Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

PeCoclauri

Postări Recomandate

Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

Baieti am nevoie de foto si de propuneri pentru locatie organizare MUD(Mitsubishi Adventure Day) si vreu sa il facem anul acesta la noi in judet ca sa nu mai mergem la ENISALA.

Asa ca orice propunere este binevenita si nu voi cauta o cale sa ma revansez!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Baieti am nevoie de foto si de propuneri pentru locatie organizare MUD(Mitsubishi Adventure Day)

orice propunere este binevenita si nu voi cauta o cale sa ma revansez!

Adica nu dai recompensa :x "gasitorului/lor" de locatie ?? :F vad ca tre` sa negociem la sange ... tz tz tz :grin:

BTW : bine gandit sa facem si pe la CT asa ceva, ca doar locuri sunt o gramada. Asa ca ... dupa negociere incepem cu idei :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

.... :ha: :ha: :ha: Din viteza....Vroiam sa spun ca :nu promit nimic dar voi incerca sa ma revansez....Cred ca Duminica dau o tura pina la GURA DOBROGEI...sa vad ce gasesc acolo :grin:

Anul trecut am avut 3 locatii posibile....Enisala(TL),Corbu (Ct) si zona ADAMCLISI (Ct) cistigind locatia ENISALA cu toate ca efortul logistic a fost mai mare.Foto de la eveniment gasiti pe forum.

Link spre comentariu

Nu este nimic sigur deocamdata.Cind sunt 100% sigur postez aici.Cred ca in jur de ora 10,00. :h5

Link spre comentariu

Daca vreti ceva asemanator desertului, adica nisip si vegetatie de stepa, alegeti traseul de la Corbu, dincolo de poligonul militar si mergeti spre nord cit veti putea. Daca vreti noroi, sleauri si rampe accentuate, combinate cu zone calcaroase, ar fi zona de la Adamclisi. Daca vreti noroi, mlastina, lastaris, padure si tintari cu carul, le gasiti de-a lungul Dunarii, incepind de la Ostrov si mergind spre nord. Voi alegeti. S-ar putea organiza ceva si in zona Gura Dobrogei - Cheia, doar ca zona este declarata rezervatie naturala. Nu deranjeaza pe nimeni daca iesirea este de genul raid turistic. Sunt destule drumuri de acces prin zona. Daca incercati ceva mai "dur" si intrati cu masinile prin padure, mai ales in zona protejata, riscati sa va alegeti cu amenda. Eu in locul vostru as merge prin zona impadurita de la Caugagia - Slava Rusa - Cuciurova s.a.m.d. si as tine-o inainte prin padurile alea cit mai mult spre nord. Zona are potential.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Multumesc de sfaturi...

Corbu a cazut din start...si plaja si cariera...de anul trecut

Adamclisi ....a cazut si el tot de anul trecut.

Trebuie o zona care sa ofere:priveliste si potential off-road dar nu trebuie neglijata siguranta.Nu bagam masinile in padure.Se considera participantii ca incepatori.ENISALA a iesit foarte bine si impresiile au fost ok.

Prima zi va fi sesiune de drive-test off-road.

A doua zi MAD-ul propriu-zis.

Link spre comentariu

De ce au cazut Corbu si Adamclisi? Care au fost motivele care v-au facut sa renuntati la ele? Daca vreti peisaje si siguranta v-as recomnanda traseul Dunarii. De noroi nu o sa duceti lipsa, de peisaje nici atit, amatorii de pescuit vor fi in largul lor, cred ca ar fi o alegere buna. Cit despre padurile de pe maluri nu trebuie sa va facati griji. Sunt accesibile, multe dintre ele fiind plantate de cei de la ocolul silvic. Sunt zone in care malul este inalt si abrupt dar si zone cu plaje intinse. Pentru amatorii de trasee off-road turistice zona este excelenta. Isi pot gasi "alinarea" si amatorii de extrem desi, sincer sa fiu, nu le impartasesc deloc pasiunea. Prefer sa fac trasee lungi, sa fotografiez orice mi se pare interesant, chiar sa petrec o noapte in cort in mijlocul naturii iar rasaritul soarelui sa ma gaseasca cu undita in balta. Dar gusturile nu se discuta, fiecare cu pasiunile lui.

Link spre comentariu

Zona trebuie sa prezinte potential si pentru alte activitati conexe.La Enisala am avut inchiriate 4 buggy-uri.

Participantii trebuie sa poate vedea ce pot face masinile fara ca sa se inpotmoleasca(cu au trolii) si toti se dau pe un traseu jalonat.

Se penalizeaza iesirile si ruperile de jaloane.Se cronometreaza si apoi se adauga penalizarile.Optiunea finala apartine celor de la M CAR TRADING si nu au fost de acord cu cele 2 locatii.

Pozitioanare de la ENISALA a fost generoasa cu toti participantii.

Dealerul zonal are interesul sa fie si cit mai aproape de oras pentru costurile logistice.

Link spre comentariu

Naspa rau de tot! :uameni Cind intra strategiile de marketing in joc dispare spiritul de aventura. Cum naiba poti sa testezi capacitatile masinii fara sa te impotmolesti putin, chiar nu-mi dau seama. N-as participa la asa ceva nici in ruptul capului. A organizat Jeep ceva de genul asta acum vreo doi ani in Bucuresti. Mai mare jena, o mare pata pe blozonul firmei. Traseul a fost pietruit initial pentru a evita orice impotmolire, dupa care s-a adaugat pamintul si apa. Rusine! :pr

Link spre comentariu

Nu e nici chiar asa....Trebuie avut in vedere ca oamenii trebuie sa se molipseasca de microb si nu sa invete pe masinile de demo.Finala MUD a avut loc la Zarnesti si nu a fost chiar simplu.Nici la ENISALA nu a fost simplu pentru incepatori.Evenimentul se adreseaza celor care nu au sau nu au mers cu 4x4.Si SAFETY FIRST! :h5

Link spre comentariu

Ne-am gindit dar sunt cam departe...Ideal ar fi o raza de max 70 km.

Acum 2 ani a fost in PADUREA Basarabi(linga han),unde se duce lumea de obicei la gratare.Acum cautam ceva mai izolat.

Logistica implica catering,echipaj salvare,alimentare curent,transport participanti,paza si s-ar putea si cazare.

Eu voi merge sa vad mai bine locatiile:Gura Dobrogei,Limanu-Albesti,....si alte propuneri apoi daca nu va fi importatorul multumit.

Link spre comentariu

O zona buna pentru ce vrei tu sa organizezi ar fi si Limanu, satul Hagieni, padurea cu celasi nume, Albesti, Cotul Vaii. Este o zona colinara, numai buna pentru urcari si coboriri, cu grade de dificultate diferite. In zona Manastirii Hagieni se poate amplasa si o tabara, accesul este usor, se poate ajunge repede in Mangalia, 2Mai si Vama Veche. O locatie interesanta, merita de luat in calcul.

Link spre comentariu

Da ...e o idee buna :h5 Multumesc.

Am vazut pe harta ca este si un lac pe acolo.O sa vad ce gasesc si prin zona.

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru perturbarea topicului.M-am gindit ca prin postari sa il mentinem UP. :sr Nu mai postez.

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru perturbarea topicului.M-am gindit ca prin postari sa il mentinem UP. :sr Nu mai postez.

nu-i mare problema. Doar ca am initiat topicul tocmai in ideea de ne strange in special posesorii de rusoaice. Si daca sunt propuneri CONCRETE de traseu + amatori, sunt binevenite. Ca toti stim ca Dobrogea are farmecul ei.

Sunt de parere ca topicul sa traiasca atat timp cat are ceva de spus "la obiect".

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Trasee sunt destule in Dobrogea, asteapta doar sa fie descoprite. Cred ca spiritul de aventura conteaza cel mai mult si nu ce tip de masina "calareste" fiecare. Zona se preteaza in principal iesirilor de genul raid turistic. Relieful este excelent pentru asa ceva, aici se pot gasi toate tipurile de obstacole pe care si le poate dori un amator de off-road si un iubitor de natura.

Link spre comentariu

Din pacate pozele nu sunt extraordinare insa, zonele astea chiar merita explorate. Fintina Mare este un sat uitat de lume intr-o vale marginita de dealuri impadurite. Parca ar fi o bucatica din Transilvania decupata si adusa aici. Peisajul nu are nimic in comun cu Dobrogea de sud arida si stincoasa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare