sese Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Buna seara. Ne cerem scuze pentru faptul ca nu am anuntat din timp, dar numarul maxim de participanti este de 65. Acesta este numarul maxim de participanti de care putem sa avem grija, astfel incat sa nu fie probleme nici in locatia de campare, nici in cortul mare de masa si nici in traseu ( nu ne dorim ambuteiaje ca in piata Victoriei ). Persoanele care au in dreptul numelei pe lista de mai sus scris "asteptam confirmare" va rugam sa ne confirmati prezenta sau absenta de la eveniment. Nu luati acest mesaj ca un ultimatum , dar sa nu cumva sa comandam prea multa bautura :grin:. Un alt lucru important pentru participanti ar fi sprayurile si cremele anti-tantari. Aceste va vor fi folositoare in teren ( pentru cei mai sensibili). Datorita ploiilor acestea sau inmultit si la noi. In zona de campare nu vor fi probleme deoarece vom lua masuri de prevenire si combatere. Va dorim o seara placuta . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cand am vazut fraza aia rosie scrisa mare :ha: m-am speriat :grin: si azi m-am dus sa achit avansul . Asadar, ar trebui sa fi primit 'o juma de bilet' de la mine (slob/stoian giorgian/bluehart); stiu, lipseste un 'e' din nickname, mi l-a oprit domn'soara de la ghiseu, probabil ca si comision de depunere, ca nu indraznesc sa-i pun la indoiala cunostintele de limba engleza. Astept confirmarea de primire. Multumesc. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Salut blueheart. Era mare pentru a fi vazuta si nu mare de speriat :ooo :ha: Maine o sa reactualizam lista cu cei care au achitat avansul. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 cateva poze din traseu :y i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Salutare ! Am achitat avans 300 Ron, Belcea Catalin. Daca se poate as vrea sa schimbati numele copilotului. Razvan marime M. Restul de bani cand si unde trebuie platiti ? Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Salutare ! Am achitat avans 300 Ron, Belcea Catalin. Daca se poate as vrea sa schimbati numele copilotului. Razvan marime M. Restul de bani cand si unde trebuie platiti ? Salut CataSib. Am notat schimbarea, iar in cursul zilei de astazi o sa reactualizam lista cu persoanele care au achitat taxa. Restul taxei de participare se va achita la "locul faptei" in 19 august odata cu inscrierea la intalnire. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 1.Cristiblondu+1 (L+L)***achitat avans 300 ron 2.Koala+FinuBibi -(XXL+XXL) 3.Sandu+Lofty (L+L) 4.Vitalies+1 (XXXL+XL+S+s+s) 5.Red+1-(S+M) 6.AdrianZUZ+1-(L+M) - ***achitat avans 300 ron 7.Niros+1-(XXXXXXXXL+M) 8.RZV+MarcelGR (M+M) 9.Asfalttango+1(XL+S) 10.Kermit+1-(XL+S) 11.Zippo+1-(XXL+S)***achitat avans 300 ron 12.Sensei+Hammy-(XL+S) 13.Tanara.Speranta +Marius Lupu (S+M) 14.Shultz+Masi - (M+S) 15.Kato+1-asteptam confirmare 16.Blueheart -(L) 17.Drujba+1-(XL_S)-***achitat avans 300 ron 18.Sever+? (L+) 19.YO2LZP+1-asteptam confirmare 20.IsuzuRider+Andy68 (?+M) 21.Maresalul+1-(M+S) 22.Knut+Blonda - (XL+L) 23.Ampopa+1-(XL+XXL) 24.Roberto+1-asteptam confirmare 25.Rupere2004+1-(XXL+S)***achitat avans 300 ron 26.xnx+1-(L+M) 27.NasuMare+Mitza-(XXL+S) 28.Gepetto+1-(XXL+M) 29.Zolameister+ -(XL)***achitat avans 150 ron 30.LOC LIBER 31.adi15mii-(L+S)-***achitat avans 300 ron 32.Oliver si Ruxandra (L + M)***achitat avans 300 ron 33.MPS si Kiki (XL+S)-***achitat avans 300 ron 34.Orlando+1(L+S)***achitat avans 300 ron 35.Unimog+Edina -(XXXL si S) 36.Nike +1 -(xxl /s)***achitat avans 300 ron 37.Nanuk - XXL 38.Dok+1-(XXL+M) 39.Fritz+Naui-(XL+XL) 40.Gill+1- (XL+M) 41.Busu4x4 + Simona + Daniela4x4-(M+M+M) 42.suzuker+1 (L+M) 43.Goganu + Goganitza (m+s) 44.Watcher + Ioana, (M + S) 45.ocserver + 1 (xxl + l) 46.dacosul +buha (xl +m) 47.oldcarmaniac+1 (xl+?) 48.tudor+1 (xl+?) 49.boca77+frac'su (xxl+xl) 50.mosu+iulia (xxl+s) 51.Costel Fetcu+Vera (xxl+m) 52.Mihai S+Geza N. (xl+m) 53.Tzuparu +1 (m+s ) 54.catasib+razvan (xxl+M) 55.Laurentiu + Vali ( XL + XL) 56.MarianR + 1 -(XL+XL) 57.Max + Cornelia + Doru(XXXL+?+?) 58.Mugur+Ligia+Mirela(L+M+M)***achitat integral 900 ron 59.Razvanuta (XXL)+? 60.Skipper + Maria(M+S) Persoanele la care este trecut "asteptam confirmarea" si-au exprimat dorinta de a participa la evenimet si ii rugam sa confirme ca inca mai doresc acest lucru. Deasemene va rugam sa precizati marimile la tricouri si cate persoane o sa va insoteasca. IMPORTANT Persoanele care nu achita avansul de 150 RON / persoana pana la data de 06.august vor fi scoase de pe lista,locul ramanand liber pentru alti doritori.PE BUNE! Daca gasiti vreo eroare in lista va rugam sa ne anuntati. Sa ne vedem cu bine. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Asadar, ar trebui sa fi primit 'o juma de bilet' de la mine (slob/stoian giorgian/bluehart); stiu, lipseste un 'e' din nickname, mi l-a oprit domn'soara de la ghiseu, probabil ca si comision de depunere, ca nu indraznesc sa-i pun la indoiala cunostintele de limba engleza. Astept confirmarea de primire. Multumesc. verificati-mi si mie pozitia, va rog "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 verificati-mi si mie pozitia, va rog Pozitia ta e in dreapta mea....:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 verificati-mi si mie pozitia, va rog Verificat :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Salutare ! La mine de ce nu apare platit avansul ? Multumesc frumos ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 nici la mine nu apare avansul, cu toate ca lista e reactualizata... "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pentru ca oamenii fac trasee,nu stau cu ochii pe cont.....:grin: locurile vor fi ocupate cu siguranta,si nu ramine nimeni pe dinafara din cei ce-au platit,cu siguranta.....asta asa,cunoscindu-i pe baietii care se ocupa.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pentru ca oamenii fac trasee,nu stau cu ochii pe cont.....:grin: locurile vor fi ocupate cu siguranta,si nu ramine nimeni pe dinafara din cei ce-au platit,cu siguranta.....asta asa,cunoscindu-i pe baietii care se ocupa.... Ai vorbit cu organizatorii, sau doar iti dai cu parerea...... Multumesc frumos pentru lamurire ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pe noi sa ne stergeti de pe lista pt ca nu putem spune inca sigur daca ajungem sau nu. Nu vrem sa incurcam. Cand vom sti sigur, daca vor mai ramane locuri, ne baga si noi. Multumesc. Later edit: In orice situatie vreau neaparat tricoul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Baietii au spus asa: Daca gasiti vreo eroare in lista va rugam sa ne anuntati. Sa ne vedem cu bine. ..si eu i-am anuntat. Simplu. Nu vad care-i problema, pt ca nu e nici una. ps: abia astept sa ajung acolo. :y "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Baietii au spus asa: ..si eu i-am anuntat. Simplu. Nu vad care-i problema, pt ca nu e nici una. ps: abia astept sa ajung acolo. :y Salut blueheart. faptul ca nu apari in lista nu este o eroare si te cred pe cuvant, dar avem foarte mult de lucru si nu reusim in fiecare zi sa ridicam extrasele. Luni la prima ora vor fi verificate si lista actualizata. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 LISTA ACTUALIZATA 1.Cristiblondu+1 (L+L)***achitat avans 300 ron 2.Koala+FinuBibi -(XXL+XXL) 3.Sandu+Lofty (L+L) 4.Vitalies+1 (XXXL+XL+S+s+s)***achitat avans 600 ron 5.Red+1-(S+M) 6.AdrianZUZ+1-(L+M) - ***achitat avans 300 ron 7.Niros+1-(XXXXXXXXL+M) 8.RZV+MarcelGR (M+M)***achitat avans 300 ron 9.Asfalttango+1(XL+S) 10.Kermit+1-(XL+S)***achitat avans 300 ron 11.Zippo+1-(XXL+S)***achitat avans 300 ron 12.Sensei+Hammy-(XL+S) 13.Tanara.Speranta +Marius Lupu (S+M) 14.Shultz+Masi - (M+S) 15.Kato+1-asteptam confirmare 16.Blueheart -(L)***achitat avans 150 ron 17.Drujba+1-(XL_S)-***achitat avans 300 ron 18.Sever+? (L+) 19.YO2LZP+1-asteptam confirmare 20.IsuzuRider+Andy68 (?+M) 21.Maresalul+1-(M+S) 22.Knut+Blonda - (XL+L) 23.Ampopa+1-(XL+XXL) 24.Roberto+1-asteptam confirmare 25.Rupere2004+1-(XXL+S)***achitat avans 300 ron 26.xnx+1-(L+M) 27.NasuMare+Mitza-(XXL+S) 28.Gepetto+1-(XXL+M) 29.Zolameister+ -(XL)***achitat avans 150 ron 30.--------------- 31.adi15mii-(L+S)-***achitat avans 300 ron 32.Oliver si Ruxandra (L + M)***achitat avans 300 ron 33.MPS si Kiki (XL+S)-***achitat avans 300 ron 34.Orlando+1(L+S)***achitat avans 300 ron 35.Unimog+Edina -(XXXL si S) 36.Nike +1 -(xxl /s)***achitat avans 300 ron 37.Nanuk - XXL 38.Dok+1-(XXL+M) 39.Fritz+Naui-(XL+XL)***achitat avans 300 ron 40.Gill+1- (XL+M) 41.Busu4x4 + Simona + Daniela4x4-(M+M+M) 42.suzuker+1 (L+M) 43.Goganu + Goganitza (m+s) 44.Watcher + Ioana, (M + S) 45.ocserver + 1 (xxl + l) 46.dacosul +buha (xl +m) 47.oldcarmaniac+1 (xl+?) 48.tudor+1 (xl+?) 49.boca77+frac'su (xxl+xl) 50.mosu+iulia (xxl+s) 51.Costel Fetcu+Vera (xxl+m) 52.Mihai S+Geza N. (xl+m) 53.Tzuparu +1 (m+s ) 54.catasib+razvan (xxl+M)***achitat avans 300 ron 55.Laurentiu + Vali ( XL + XL) 56.MarianR + 1 -(XL+XL) 57.Darius+Oana 58.Mugur+Ligia+Mirela(L+M+M)***achitat integral 900 ron 59.Razvanuta (XXL)***achitat avans 150 ron 60.Skipper + Maria(M+S) Persoanele la care este trecut "asteptam confirmarea" si-au exprimat dorinta de a participa la evenimet si ii rugam sa confirme ca inca mai doresc acest lucru. IMPORTANT Persoanele care nu achita avansul de 150 RON / persoana pana la data de 06.august vor fi scoase de pe lista,locul ramanand liber pentru alti doritori.PE BUNE! Daca gasiti vreo eroare in lista va rugam sa ne anuntati. Doar in saptamana asta se mai poate face plata avansului.Luni o sa afisam ultima lista cu participantii la eveniment. Sa ne vedem cu bine. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vera Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Platit avans pentru Costel si Vera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 ma lasa nervii cand vad atat de multi prieteni care se strang pe plai agnitean, la cea mai frumoasa prieteneasca care sa egzista!!!..si eu nu pot veni...Distractie maxima, asa cum stim ca se intampla, va doresc; voi fi alaturi de voi ...cu spiritul ...bine, si cu spritz-ul:x:2dr Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 maine platim si noi. Intrebare: <<sters, nu mai este cazul>> mercic! Editat August 3, 2010 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 I'm out, sorry ! Distractie maxima. Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Daca numarul de locuri conteaza ptr trasee.. BLUEHEART e copilu'.Pardon....copilotul meu.Puteti comasa locurile 16 cu 29:grin:.Daca e ptr locurile de cort...iau cortu mare....si el o sa doarma la perete:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Daca numarul de locuri conteaza ptr trasee.. BLUEHEART e copilu'.Pardon....copilotul meu.Puteti comasa locurile 16 cu 29:grin:.Daca e ptr locurile de cort...iau cortu mare....si el o sa doarma la perete:ha: nu cred eu ca da blueheart dormitul la 4 stele din opel pe un luc in cort ....si la perete... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 nu cred eu ca da blueheart dormitul la 4 stele din opel pe un luc in cort ....si la perete... Mai ales daca Zola si taie lemne:sl1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate