Petre Niteanu aka bullbar Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Daca imi termin masina ma inscriu si eu. Daca nu, vin ca "recuperator". Dupa ultima iesire am mare experienta! :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Bravo de organizare. :1 In foarte mare proportie ma ba si eu ca sigur apuc sa imi fac ceva modificari la atelaj. Daca nu (din cine stie ce motive) poate are cineva nevoie de copilot. Si ca intrebare daca e nevoie de gume AT sau MT cu de e mediu spre extrem si nu soft spre mediu? You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORLY 4X4 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei nici eu nu pot lipsi de la o asemenea adunare! vin cu cisti ,copilotul meu si cu sotia lui,cornelia. 3 locuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boieru Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Daca o sa fiu pe uscat in perioada aceea, tare ma bate un gand sa vin si eu ca spectator. Mai fac o poza sau filmez... O sa pun crampoanele pe motoreta si poate ma tzin si eu dupa Atv-ul lui Ionutz. Dar inca nu stiu sigur, asa ca nu ma trecetzi pe lista. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Sper sa ajung ca spectator acolo si sa prind gustul namolui :) Degeaba gandesti daca esti prost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Sigur ca vin! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Zippo Pune-ma pe lista cu 2 persoane. Vin cu sotia. Vedem noi pana atunci care cu ce se da. :banana :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Sigur ca vin! singur?...ca avem oamini care vor sa fie copiloti.... :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei tudop -> 2 persoane si o masina vstef_is -> 2 persoane si o masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei si eu vreau pe lista 100% dar singur :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Pe cei care se inscriu, ii rog sa ne transmita si marimea pe care o doresc pentru tricouri. Daca pe parcurs mai avem nevoie de alte date,vom anunta din timp. Multumesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Tricouri - pilot marime maxima, copilot minima, din cele ce vor fi :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudop Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ma ofer sa dau 3 beri lui Vstef ca sa recicleze formularul de inscriere de la MMOF, pentru inscrierile de aici :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheliosu Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 2 persoane venim sigur :banana iar pt tricouri un XXL si un M KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Multumesc mult pentu initiativa!.... Tuturor si in special tie , Zippo! Sper din tot sufletul sa fie gata masina si in acest caz as avea nevoie de un pilot......poate rezolv si acest lucru pana atunci! Oricum puteti conta si pe mine! Vin si cu trenul , daca nu am alte alternative! Pentru ca nu am masina, as fi onorat daca m-ai accepta sa facem echipa! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 1? - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 pai vin si eu, dar nu cred ca am fost prea clar. DrujbaX2 XL si S alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 1? - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 pai vin si eu, dar nu cred ca am fost prea clar. DrujbaX2 XL si S Scuze, rezolvat! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei la mine este masura L (de la LOVE offroad) :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
niku iorga Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei zippo...sa te las eu la greu? :h5 99% vin+1 copilot. sper sa am si masina. tricou cu burta pentru mine, fara pt copilot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei daca se poate pe langa tricoul de marimea L si un miel, ar fi bine venit ca se apropie Pastele :grin: BABU :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Scuze ptr confuzie - vin cu sotia copilot, adica 2 pers.! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @ZUZ ,vii calare(pe portale) , sau pe jos ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei vin si eu cu catalin la tricouri un L si un M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 2 tricouri xxl 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei si eu un XL si un M pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts