judge Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Dupa parerea mea am finalizat pozele de la iesirea de duminica (adica nu mai public altele :-) ) Iata si adresa lor. Iar aici atasez cateva 'teaser'. http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-uberlawyer.jpg Aaaaaah, nimic nu se compara cu o plimbare in picioarele goale prin lac.... Iar apoi prin scaieti uscati... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ...mai ales iarna! :ha: Stai bine cu reumatismul? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @watcher : Misto poze d-le Watcher. sa mai faci, ca vad ca le ai. Eu unul, nu am sanse sa concurez cu tine la poze si nici nu vreau. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @drm Nu ziceai tu ca nu bagi G-u' in noroaie? :uameni ceeee... pai dc crezi ca l-am luat????? n-as vrea sa-l rastorn, ca deh... dar altfel... dc i-am cerut lui andrei sigla cu porci iubitori de noroi??? experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @drm Nu ziceai tu ca nu bagi G-u' in noroaie? :uameni e, las...ca si tu ziceai ca nu intri cu vitara in canalul ala de irigatii :P razvan a mers foarte bine...doar trebuia putin indemnat si nu-l mai opreai...a testat la greu calitatile G-ului. :h5 Next time scoatem G sa respire si ceva aer curat, pe la munte. adevarul e ca esti un instigator de nadejde, imi place sa te am prin preajma si cu berea regulamentara dar mai ales cu "hai, ce mai stai , da-i ca de aia esti aici!!" experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @bullbar: scuze de tonul un pic rautacios :F ...n-am vrut sa fie asa...stii ca te apreciez! :p totusi ...nu cred ca ai avut probleme cu felul cum am mers eu, chiar si cu TATA nepregatita!!! Ahhhhh, daca aveam cazanu' meu ...ma implicam mult mai mult in tout (si activitati rescue si spectaculozitati!!!) si...cand grupul este asa de heterogen nu poti sa ai foarte mari pretentii la viteza sau tehnicitate, ca in cadrul unui grup mai sudat. Vei vedea ca dupa cateva iesiri cu aceesi oameni lucrurile vor merge mult mai bine. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Pt. watcher Mi-am facut Mea Culpa, ce mai vrei? :ang2 :ha: Sti ca pozele cu Tractozauru` sunt cele mai reusite :grin: , acum m-ai pedepsit si nu le-ai mai pus pe forum? BINEEE! :P Din rubrica "Cenaclu 4X4" :ha: Balada Tractozaurului Foaie verde-un gologan, Bullbar e un pic LOGAN :grin: , Pentru ca el stie bine, Cu Tractozauru` nu-i tine. Ca acum s-a nimerit, Tractozauru` un pic, Sa ramana-npotmolit, Bullbaru` repede-a venit. El asteapta si pandeste, Tractozauru` greseste? Si cand iaca s-a-ntamplat, Si repede a aflat, Bullbaru` s-a repezit, Iute mi l-a priponit. Si vreo 10 ani incolo, Bullbaru` crede care OO :grin: , Si el e satisfacut, Pentru ca EL a putut, Sa-l traga vezi Doamne bine, Din noroi pana la vine, Pe Marele Tractozaur Falnic, tare, ca un Taur. :grin: Bullbare, bullbare tata, Nu se stie niciodata, Roata se mai invarteste, Bullbaru..., mai si greseste :grin: Si atunci sa te ti tu bine, Cu Tractozauru` nu tine. Asteapta la cotitura, Si-ti baga sufa drept in gura :ha: Si apoi da-te brontozaur, C-ai salvat pe Tractozaur. Dara tine bine minte, Ca de fapt nu l-ai tractat, Ci singur s-a troliat :grin: Si de-atat cotcodacit, Cum ca doar EL l-a urnit, Pe Marele Tractozaur, Nici gand, el ramane de AUR. Pentru ca e cel mai tare, La uphill are valoare :no11 In ravena a pasit. Usor el a si iesit. Bullbare, bullbare tata, I-ati Y60 :grin: odata, Ca de-abia atunci sti bine, O sa faci off-road ca mine. :n1 :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @ offroadrunner: :ha: :ha: :ha: au inceput deja sa curga baladele cu si despre cei doi protagonisti de marca ai acestei iesiri!!!!foarte tare! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? bun asa, cine baga un topic cu poeziile astora, e pacat sa se piarta "inspiratia", tre sa ramana pt posteritate :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @watcher.............sper sa conduci la fel de bine cum faci pozele........ :1 :h5 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Pt @Bullbar si @Tractozauru' si cine mai vrea.... aveti Topic dedicat aici: viewtopic.php?f=38&t=6591&p=90150#p90150 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Foarte tare, aventura continua ... Ne putem detasa de problemele cotidiene, ne putem lua portia de adrenalina, putem invata cate ceva de la cei cu cazier in domeniu si putem ajunge safe acasa! Este exact ceea ce-mi doresc! Nu vreau sa fac offroad! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Yonutz :g ... cu mentiunea ca merge si un pic de aer curat de munte din cand in cand. Dar pe trasee similare ca si dificultate cu cel de duminica. @watcher cred ca am mai spus, dar meriti sa iti mai spun :1 pt poze. Dupa scurta discutie de duminica am inceput sa-mi bag si eu nasul prin photoshop... sunt uimit de ce poate sa iasa dintr-o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Legat de trasee montane: exista atatea locuri frumoase de vizitat si atatea trasee de facut incat ar fi pacat sa nu ne organizam. INcepand cu astea de pe aproape (padina, babele, piatra arsa, leaota, etc) pana la cele de prin Apuseni, Baile Herculane, nordul Moldovei, etc. PS: Transalpina si cele 1000 de drumuri din zona... Eu am in cap drumurile astea de facut cat mai mult in cursul acestui an - deoarece sunt niste photo opportunities de ne-ratat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Ne-am putea indrepta optiunile si spre munte ...dar asta cere mai mult timp ptr drum si mai putin ptr distractie daca este iesire de o zi! Si nu stiu cati dintre noi sunt dispusi sa piarda 2 zile pe un traseu de munte! Am vazut ca majoritatea dintre noi sunt 30ani+ si majoritatea au familii si dupa o anumita ora duminica, au inceput imperativ sa sune telefoanele :ha: ! Acesta este un hobby si trebuie tratat ca atare, familia a fost, este si va fi intotdeauna pe primul loc! Eventual sa organizam o iesire impreuna cu sotiile si copii de vreo 2-3 zile! Nu zic ca nu sunt locuri superbe care nu merita vizitate, nu ma intelegeti gresit; insa accesul spre ele este inlesnit oamenilor cu potential financiar si cu timp disponibil! Asta ar insemna sa se faca oarecum o triere intre oamenii cu posibilitati si oamenii fara posibilitati! Si nu ar fi corect! Pasiunea este aceeasi la toti! Si trebuie cultivata ca atare! Pana atunci insa iesirile de cateva ore de pe langa Bucuresti cu posibilitate de retragere acasa f rapida acasa daca este cazul, cred eu ca sunt cele mai indicate ptr majoritatea participantilor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Cred ca cel mai bine ar fi Ioane sa mai asteptam un pic sa se mai incalzeasca si sa organizam ceva cu corturi, cu foc de tabara seara, gratare etc. Asa putem aduce si familia. Eventual contactat Marius Turagmes sa ne arate un Mount crossing. Dar mai pe la vara spre caldura!!! Ce ziceti?? Ca un fel de expeditie?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? doua filmulete cu bullbar: primul, cu pregatirea actiunii, din care reiese ca toata lumea se pricepe la fotbal, medicina si ... offroad :ha: :ha: :ha: (observati si tentele sexuale atribuite actiunii de clatita dar si pozitia de mare angajament a lu' fabian, in drumul traiectoriei lui bullbar!!!) si, al doilea, cu actiunea itself, in care bullbar chiar vrea sa traverseze mocirla, cu avant si pricepere... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :ha: :ha: :ha: :ha: de mare angajament! Traiasca Repoblica Ghana! :ha: :ha: :ha: Ce fata are Petre in primul filmulet....parca nu-i putea auzi pe toti ghizii ghidusi spre noroi si il enerva chestia asta :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @don Semaca esti de belea! :ha: :ha: Acum intelegeti de ce "micutul print" a.k.a. Niku Iorga, spunea, aratand cu mana peste capul lui: "Treci ba p'aici!!!" :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Iata si reusita lui Razvan cu G-ul! @drm parca are nikul aici...nu prea stiu. scuze daca am confundat! [youtube:22yhmkw4] [/youtube:22yhmkw4] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? L.E. Si al doilea nu vrea sa mearga sa vad si eu ceva action! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Yonutz are dreptate, din pacate muntele asta care nu e chiar asa departe (120 km distanta) datorita infrastructuri :ha: ESTE FOARTE DEPARTE DE FAPT! :ha: si ia mai mult de o zi o expeditie de genul celei de duminica. Stati sa se faca mai cald un pic si organizam niste "campenesti" de doua zile , cu foc de tabara, etc, dupa cum bine a spus Flash4x4, de or sa fie de pomina :x Deja m-am vorbit cu Marele Alb, coechipierul meu, si avem in minte un traseu super, super, care se va incheia cu un megagratar in mijlocul padurii la propriu, intr-un loc de nu stie nici naiba, la numai 30 km de Bucuresti!!! :grin: Noi mergem pana acolo, in sistem off-road, of course :grin: dupa care lasam femeile la iarba verde (n-am zis la cratita ca sa nu par misogin :grin: ) si barbatii pleaca inainte la "vanatoare" de namol si dupa 2-3 ore de "jucat" (c-asa sunt baietii, niste copii mai mari, dupa cum spun fetele :grin: ) ne intoarcem, sper, la salatile si cartofii taiati gata pentru a fi prajiti, si incingem gratarele (ca la asta se pricep numai barbatii!! :ha: :h5 ) Ah, si era sa uit, sa nu uitati sa ma intrebati atunci de ingredientul secret pentru a face cei mai buni mici! :grin: Va pun cateva poze din mai anul trecut, nu plouase de ceva timp, dar erau locuri in padure cu noroi dupa cum vedeti :grin: (bullbare, fi atent ca e pe gustul tau :grin: ) si aveti si o poza cu pajistea din mijlocul paduri de care v-am vorbit. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Legat de trasee montane: exista atatea locuri frumoase de vizitat si atatea trasee de facut incat ar fi pacat sa nu ne organizam. INcepand cu astea de pe aproape (padina, babele, piatra arsa, leaota, etc) pana la cele de prin Apuseni, Baile Herculane, nordul Moldovei, etc. PS: Transalpina si cele 1000 de drumuri din zona... Eu am in cap drumurile astea de facut cat mai mult in cursul acestui an - deoarece sunt niste photo opportunities de ne-ratat! Doamne....cat va invidiez. Nu stiu daca voi mai merge vreodata cu voi si-mi pare tare rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? faza devastatoare cu Clatita!!!! dupa ce se chinuie sa puna un ochete ...care tot ii scapa in noroi...cineva emite ipoteza ca recovery pointu' ar putea fi ...pe partea stanga :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ....ca mai are dreptate si RLH cateodata!!! si inca una cu salvarea lui yonutz... ...se observa si aici travaliul competent si avizat a lui clatita... :ha: :ha: :ha: enjoy! PS: carmen...nu te impiedica nimeni sa-ti manifesti dorinta de a merge cu noi ...sigur se gaseste loc in vreun acaret! PS2: offroad runnere...nu se poate si acu'??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Si uite asa aveti dovada ca si Tractozauru` l-a scos din kkt (pardon, noroi, da` oricum astea cam seamana CA COnsistenta :grin: ) pe croitorasul cel viteaz, marele bullbar! :ha: :ha: :ha: [youtube:37jswk0u] [/youtube:37jswk0u] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate