gepetto Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei vin si eu!!! vw t3 doka syncro IULIAN merci :1 te og sa faci matale bine sa te sincronizezi cu :rules .Un drum pe la ubrica prezentare membrii ar fi chiar indicata/ obligatorie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vin si eu cu copilotul meu MARINA, iar a doua masina este MARIUS de la OUTEXTREM. Clau m-a inscris cu numele de MUNTEANU pt ca asa apare pe adresa de net pe care o am si a compus-o NIKE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Danuta tu esti trecuta pe lista neagra nu pe cea rosie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei mamaaaaaa ce gasca s-a strans. bravo Zippo & gasca din Sibiu pentru initiativa! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Gashca nene... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanD Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Daca se mai poate...Mai puneti va rog un echipaj: Andrei Museteanu+Bogdan Diaconescu Multam Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei se poate Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Daca mai sunt locuri ash m-ash baga si eu cu nevasta. O sa ii suflu in ceafa lui Dom' Semaca, se pare. M 2buc Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Bogdan a uitat de masurile noastre! XXL x2buc. Cred ca pana la ziua cu pricina este gata si G-ul, insa este o problema, nu avem echipa! Se baga cineva? Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Scuze, asa-i cum scrie in avatar, NOVICE! Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Bogdan a uitat de masurile noastre! XXL x2buc. Cred ca pana la ziua cu pricina este gata si G-ul, insa este o problema, nu avem echipa! Se baga cineva? Ai nevoie de copilot ?? Mi`ar face placere sa ma noroiesc ... eu vin cu "masina mica" :grin: si nu am cum sa particip altfel. Daca e ok da`mi un PM. BFT :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Si eu vreau sa particip. Chear daca sunt mai incepator in ale offroad-ului, si mai trebuie sa pun la punct masina, sper sa fac fata cu succes. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? - miron sorin 2 - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 - Busu 4x4 2 - bogdan.sb 1 (sau 2?) - flow 2 - adrian_mrl 2 Intreaga echipa de organizatori, va asteapta cu drag! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai sunt locuri? Eu as veni spectator! Cu familia ...Crezi ca acolo la acea pensiune exista conditii ptr a putea aduce cu mine si juniorul (1.5ani)? De nevasta nu mai zic ... ca se tine oricum scai dupa mine ... :ha: Ar exista sansa sa prind un loc (de fapt o camera) numai ptr weekend? Adica sambata-duminica? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai sunt locuri? Eu as veni spectator! Cu familia ...Crezi ca acolo la acea pensiune exista conditii ptr a putea aduce cu mine si juniorul (1.5ani)? De nevasta nu mai zic ... ca se tine oricum scai dupa mine ... :ha: Ar exista sansa sa prind un loc (de fapt o camera) numai ptr weekend? Adica sambata-duminica? Yonutz, te asteptam chiar si ca spectator. Conditiile de cazare sunt cele prezentate, dar din cate stiu mai sunt participanti care vin cu cei mici. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Pt cei care venim ca spectatori care este tariful?Cel afisat pe site-ul pensiunii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Tarifele afisate de propietarul locatiei nu mai sunt valabile, noi avand luata intreaga cabana la o suma negociata. Din pacate, bugetul nu ne permite sa facem reduceri pentru cei care vin spectatori. Singura reducere este acordata copiilor sub 10 ani. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei FLOW - 2 persoane In functie de starea agregatului pana atunci foi fi participant sau doar spectator Indiferent oricum prezent 100 % toate cele 3 zile Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei O sa fim 2. Scuze. Cel putin eu asa sper..... Dar fara cazare, bineinteles :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei adrian_mrl 2 persoane, 2 tricouri marime medie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Zippo,te rog frumos la echipajul ORLY 4x4 doua tricouri XL si unul M.multumesc Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei veniti trei sa inteleg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei si eu 2 persoane te rog daca-mi iau acaret...daca nu vin cu asta de acum tricouri unu XXXL :ha: si unu L zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Buna ziua Deoarece sunt incepator si nu cred ca am sa pot sa pregatesc masina conform cerintelor pina la data specificata as veni si eu ca spectator , poate chiar cu sotia :grin: , eventual participant la plimbarea de Duminica.Mi-ar face mare placere sa va cunosc. Cu stima Antal-Balasz Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Buna ziua Deoarece sunt incepator si nu cred ca am sa pot sa pregatesc masina conform cerintelor pina la data specificata as veni si eu ca spectator , poate chiar cu sotia :grin: , eventual participant la plimbarea de Duminica.Mi-ar face mare placere sa va cunosc. Cu stima Antal-Balasz Mihai esti binevenit , masina are nevoie de niste mt-uri si eventual o statie...daca ai mt-uri si gasesti o alta masina cu care sa faci echipa si sa fie dotata cu statie si troliu poti participa si la concurs linistit :rsp florin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate