stefan79 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Ma numesc Stefan si sunt din Bucuresti. Momentan sunt in cautarea unui 4X4 (visul este un Suzuki). Sper ca visul sa se materializeze curand. Momentan detin un Vento VR6. Toate cele bune www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cristian m Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua tuturor, sunt din iasi si posesor de pajero 3.2 di-d 2001, 42 de ani si mecanic amator, majoritatea reparatiilor incerc pe cat posibil sa mi le fac singur dupa ce ma informez, in acest fel mi-am rezolvat bucsele blocate la bratele suspensiei spate, senzorii de cuplare 2x4,4x4, 2 bujii rupte etc. Editat Februarie 10, 2010 de cristian m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei wth Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor va salut sunt Andrei din Bucuresti si am un range rover 4.6hse model p38 Editat Februarie 10, 2010 de andrei wth RANGE ROVER 4.6 HSE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti Am achizitionat de curand un Land Cruiser HJ6 din '86 motor 4000 diesel. O masina ca un tanc. Vreau sa o aranjez un pic inainte de a pune nishte poze. Nu prea stiu multe despre off road dar sper sa invat si sa ma ajutati sa invat. Sper sa ne cunoastem cat de curand la o adunare pe al Calugareni sau pe al un munte. Numai bine tuturor...:2dr :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua tuturor, sunt din iasi si posesor de pajero 3.2 di-d 2001, 42 de ani si mecanic amator, majoritatea reparatiilor incerc pe cat posibil sa mi le fac singur dupa ce ma informez, in acest fel mi-am rezolvat bucsele blocate la bratele suspensiei spate, senzorii de cuplare 2x4,4x4, 2 bujii rupte etc. Ciao! Bine ai venit! Ne inmultim... :h5 Ai PM. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare stimabililor, bine v-am găsit :) Sunt Mihai G,:Hr om serios etc. Offroader sunt decând mă ştiu, "baiet fiind paduri cutreieram". Acum caut maşină capabilă să urce şi iar să urce în locuri dragi mie. Aşa că ne vom citi mai des la rubrica cumpărări-vânzări pentru început. mulţumesc ! Editat August 17, 2010 de Musiu' father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c180 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare offroaderilor , bine v-am gasit sper sa ne intelegem bine.Ma numesc Vali sunt din Constanta , am 25 de ani si as dori sa ma ajutati la un proiect care il am in cap .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Sant George din Constanta, 37 ani, casatorit, un baiat de 12 ani (bun de copilot) ... sant pasionat de tot ce inseamna masini, motociclete, motoare termice, mecanica, electrica, computere, fotografie, pescuit, acvaristica si watching tv ... stiti voi ... motorase, tractorase ... Acum nu am o masina de off-road, dar sper ca voi avea (am inteles ca a inceput cresterea economica :al ) ... am numai un 4x4 de sosea care s-a comportat uimitor de bine pe zapezile din ultimele zile ... daca aveam oarece garda la sol mai mare faceam de rusine multe offroadere la capitolul tractiune pe teren alunecos si asta se poate explica numai print-un singur cuvant ... sugestiv ... QUATTRO ... Mai am un ATV de 200 cmc (un 2x4 chinezesc cu slabe calitati on-road si off-road, precum si o fiabilitate de doi bani ... eviti sa pleci de acasa de frica sa nu ramai in drum) cu care am iesit de cateva ori cu gasca ATVistilor din Constanta ... o parte dintre ei s-au reprofilat pe masini de teren si sant activi pe acest forum (Forte, undercover, ERY, pflu, liviu_nyc ... scuze daca am uitat pe cineva) La fel ca si colegul meu de mai sus am ceva planuri (tare sant curios care sant planurile lui ... si daca acestea coincid cu ale mele sa o punem de o colaborare) ... caut un impatimit de off-road/mecanica/electrica din Constanta care detine un spatiu/garaj mai marisor in care sa ne putem construi una, doua, trei ... sau mai multe TUBULARE ... Despre inchirierea unui spatiu de unul singur nu poate fi vorba deoarece nu permite bugetul. PS: Desi urmaresc si postez pe acest forum de ceva timp, abia acum mi-am dat seama ca nu am trecut prin topicul de prezentare ... scuze !!! Editat Februarie 13, 2010 de RALLYMAN Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Poze ..... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Offroadmania Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna baieti , sunt Fejer Jani 23 ani din Brasov sunt interesat de fenomenul offroad si reprezint in acelasi timp si firma cu nick-l de prezentare . Pot fi gasit la tel. 0735557316 sau 0368456317 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulik.6 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: VW Touareg Salutare! Numele meu este Mircea si acesta este primul meu post pe acest forum :) In aceasta iarna am profitat din plin de masinuta mea, un Touareg V6TDi cu cutie auto, dar m-au cam tras inapoi cauciucurile :( Drept urmare am inceput sa caut cauciucuri, dar nu cauciucuri de iarna cum se gasesc pe la orisice magazin, vroiam ceva mai profilat, care sa manance zapada pe paine. Colegul de pe forum @RazvanGTC nu a gasit pe dimensiunile indicate de mine cauciucuri pe dorinta mea, asa ca va cer un sfat. In acest moment pe jenti am cauciucuri Pirelli Scorpion 255/55/R18, ma orientasem catre 235/60/R18 dar nu se gasesc. Asa ca intrebarea mea pentru cunoscatori este: cat de mult pot exagera cu cauciucurile ? 275/65/R18 pot sa pun ? De pe forumul VW am luat pozele de mai jos cu Touareg-uri din USA care au cauciucuri supra-dimensionate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANDI Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Numai bine pentru voi toti iubitorii acestui sport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Troi Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare baieti !Sunt Traian Burlacu,am 44 de ani,sunt din Chiojdu,jud. Buzau ,casatorit, 2 baieti. Offroad... cui nu-i place. E ca si cum cineva te-ar intreba daca iti place sa traiesti... .Dar pentru alti este o necesitate sa ai un 4x4 fiabil. Locuiesc intr-o zona de munte, unde daca nu ai un 4x4, in anumite perioade ale anului esti rupt total de ,,lume".Am un vitara 1600 16v an 1995 din dec 2008,are 196000 km, cumparat din tara inmatriculat cu 4300e .In general sunt multumit de el, dar probabil din cauza vechimi sau (si) a proastei exploatari, mai apar unele probleme pe care vreau sa le discut ,poate chiar sa le rezolv cu voi membrii acestui forum. Ma intereseaza pe viitor un hilux, dar mai am de strans ceva malai... vom discuta la timpul potrivit.http://forum.club4x4.ro/images/smilies/ico%20(12).gif Editat Februarie 12, 2010 de Troi atasamente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 o scurta prezentare salutare, sunt Emilianno, sunt din Pitesti, am 27 de ani si sunt nou pe acest site si in off road. de 4-5 luni mi-am tot cautat o masina, fiind intre vitara, samurai,mai tarziu patrol si pajero.intr-un final mi-am luat acest pajero (din poze) de care sunt foarte multumit,dar ma dezavantajeaza pe oras, fiindu-mi si masina de zi cu zi, in sensul ca e o masina destul de lenesa. acum vreau sa o dau, sa-mi iau ceva mai mic de teren si o alta masina de oras. cam atat pt inceput, bafta tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghiaurul Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare baietzi @ :old sunt eu Ghiauru.... dar am imbatranit si m-am redenumit in Ghiaurul ( admin nu ma crede ca sunt tot eu ) Pasionat de offroad ca majoritatea pe aici .... dar in mare parte wreckless driver :jp1......( pe ce pun mana stric) Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Poze ..... In pozele puse de tine, suntem si noi: Forte, Undercover, Ery, Liviu_Nyc ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor iubitorilor de offroad ! Sunt Dragos Walter Munteanu din Cugir/Alba. Proaspat inregistrat in forum, posesor de Cherokee XJ din 1989, 2.1TD, usor modificat. Pentru weekend-uri mai linistite mai am in dotare un Pontiac Firebird 455 din 1974. Am vazut ca mai sunt cativa concetateni de-ai mei prin forum, se pare ca pasiunea ne aduce pe cai comune. Lucrez ca sofer de cursa lunga pentru un patron francez, sunt acasa cam trei saptamani la fiecare trei luni. Jeep-ul il am din 2006, cumparat stock. Intre timp a primit cam asa: - lift 8" spate (custom) - lift 7.5" fata (Rubicon Express) - 4 x telescoape Rubicon Express Monotube dedicate unui lift de 7.5" - panhard HD & suportul aferent (panhard-ul ulterior modificat) - ranforsari JKS la lonjeroanele fata - cardan spate Tom Woods HD - hack'n'tap kit la cutia de transfer - rapoarte 4.56:1 in ambele punti - Powertrax Lockright im ambele diferentiale - tevile puntilor sudate de corpul grupului (urmeaza si alte ranforsari) - JKS Quicker Disconnects la stabilizatorul fata (inca nemontate) - Bucsi poliuretan la stabi fata si arcurile spate - Brate fata (inferioare si superioare) Rubicon Express Superflex reglabile - drop brackets la bratele fata (nemontate, urmeaza conversie long arms) - faururi noi - semnalizatoare noi fata - Posi-Lok 920 la D30 (inlocuieste Vaccum Disconnect-ul) - Bushwacker Cut-Out Flares - Jante Black Monster Mod 8x15 ET -19 (plus inca un set ET 0) - BF Goodrich MT 33x10.50R15 - Teraflex High Steer Kit (ulterior modificat in steering over the knuckle) - Pitman Extreme Drop - Articulatii Uniball la Kit-ul Teraflex High Steer - Disc brake conversion la puntea spate (inca nemontat) - Vanco hydraulic brake booster (inca nemontat) - Warn M8000 (inca nemontat) - Bara fata custom (construita in 60 minute, provizoriu) - praguri din profil 40x60mm - baterie Optima Yellow Top Poate am uitat una-alta. Oricum, mai urmeaza: - conversie arcuri spirale spate plus long arms (arcurile asteapta deja) - motor 3.0 TD Mercedes plus cutia lui automata (deja achizitionate) - ATLAS 3.8:1 custom pe cutia automata Mercedes - cardan Tom Woods HD fata - statie radio Alan 48 PLUS - snorkel custom cu filtru ciclonic - mutat bateria in spate - hi-lift plus suport (probabil pe capota) - bara fata cu suport troliu corespunzator - bara spate cu suport roata rezerva si canistra standard de 20 litri - diverse ranforsari intre lonjeroane. Si poate imi mai vin ceva idei, mai stii... Sa vad daca imi reuseste treaba cu pozele. Toate cele bune ! Cu stima, Dragos Fata stanga (800x600).jpg (169.6 KB)jpg.gif Spate stanga (800x600).jpg (106.1 KB) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bolo_vik Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt victor din bucuresti am 21 ani posesor de bmw x3 4x4 si impatimit al noroiului si imi face placere sa va cunosc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian_root Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Numele meu este Ciprian, am 30 de ani si incep sa simt microbul 4x4 cum intra in mine :hl Nu am sa postez poze cu Fordul meu, cred ca e irelevant pentru forumul acesta. Sunt un fan al sporturilor cu motor, incepand de la raliuri, F1, offroad si terminand cu Moto GP. Ador masinile si imi place sa-mi "bag nasul" in ele, "sa pun eu mana" cum se zice. Imi lipseste doar timpul liber...dar de data asta sunt hotarat sa mi-l fac, orice s-ar intampla! M-am hotarat sa-mi cumpar o a 2-a masina, un 4x4 veritabil, cu care sa incep sa ma catzar pe dealuri si munti, sa vin impreuna cu voi pe la diverse intalniri si competitii. Sper sa gasesc aici tot suportul si indrumarea necesare in achizitionarea unei masini bune pentru ceea ce vreau, impreuna cu multi noi si viitori prieteni :2dr Toate cele bune! Ciprian Looking for the best 4x4? Try a horse! _________________________________ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiger1 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu e Gabi, prietenii imi spun Veve, am 29 de ani, iar microbul cu 4x4 ... abia am inceput sa il simt. Pana acum masina de "offroad" a fost o skoda fabia break. Acum insa vreau sa trec la ceva mai adecvat. Va multumesc pentru sfaturile gasite pana acum si sper ca pe viitor sa fie la fel de utile. Gabi :tk :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maverick71 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Adi din Tg-Jiu,am un logan cu 16v momentan,un aro cu motor de brasov din 83...Mi-a placut dintotdeauna muntele,off-road-ul... ONE LIFE LIVE IT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabym Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Gabi din Constanta, monstrul este o Mazda B2500 din 2004 si muncim impreuna in agricultura ocazie cu care facem off-road destul de des. :rsp:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Cristian imi plak masinile in special cele 4x4 .....nebunia mea este un ARO 243 cu mici modificari.....am crescut printre aroaie si am prins un mare drag de ele cam stiu exact cu ce se mananca aceste masini....:cl Proiect aro 243, facut bucatele si adunat cu multa grija .......mai am multe planuri pentru el, deocamdata ii mai mult de distractie dar sper sa scot ceva mai mult din el.... Editat Februarie 15, 2010 de cris_luc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jeeper Creeper Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Catalin din Mangalia iar jucaria mea este un Daihatsu F20(/ toyota blizard) 1,6/1981. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut cu respect pe toti ! ma numesc gigi , 38 ani, sint din cta, si , desi sint posesorul unui jeep wrangler yj din 95 (as putea spune ca pana mai de curand posesorul chiar a 2 identice, "surioarele" cum le-am numit eu, unul fiind cel pe care i l-am dat lui budai manuel) nu as putea spune ca am avut parte de prea mult offroad pana acum..si regret asta... despre masina pe care am pastrat-o va pot spune ca i-am facut restaurare completa...o sa vin si cu poze cat de curand..dar seamana f mult (de fapt identica) cu cea pe care a pus-o pe forum manuel, motor 2,5, softop, fara imbunatatiri offroad... in rest...mi-ar face placere sa va cunosc si sa particip la diversele actiuni... deosebita stima... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate