Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Acuma pe bune imi pare rau, fara gluma, in loc sa bag omuletu` cu pray , dar se pare ca in loc de ala este asta :pr Inca odata mii de scuze nu am vrut sa iasa asa si in cazul asta :pr se refera la mine :sr Relax my friend! Prefer sa fiu ultimul mereu printre voi si sa iasa bine. Singurul concurs la care mai particip in aceasta viata este ala de a fi OM. Restul....dust in the wind, my friend! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Esti un lord ca intotdeauna :1 :bravo Acum ca sa imi fac Mea Culpa, hai sa dau odata filmuletu` cu "In noapte cu plugu-n brazda sau cum sa fi salvat de bullbar!" :h5 :ha: [youtube:xvt1wazi]http://www.youtube.com/watch?v=aaZBgXrhMz8[/youtube:xvt1wazi] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Nu stiu ce reaku s-a intamplat ca nu se vede filmuletu` cu plugu` pana la capat... :sr Il mai incarc odata si-l postez din nou. Aveti putintica rabdare... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Da` pana cand revin cu filmuletu` ala rusinos :ang2 :fr2 :cr :op , mai luati de vedeti alte doua filmulete de glorie :ha: :h5 Se facea ca era un sant, de fapt un canal de irigati si uite-asa, nici nu stiu cum :grin: , am ajuns cu Tractozauru` in el... :wink: Acuma, bunul meu prieten si companion bullbar, sa se lase EL mai prejos? :h5 Si uite asa a inceput sa alerge dupa Tractozaur, ba mai rau, dadea prin statie sa ma grabesc sau sa ma dau la o parte ca altfel ma depaseste :1 :ypu [youtube:3np666uj] [/youtube:3np666uj] [youtube:3np666uj] [/youtube:3np666uj] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Apropo de cursa aia prin canal...ai pus o frana la urcarea de la final, de l-am proptit pe clatita cu dintii-n portbagaj si pe copilot cu barba-n bord! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? De fapt, pacat ca nu a filmat GPScu pana la capat, la iesirea din canal mi s-a oprit motoru`, tu ai dat in spate ca venea ditamai brontozauru` pe tine, dupa care am sarit din sant, lucru pe care l-ai facut si tu imediat, da` faza zilei (din pacate nefilmata :grin: ) a fost ca atunci cand ai iesit din sant si ai accelerat-o, clatita a zburat prin aer si a aterizat direct pe burta, de nici el nu stia ce s-a intamplat... :ha: :ha: :ha: Eu am vazut faza perfect, pentru tine era putin mai greu :grin: Pe urma am vazut ca nu mai are clatita dintii din fata :ha: si m-am gandit pe moment ca i-ai facut o montura :grin: , dar ma intrebam, de ce nu-i curge sange? :ha: :ha: :ha: Dupa care au venit si vitejii ceilalti si s-au bagat si ei la sant si ce a iesit... :grin: Ia sa-l vedem pe Yonutz cu muschii la pedala :ha: suparat nevoie mare :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Si dai si accelereaza, si rupe si toba, si bara din spate, stopuri, stramba bara fata... :ha: Da trebuie sa recunoastem stoicismul :grin: , acelasi ca al lui drm :h5 , te a merge pana la urma prin canalu` ala :1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? pfff...si-acum ma oftic cand vad imaginile de la liniuta, ca nu a intrat si razvan cu G-ul la start. Ni se pusese pata sa reparam subwooferu, ca sa ascultam "de ziua ta" in timp ce urcam :P si am pierdut startul... macar ti-a trecut dgetelul?? ca ai cam sangerat ceva... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Facem si-o baitza? :h5 :ha: [youtube:uupvzmff] [/youtube:uupvzmff] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Am revenit cu filmuletu` minune :sr :sr :ha: Nu stiu de ce nu a mers prima data, cred ca nu vroia Tractozauru` sa-si arate rusinea :ha: :ha: :ha: [youtube:1z2ajujd] [/youtube:1z2ajujd] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Tractozaure.....nu tu m-ai scos! Dupa cum vezi ...tu esti doar STALP! Eu ma trag de tine, ca esti mare si urat! Dar atat! Bullbar a iesit cu troliul lui si apoi, lumea stie, PE ROTI din groapa! DON'T FORGET!!! :ha: :ha: :ha: STALPULE!!! niste poze cu dedicatie pt voi :grin: ( luate din sectiunea de poze ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Da pan' la urma tot am invins canalu' ... de la cap la cap ...nu? :h5 Stii cum e maestre: scopul scuza mijloacele, iar stopurile, barile si toba au devenit inevitabil victime colaterale! Cel mai tare m-am ofticat cand voiam sa urca malu, masina putea, si nu puteam din cauza carligului de tractare cu care loveam in mal si suspendam in aer puntea spate ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Vezi, exact ce v-am spus si tie si lui Razvan drm, am admirat cu toti stoicismul pe care l-ati dovedit cu acel sant :h5 Am sa citez din clasici (unul din cei mai vechi off-roaderi Made in Romania, Nelu Pogaceanu :hi ): "Tot ce loveste la masina in teren, trebuie dat jos!" si mergand pe filozofia asta, cred ca trebuie sa-i faci de petrecanie carligului de tractare :ang1 :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Nu ii fac de petrecanie bre ...ca mai trebuie la casa omului ...ptr tras dricuri sau ca punct de dat cu capul la unii ambitiosi din trafic! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Da, da, daaaaaaaaaa [youtube:1ugix3y2] [/youtube:1ugix3y2] @TRACTOZAURE aka Cristi ca nu mai stiu ce nick ai :ha: Ca sa ne lamurim cu privire la discutia noastra despre ce inseamna motorul pe masina cand vine vorba despre descarcat roti: te rog sa urmaresti rotile tale! Vezi ce au pe ele? De ce nu le-ai descarcat? Ei bine...ca sa faci aceasta treaba iti trebuie cai putere. Sa rupi rotile-n doua cum zicem noi, pt ca dupa cum vezi...ale tale nici nu se vad ca-s SIMEX-uri de 35, ci AT-uri in noroi! Aici e buba cu mahulele noastre mari cu motoare de Mobra-diesel! :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? bullbareee, n-are nici o legatura una cu alta... :happy Si ce daca sunt Simex-uri, mai conteaza si in ce fel de noroi te bagi... asta de baragan este pur si simplu lut, se lipeste de roti, poti sa ai tu mama cauciucurilor si tata (nu TATA lui semaca :ha: ) masinilor de teren, data viitoare am sa fac tot posibilul sa merg cu cauciucurile mele de combina si o sa vezi si mama ei de descarcare, o sa fi uimit de diferenta care exista la descarcare... :f1 Daca sunt Simex-uri nu inseamna, repet, ca trebuie sa se descarce si sa se curete ca si cum nu ar exista pic de noroi acolo :ha: Singurele cauciucuri care fac asta, ma repet din nou, sunt numai cele de combina/tractor care au descarcare 99,9% :P datorita spatiilor mari intre crampoane, nu tine de masina asta slp Iti pun doua poze cu mine intr-un mare noroi si te rog sa vezi cum aratau cauciucurile dupa ce iesisem (vorba vine :grin: ) cat de cat la liman sa pot sa fac o poza, ca eram singur in padure si nu avea cine sa-mi faca poza, iar nevasta mea slp nu a vrut sa coboare :ha: Filmul este prea lung ca sa-l postez, dar am sa ti-l arat cand ma vizitezi! :W :be :2dr Ah..., nick name-ul meu este la avatar OFF-ROAD RUNNER! :grin: Pentru prieteni se poate si Tractozaur. :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? bullbare, e clar ce vrea Cristi sa-ti transmita :grin: sa-i cumperi cauciucurile de combina :ha: dar vad ca deja s-a sucit si nu mai vrea sa le vanda :ha: sau o fi vreo strategie de a lui sa le creasca pretul ca am inteles ca nu prea se mai gasesc :wink: Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Albule, ce am retinut eu din iesirea asta ... Tractozaurul a fost scos de doua ori de la ananghie de inimiosul Bullbar (fara numar, sa traiasca!) si ca la sfarsit am halitara ditai ciolanu cu fasolica ...si ca l-am nasit pe GPScu ...si ca la final nevasta-mea zicea:"auzi bah , ce-ar fi sa dormi tu in masina ta jegoasa in seara asta? Si la poarta, ca e prea murdara si murdaresti pavajul ...Maine dimineata iti dau eu cafeaua peste gard!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Albule, ce am retinut eu din iesirea asta ... Tractozaurul a fost scos de doua ori de la ananghie de inimiosul Bullbar (fara numar, sa traiasca!) si ca la sfarsit am halitara ditai ciolanu cu fasolica ...si ca l-am nasit pe GPScu ...si ca la final nevasta-mea zicea:"auzi bah , ce-ar fi sa dormi tu in masina ta jegoasa in seara asta? Si la poarta, ca e prea murdara si murdaresti pavajul ...Maine dimineata iti dau eu cafeaua peste gard!" :ha: tare asta.. bullbar... peste 2 sapt ma iei si pe mine la off-road? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Yonutze, de ce uita toata lumea ca in aceeasi zi (vedeti filmuletu` la una din paginile anterioare :grin: ) l-am scos si eu pe bullbar dintr-un mare kkt, pardon noroi :ha: :ha: Am senzatia ca e o mare conspiratie de discreditare a maretului Tractozaur , ce iti e si cu invidia asta :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Apropo, doua mici filmulete pe care le-am primit ieri de la iuliancris :tk Tractozauru` intr-un sentulet :grin: [youtube:2azss9b2] [/youtube:2azss9b2] Tractozauru` in sentoi (vedere din fata) :grin: [youtube:2azss9b2] [/youtube:2azss9b2] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @tractozaur... man te-ai gandit sa schimbi volanul ala? no ofence... nu ma iau de tine. dar ii da un aer retro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Pt. mertan Man, pai Tractozauru` are 19 ani, in curand va fi retro :wink: :grin: asa ca da bine volanu` ala de lemn :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Yonutze, de ce uita toata lumea ca in aceeasi zi (vedeti filmuletu` la una din paginile anterioare :grin: ) l-am scos si eu pe bullbar dintr-un mare kkt, pardon noroi :ha: :ha: Am senzatia ca e o mare conspiratie de discreditare a maretului Tractozaur , ce iti e si cu invidia asta :ha: :ha: :ha: Strategie, clar e strategie ...ia sa-ti iei "Y61 d'aratura"! :ha: Si dupa aia sa-ti fac flotant la mine o perioada! :ha: Ca langa masina mea jegoasa (la poarta) mai intra una ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? NICIODATA! :grin: :ha: Y61 D`ARATURA? :ha: :ha: Mai bine imi fac seppuku :F Nu se poate asta, ce crezi ca eu sunt bullbar sa nu fiu multumit de masina, sunt mai mult decat multumit de Tractozauru` meu, manca-i-ar tata bullbaru` lui de Y60 frumos ce e el :wink: :grin: :ha: Apropo de bullbar Yonutze, asta se tot gandeste sa-i schimbe motoru`, sa i-l puna mai mare de 4000-5000-6000 cc..., nu i-a spus nimeni ca merge mai bine masina aia daca-i pune un 2800 Turbo Diesel cu intercooler? :ha: :h5 Cred ca trebuie sa-i spunem si lui "secretu`" cu 6 in linie si 4 in linie... :ha: :ha: :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate