rob Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. vitara 1,6-Galati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Tudor, sunt din Tg-Jiu si de curand am achizitionat un Freelander 1 de care sincer sunt multumit. Nu pot face cu el ce fac cu motorul de cross, dar avand in vedere ca intra si iasa din destule *capcane* este ok. Va salut pe toti si sa ne auzim cu bine!! Salut Somacesculeeee!!! :)) Nucu te pupa de la Bucuresti :D.Bine ai venit!! Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sant catalin din bucuresti , sunt mecanic ,si va ajut daca pot in diferite probleme auto.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hepure Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Cristi, din Bucuresti si am momentan un Suzuki Swift. Mi-am facut cont pt ca vreau sa ma documentez pt achizitionarea unui off-road, probabil ceva mai vechi, old-school, micut, Samurai, Jimny... si ieftin, normal. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Snow Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea. Laurentiu din Deva. A cam sosit timpul sa iau in serios ideea unui 4x4 pentru soft off-road. Am avut pe mana 4 luni, acum ceva ani, un scenic rx4 cu care am facut vreo 3000 de km,pe drumuri de munte, timp in care nubira mea a cam zacut in parcare. Asa ca sunt interesat de informatii, si voi citi cu pofta tot ce voi gasi pe-aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narcis007 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor .Pentru ca am citit discutii foarte interesante m-am hotarat sa devin membru al clubului.Sa ma prezint : nume : Gruian Narcis localitate :Hunedoara Masina Feroza din 1997 1,6 i 4 locuri Ocupatie inginer Hobii :iesirile off road pescuit (cu toate ca nu ma prea pricep) muzica orce gen si altele :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebef_1987 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Bebe si sunt nou intre voi! Nu am masina inca dar planuiesc sa imi iau o Vitara dar am nevoie de putin ajutor de la voi.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hobbysat Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti, cu respect. Sunt Cristi, pot sa spun ca sunt un pasionat al masinilor in general si al celor mai vechi si totodata deosebite in special. Oscilez in ideea de a-mi achizitiona o masina de teren, dar, cine stie !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine a-ti venit domnilor, va asteptam sa va prezentati masinutele in topicurile dedicate, si ce-i care nu aveti inca 4x4 va trebui sa va luati o data masina pana nu se duce zapada de pe coclauri :cl Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Razvan din Bucuresti , fost posesor de Vitara actualmente posesor de Hilux 2.5 D-4D Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacapescarul Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, Sunt Catalin, impatimit de pescuit si de ieri sunt posesorul unei Vitara 1,6/8v. Sper ca aici, cu ajutorul vostru sa aflu tot ce-i trebuie sa ia in piept digurile Dunarii. Numa' bine! Catalin Pavel, tel: 0730636893 mail: pacapescarul@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adybmw Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Adrian, pasionat de 4x4 dar momentan fara. Pe viitor insa... Sanatate maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Topic de prezentare a membrilor [ATTACH=CONFIG]97695[/ATTACH] Buna ziua tuturor! In primul rand Vreau sa-mi cer scuze daca am postat aiurea, dar sunt nou pe forum cat si nou in taina 4X4..... Ca sa incep cu inceputul, din luna decembrie 2010 am devenit proprietarul unei masini ce mi-am dorit-o de cand eram copil, si anume un Jeep Wrangler! Modelul pe care il detin este un YJ din 1995, motorul de 2.5 l injectie multipunct, rosu cu 149.000 km, adus din Germania in 2009 de catre un tip din Tg Mures, de unde am si cumparat-o. Cu stima, Radu Editat Ianuarie 24, 2011 de Astral Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandea Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut din Bistrita.Ma numesc Gabi zis si Mandea,am un Wrangler frumusel si vreau sa fac Off Road cu el,:ha:.Salut:cl. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaska Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea. sunt din galati, am un freelander 1.8, din 98, si l-am luat mai mult pentru a merge fara probleme la pescuit, prin mai toate baltile, si rar la vanatoare. sunt incantat sa fac parte din marea familie a posesorilor de masini 4x4, in rest km. fara probleme tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cozmin Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut la toti, sant Cozmin, zis si Mugur, din Baia Sprie, fost posesor al unui defender TD5 sw110, al unui samurai modificat de 1.6, al unui patrol gr Y60, unui hummer H2, actualul posesor al unui range rover 4.6hse, al unui patrol 260 (cel modificat), al unei toyota lj70 (rosie, cu kompressor de mercedes c230k) plus a unor cateva normale, printre care la fica-mea i place cel mai mult fordul mustang :) sant incantat de offroad, de iesiri (din ce in ce mai rare din pacate), in rest......... stiu eu??? nu reusesc sa pun poze cu masinile, merge greu site-ul, poate mai incerc maine ;) cozmin, tot felul de gioarse ;):old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LandMarcel Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Marcel din Bucuresti imi place Land Rover si ma ocup cu reparatia lui de ceva timp 0722.722.297 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo28 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt florin si de curand am descoperit acest forum club 4*4. NU am o masina de teren inca dar incet -incet incep sa descopar o noua pasiune off road , va multumesc pentru ca m-ati acceptat alaturi de voi ,impatimiti ai noroaielor si sper ca in curand voi fi si eu posesorul unui 4*4 .:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MADA Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor. Ma numescs Madalin, sunt din Bucuresti. Mi-am descoperit o noua pasiune spre masinile 4x4 si iesirile in teren cu acestea. Momentan sunt posesorul unei Suzuki Vitara cabrio, din '93. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wug Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Sunt Adi, nou in breasla dar cu ambitii mari in achizitia unui 4X4. Virusul l-am luat de la un prieten cu un Patrol din '90. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi4x4 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Ovidiu, din Bucuresti si ma inrolez in armata voastra, fiind posesorul unui Ford Ranger Limited 2009. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator scabron Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 2 vs 4 mda, io la momentul de fatza sunt la capitolul 1x2. adica am o yamaha super tenere. un fel de tractor pe 2 roti. da am zis ca nu strica sa mai fur de la voi idei de coclauri faine, de surubaieli... deh... ca omu... numa bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CS14RED Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor ! sunt Robi din Resita am 22 de ani si am un LR FREELANDER din 2003 ...2.0 TDi . sper sa ne ajutam reciproc cu informatii cat mai utile !! multumesc ... Bafta tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balax Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Balax si am un Disco 1 din 1996 alb. Ma alatur voua si promit sa revin cu niste poze. Salve! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zenaldiak Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! In sfarsit.... v-am gasit.. Ma numesc Balog Gyula, am 41 ani(pe 30 Ian) , sunt din Sovata/MS, Am de trei ani un Suzuki Vitara (Santana), din 1995, 1,6, 16v, cu doua usi, dotare full de fabrica. Am vrut initial sa iau una cu 5 usi, insa mi-a lipsit diferenta la finante. Nu am preparat-o deloc, i-am schimbat consumabilele, uleiuri(motor, cutie, reductor, diferentiale), distributia(curea+intinzator), fise+capac, filtrele toate, pompa de benzina, iar ulterior un pic de cosmetica a caroseriei.. I-am montat anvelope pt teren, modelul Cobra, si acelea resapate. Este masina de familie, folosita si la deplasari la pescuit, insa mult mai frecvent la vanatoare, pe teren greu si foarte greu.... http://i460.photobucket.com/albums/qq329/taipan/DSC00943.jpg http://i460.photobucket.com/albums/qq329/taipan/DSC01199.jpg http://i460.photobucket.com/albums/qq329/taipan/DSC02850_edited.jpg http://i460.photobucket.com/albums/qq329/taipan/DSC02476.jpg Va multumesc pt primire, si scuze pt prezentarea lunga, plina de laudarosenie... Respecte... ZEN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate