milu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei cred ca o sa vin si eu, ca spectator pt sambata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Se poate inca 2 locuri ?? Vin ca spectator cu "copiloata" mea ... Daca este nevoie de "ajutoare" in teren sa stiti ca pot sa vin echipat de "scandal". Tinand ca ar fi prima iesire cu grupu` :grin: nu pot sa nu vreau si eu 2 tricouri ... un L pt mine si cred ca un M pt "co-life-pilot" ... Multumesc ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Na, ca am uitat XXL + M ! Multumesc Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Rugaminte adresata tuturor: Aceia dintre voi care au fotografii in care apare Bogdan, va rog sa le trimiteti in rezolutie originala, lui foxman. Pe toata durata evenimentului dorim prin video proiector, sa rulam aceste fotografii. Va multumim. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei L-am rezolvat eu pe nen'tu foxman cu 100 de mega de poze in care apare Bogdan ... vezi ca ai PM, nu pot vorbi la telefon seara ca ma chinui sa adorm tanara speranta de mai bine a familiei :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei O sa vin si eu ca spectator nu ma treceti la cazare ca am rude la Sibiu.As dori un tricou M.M-as inscrie in concurs dar din pacate masina nu e pregatita.Sunt dispus sa ajut cu ceva daca e nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei O sa vin si eu ca spectator nu ma treceti la cazare ca am rude la Sibiu.As dori un tricou M.M-as inscrie in concurs dar din pacate masina nu e pregatita.Sunt dispus sa ajut cu ceva daca e nevoie. Pacat ca nu vrei sa stai cu noi. De la locul de cazare pana in Sibiu sunt vreo 50 km. Sa ai in calcul asta. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Nu era vorba ca nu vreau sa stau am crezut ca e mult mai aproape.In cazul acesta o sa stau.Nu sunt sigur daca vrea si sotia sa vina trece-ma cu un loc de cazare iar in cazul in care se hotaraste sa vina si nu mai e loc sta cu mine in pat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Nu era vorba ca nu vreau sa stau am crezut ca e mult mai aproape.In cazul acesta o sa stau.Nu sunt sigur daca vrea si sotia sa vina trece-ma cu un loc de cazare iar in cazul in care se hotaraste sa vina si nu mai e loc sta cu mine in pat. :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei auzi la el...sa doarma cu sotia in pat...ar trebui interzise prin regulament treburile astea :grin: zippo, nu pui o centralizare, cu cine vine pana acum, sa vad si eu cu cine ma cuplez la gaz... si modalitatea de plata (la fata locului sau in cont)...ca mi-am luat adio de la al treispelea, sa stiu cum pun la ciorap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Sper ca nu esti profesor de vorbesti de al 13-lea salar.Nu de alta dar eu sunt si inca am sperante la el :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei lista actualizata o gasesti pe pagina 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei In seara aceasta s-a transat... la cine voi fi pilot...la daniela4x4! Deci, dragilor, ne vedem la start! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Zippo, mare shef, fa si mata o centralizare a doritorilor sa stim "care, cine si cati vine". Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - renteam 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? era pe pagina 2 putin ajutor pt zippo(renteam si flash4x4 una si aceeasi pers... si-a schimbat numele, iar la mine nu e BARBU ci BABU :h5 ) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei putin ajutor pt zippo(renteam si flash4x4 una si aceeasi pers... si-a schimbat numele, iar la mine nu e BARBU ci BABU :h5 ) Stiu BABULE, da' n-ai zis sa dau mielu'? Daca modific ce dovada mai ai??? :banana Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? - miron sorin 2 - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 Va rog sa verificati prezenta fiecaruia pe lista iar daca am omis pe cineva, va rog sa ma atentionati pentru a va inscrie pe lista. Daca am numarat corect, pana acum sunt inscrisi pentru a participa la eveniment 108 persoane si 53 de cazane. In aceasta situatie ar mai fi disponibile 5 locuri. Intreaga echipa de organizatori, va asteapta cu drag! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Deoarece sant off-car din cauze de damegeuri multiple la EMA ,o sa vn doar simbata seara la un sprit cu strigaturi ,participarea mea la tot evenientul se contramandeaza. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Pacat gepe, dar poate totusi reusesti sa apari mai repede! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ajutor!!!! Eu nu sunt trecuta pe nici o lista!!! Dar este OK daca se trec la Domnul Semaca 2 persoane , ca doar este pilotul meu!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei si eu 2 persoane te rog daca-mi iau acaret...daca nu vin cu asta de acum zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Dana tu esti pe lista organizatorilor!!!!!!!! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Si nu am voie sa particip la concurs?..... Impreuna cu Semaca ne si gandeam la un onorabil loc 2 sau 3...........Poate fi si locul 2 sau 3 de la coada , avand in vedere ce concurenti tari s-au inscris!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Desigur ca poti participa la concurs. Cu semaca ai un loc asigurat :ha: Pacat ca nu vine koala, ca el stie traseele pe acilea, mai dihai decat organizatorii. :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei vin si eu!!! vw t3 doka syncro IULIAN merci :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate