Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!

Postări Recomandate

Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!

Pai ce span sa-i mai dau, nicule, la un pas de mocirla? Daca insa veneam cam cu 40km/h....saream mult mai mult si aveam inertie...rupeam rahatul ala de nisip si noroi. Lasa ca o trec duminica acum. O sa vezi...ori stau toata ziua in ea...ori o trec! :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 385
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

gresala de pilotaj

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

asta se intimpla daca improvizezi un snatch strap. astea sint sufele minune, ok pentru dacie, dar criminale in off-road.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Mda...dar nu numai natura sufei este de vina. Si participantii sunt besmetici! slp Cand ai o asemenea prostie de sfoara si nu ai altceva, atunci macar pune o patura pe ea. Sau o bluza, ceva...care sa nu-i permita sa zburde prin spatiu cand plezneste. Deci, daca ai panarama de shufa de OMV, pune pe ea un o carpa mai amare ca sa iti smulga gatul cand pocneste!

Link spre comentariu

am vazut eu un domn` care umbla batos tare cu o gara in sa spate de G ... cica facuta cu una bucata carlig (plus bucatica sasiu) toyota..tocmai pt ca a tinut sufa arb... deci cand e sa fie... ceva tot plezneste, si pariu ca un maieu nu impiedica piesa aia feroasa sa isi urmeze traiectoria rectilinie unde vroia ea?

ceasu` rau si cam atat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

La cum arata masinile ... imi vine greu sa cred ca erau dotati cu sufa de omv. In comentariul filmuletului, autorul a scris: "the kinetic rope snaps and goes thru the rear window of a 90, showering the guy with glass. Dangerous things, lucky no shackle was attached. " Acuma, ori era obosita de ceva vreme (ca doar o sufa deasta nu e ca si gumela cu termen de valabilitate nelimitat), ori, masina ce urma a fi scoasa fiind adinc ingropata in mocirla a depasit ca si greutate punctul de rupere al sufei.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

e ca si chestia aia de la vinzari de aici. puteti incerca pe propia dvs raspundere.

ca sa nu-ti zboare cablul de troliu cind se rupe, de ex, se pune o greutate pe el (seamana cu saculetii de nisip din artele martiale). in australia, in anumite competitii de offroad si trial, nu ai voie sa te troliezi fara asa ceva.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Salut,

n-am eu foarte multa experienta in tractare offroad, dar mi se pare ca domnul cu geaca reflectorizanta din filmul cu sufa rupta statea cam aproape de masina. Nu e nesigur ? Mai ales ca a vazut cu ce forta trage masina rosie.

Filmul cu gheata: nu-mi pot explica cum aluneca masinile alea, decat daca drumul e in panta si nu se vede din cauza filmarii de sus.

Radu

Link spre comentariu

Este in panta drumul, dar greseala este una copilareasca si se comite foarte mult in offroad: actionarea franei pe gheata! Oamnii au uitat ca atunci cand calci frana pe gheata iti MARESTI viteza. Desi stiau de cand erai copii ca se aplica exact acest principiu...cand se dadeau pe cheata cu ghetutele....l-au uitat intre timp! najpa! Intr-o situatie ca asta, mergi la relanti in I-a si o proptesti rapid de/in bordura sau copac. Celmult iti bulesti bumperul, dar nu in halul in care au facut astia masinile.... :pr

Link spre comentariu

asta era si una din explicatiile de pe youtube, cum ca baltimorienii nu sunt obisnuiti cu-asa ceva. pe

de alta parte, de lanturi nu zice nimeni nimic???

le, sau sa fi dat unu' telefon la primarie... :grin:

Link spre comentariu

Grasshoperu' Noobius e vivant!!!! Ia spune tu mititelule, crezi ca ipostaza din avataru' tau se datoreaza unei erori de pilotaj....sau , ca asa a vrut nentu', semaca????

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

[youtube:11akzmgy]
[/youtube:11akzmgy]

WOW....din nou aceeasi greseala...oprirea pe inclinare laterala. Alaturi de centrul de greutate modificat in sus...wow...nu stiu ce ar mai fi putut face din momentul in care a oprit rotile. Cred ca era deja condamnat! NU inteleg de ce a pus frana dupa ce a trecut de piscul malului de pamant...

Link spre comentariu

Grasshoperu' Noobius e vivant!!!! Ia spune tu mititelule, crezi ca ipostaza din avataru' tau se datoreaza unei erori de pilotaj....sau , ca asa a vrut nentu', semaca????

As zice ca e 50 50 :grin:

Ala cu defenderul a abordat cam stramb panta din ce vad eu. Plus ca nici nu a incercat sa indrepte volanul spre stanga...poate asa mai avea o sansa chit ca punea frana.

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare