Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

PeCoclauri

Postări Recomandate

Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

rezumatul zilei:

Cosmin s-a facut copilot fara voia lui... l-a lasat grupul de pe fata...

Svejk a fost la inaltime, mai mult decat un team-player. Mie unul mi-a prins foarte bine curajul pe care mi l-a dat "hai, nene ca merge, da-i gaz ca treci.." :rsp

Mici probleme tehnice am avut si eu.. rezolvate in 15 min

In rest, am gasit cateva "locuri de joaca pentru copii"

Noroiul a fost cam inghetat la inceput, dar spre pranz a inceput sa se faca mai "prietenos"

Una peste alta.. mi-a placut maxim iesirea si am avut de invatat cat intr-un an de mers de unul singur pe coclauri.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

:bravo

Ne puteti spune citeva cuvinte si despre locatii?

Pai.. sunt cele pe care le-am mentionat la inceputul traseului.. intre Techirghiol si Topraisar. Din cauza problemelor tehnice am renuntat la deplasarea inspre Baneasa.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Dupa cite vad v-ati distrat. Pacat ca a fost asa scurta iesirea, dar nu-i nimic, cind s-o mai incalzi poate o lungim la doua zile. Avem pe unde sa iesim, nu duce Dubrogea lipsa de trasee. Inca o data felicitari!!!! :1 :bravo

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

@nivaforever: din pacate duce lipsa... sau nu le-am gasit noi. mai mult plimbare pe camp si din cand in cand cate o groapa ceva... nu mi-o lua in nume de rau, dar asta nu se califica foarte tare drept "traseu". poate pentru rally raid da, dar offroad... nu prea ai unde.

repet, poate n-am fost unde trebuia, nu stiu... dar... prea putina treaba de facut a fost azi.

Link spre comentariu

Nu prea cunosc zona dar am vazut in drum spre mare cateva locuri interesante.

In muntii Dobrogei, padurile de la Babadag, Padurile de tei de la Luncavita. Toate in Dobrogea, dar e drept ca mai departe de Constanta.

Poate in primavara vom face o iesire prin padurile astea.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Din pacate nu a-ti mers unde trebuie. Daca reuseati macar sa ajungeti la Adamclisi era altceva. Abia de acolo incep padurile zi colinele ceva mai "rasarite". In jurul Constantei pe o raza de vreo 30 sau 40 km nu sunt decit trasee de genul celui de azi. Trasee mai "dure" sunt in partea de Nord a judetului, in zona Muntilor Macin, de-a lungul Dunarii si pe granita de Sud, de la Negru Voda si pina la Ostrov. Pentru iesiri gen rally-raid este buna zona din apropierea orasului. Traseele astea se preteaza pentru o iesire de week-end, nu pentru citeva ore. Ce sa faci in juma' de zi? Sa te dai, sa faci si poze, sa mai vizitezi un alta,....nu prea e timp in citeva ore.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

pai era vorba sa ne dam, nu sa vizitam... :)

la adamclisi ajung mai repede din medgidia via pestera fara sa mai bat drum pana la constanta.

eh, oricum, beats any day in the office. (pentru cine merge la birou) :wink:

Link spre comentariu

`Neatzaaaaa!!!! Scz de intarziere dar la mine s`a prelungit distractia si in alta parte .. Vreau sa incep cu cateva poze de dimineata :930112276_cadouutilizator100.jpg.b5784d8cba69e5fb5562d184a62606e1.jpgtrio.jpg[/attachment:h75izmac]

Evolution-KitL12.jpg.f7dd3991b9ccdfff79cb4515cc05fc2b.jpglady.jpg[/attachment:h75izmac]

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgAurica.jpg[/attachment:h75izmac]

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGtoyo.jpg[/attachment:h75izmac]

drum.jpg[/attachment:h75izmac]

Nu plecati ... i`ll be back ... with :ft

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Plumarica mai putzin si iti chemam parintzii la vorbitor pt absentza nemotivata! :h5

Hai sa vedem ce poze ai facut tu cu manutzele alea doua...

Haidi bre dom`profesor ca la urmatoarea intalnire aduc si eu "ceva" bun :x ... mai motivam si noi din absentele astea ca deh.. tre sa mai trecem si clasa [intai] :ha: :p

LE : Astazi am avut niste soferi "cinstiti si curati" mai ceva ca politia romana ... nu au vrut dom`le macar sa guste :x ...asta e.. a ramas mai mult pt "copiloti" :ha: :h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Adica vrei sa ma mitiuesti? ............foarte bine , de la tine accept :x dar sa dea draq sa ma lasi sa ma lupt singur cu "bestia"ca nu stiu ce iti fac!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Adica vrei sa ma mitiuesti? ............foarte bine , de la tine accept :x dar sa dea draq sa ma lasi sa ma lupt singur cu "bestia"ca nu stiu ce iti fac!

Pe cuvant ca ne "bestiim" impreuna .... numa` sa trec clasa :P :bannana

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Si sa continuam pozele de pe zi :banana

930112276_cadouutilizator100.jpg.b5784d8cba69e5fb5562d184a62606e1.jpgniva stuck.jpg[/attachment:yqo6w570]

Evolution-KitL12.jpg.f7dd3991b9ccdfff79cb4515cc05fc2b.jpgyhaaa.jpg[/attachment:yqo6w570]

Nu se vede 'buba' da asa imi placea culoareaaa :uameni

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgvictima2.jpg[/attachment:yqo6w570]

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGmasa.jpg[/attachment:yqo6w570]

din deal.jpg[/attachment:yqo6w570]

Aro`ul lui Cosmir din "victimele colaterale" nu il am ... poate pune chiar el niste poze cu "intamplarea" :h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Si ultima dar nu cea din urma ... cireasa de pe tort as spune eu ..... [sunet de tobe ....]

Svejk ne prezinta "Craciunitza" [de la culoare i se trage :grin: ] cu un picior dezgolit :as :uameni pai chiar asa ... de fata cu atatia baietzi :ha: :pt

roata toyo.jpg[/attachment:k1s1emlr]

Pt filmulete va rog sa ma ajutati ... nu cunosc nici un program iar pe youtube nu am cont slp

A fost "ceva" as putea spune ... o Duminica "in familie" :cl

:rsp

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Svejk si toyota lui lolo ... & compania ... :bravo

@BigElf ...mda, echipa estem, valoare este! :bravo

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@nivaforever: din pacate duce lipsa... sau nu le-am gasit noi. mai mult plimbare pe camp si din cand in cand cate o groapa ceva... nu mi-o lua in nume de rau, dar asta nu se califica foarte tare drept "traseu". poate pentru rally raid da, dar offroad... nu prea ai unde.

repet, poate n-am fost unde trebuia, nu stiu... dar... prea putina treaba de facut a fost azi.

Svejk, sunt sigur c-ai avut o senzatie de genul concurand pe o Hayabusa la cupa Mobra Hoinar. Traseul avea ca tinta Adamclisi-Baneasa, unde am fi avut cu siguranta mai multa treaba. Dar ce sa-i faci daca nu ne-au tinut mobrele. Oricum, eu unul apreciez mult gestul tau! :B

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

@ dirigu (razvan) nu e vorba de asa ceva, hai sa fim seriosi. dupa cum ziceam, prefer sa merg cu 1km/h si sa ma uit unde mi-e roata si sa ma gandesc de trei ori daca trece sau ma rastorn decat sa merg si sa topai pe drumuri de campie. nu e vorba absolut deloc de nicio comparatie intre toyota si niva sau mai stiu eu ce, insa din punctul meu de vedere "traseul" nu a fost satisfacator.

inafara de jumatatea de ora din tancodrom, nimic asa mai de remarcat dpdv dificultate, tehnicitate sau mai stiu eu ce. m-am bucurat foarte mult ca ai avut curaj sa incerci cele 2-3 chestii unde nu erai sigur ca trece si la care te-am "impins". poate mai "castigam" cu ocazia asta pe cineva entuziasmat de offroad.

@bigelf, cel mai bun exemplu ca nu conteaza masina decat cel mult 50% e razvan cu niva. asadar, data viitoare.... cand se zice "next"... baga-te!

altfel, dupa cum spuneam, mult mai bine ca la birou, pentru cine merge la birou.

eu am venit mai curat din excursia asta decat de la serviciu. :grin:

@plummer: parca ai mai facut niste poze....

Link spre comentariu

@ dirigu (razvan) nu e vorba de asa ceva, hai sa fim seriosi. dupa cum ziceam, prefer sa merg cu 1km/h si sa ma uit unde mi-e roata si sa ma gandesc de trei ori daca trece sau ma rastorn decat sa merg si sa topai pe drumuri de campie. nu e vorba absolut deloc de nicio comparatie intre toyota si niva sau mai stiu eu ce, insa din punctul meu de vedere "traseul" nu a fost satisfacator.

inafara de jumatatea de ora din tancodrom, nimic asa mai de remarcat dpdv dificultate, tehnicitate sau mai stiu eu ce. m-am bucurat foarte mult ca ai avut curaj sa incerci cele 2-3 chestii unde nu erai sigur ca trece si la care te-am "impins". poate mai "castigam" cu ocazia asta pe cineva entuziasmat de offroad.

am incercat si eu sa arat "metaforic" comportamentul tau "non-elitist".. si uite ce-a iesit!

Recunosc ca traseul a fost cam "flat", dar a ramas din el doar partea de "incalzire". In plus, intentia mea initiala era sa fac traseul cat mai "interactiv", folosindu-ma de asistenta si de cunostintele geografice ale bastinasilor, care din pacate nu s-au concretizat. Ii astept sa ne organizeze ei urmatoarea iesire pe teritoriul lor :h5

Legat de entuziasm si offroad, poti sa fii sigur c-am mai "pompat ceva sange in instalatie" :grin: ca entuziasm am suficient.

Il astept pe bobos sa-si termine agregatul (Niva) si sune adunarea la Padina, sa ma revansez cu un traseu mai frumos. Zicea c-ar fi gata in 3 saptamani.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare