Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm

Postări Recomandate

Re: compatibilitati piese samurai

nimic in plus decat cel de ford fiesta care scrie aici....nu l-am luat inca...cele de fata de tico le aveam de cand m-am apucat de masina

......astept burdufe

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 897
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nimic in plus decat cel de ford fiesta care scrie aici....nu l-am luat inca...cele de fata de tico le aveam de cand m-am apucat de masina

......astept burdufe

pai ai grija ca cele de fata pt tico merg doar la modelele japoneze iar cel de fiesta pentru spate merge la modelele spaniole

Va salut !

Link spre comentariu

A inlocuit cineva furtunele de la radiatorul de incalzire cu unele aproximativ compatibile sau le-a cumparat originale de undeva?

Ma aflu in plin exercitiu de demontare a sistemului de aerisire si incalzire iar singura metoda pe care o vad in prezent de a decupla cele doua furtune de la radiatorul de incalzire este de a taia cele doua furtune si inlocui cu altele. stiu ca se gasesc universale dar nu stiu daca se pot curba asa usor.

Va salut !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

cand vb de rama de la far, vr de partea in forma de cerc, in care intra sticla de la far si se prinde cu 3 suruburi.. Are 3 urechi in care intra niste suruburi mai mari, prinse de caroserie, din care se face reglajul.

Rama din fata , care incadreaza farul , la mine e din plastic.

SJ410 - '86 - in reconstructie.

Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88.

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea. Caut si eu manerele de la usi acelea de care tragi sa o inchizi ca nu le am si nu stiu ce as putea face, am citit ca manerele de la macra se potrivesc de la Tico dar celelalte ce sa pun ca nu stiu. Multumesc.:tk

Link spre comentariu

piesa respectiva pentru sj410 se gasete doar pe original, pe la vre-o 80 de ron fara tva. cam scump.

La mine a fost mancata de benzina care iese din carburator. Nu stiu de ce, am returul desfundat, si totusi.

SJ410 - '86 - in reconstructie.

Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

testat pe 3 samurai pana acuma:

problema cu simeringul de la puntea fata cea de la directie pe unde curge uleiul din grup.

- am 3 prieteni si au facut in felul urmator:

- au dat jos si in loc de acel simering mare si scumpisor au pus snur de asbest uns foarte bine cu vaselina si apoi strans bine cu cele doua saibe in forma de potcoava,

reusire GARANTATA. una din masini merge asa de 2 ani.

succes.

sper ca am fost de ajutor.

Link spre comentariu

testat pe 3 samurai pana acuma:

problema cu simeringul de la puntea fata cea de la directie pe unde curge uleiul din grup.

- am 3 prieteni si au facut in felul urmator:

- au dat jos si in loc de acel simering mare si scumpisor au pus snur de asbest uns foarte bine cu vaselina si apoi strans bine cu cele doua saibe in forma de potcoava,

reusire GARANTATA. una din masini merge asa de 2 ani.

succes.

sper ca am fost de ajutor.

Sa inteleg ca asta se foloseste pentru inlocuirea pislelor de la omocinetica.Ideea este foarte buna, doar ca pe acolo ar trebui sa piarda vaselina, nu si ulei.Daca pierde si ulei inseamna ca sint duse simeringurile de la planetare si asta permite uleiului sa ajunga in omocinetica.Asta ar duce odata, la pierderea uleiului din grupul fata si permiterea intrarii mizeriei, si uleiului amestecat cu vaselina, din omocinetica in grup.

Ca o concluzie, ideea este foarte buna si multumim, dar asta se refera doar la repararea (inlocuirea) pislelor.Daca sint si pierderi de ulei din grup, acolo e de simeringuri.

Link spre comentariu

Daca n-as avea bani sa inlocuiesc paslele de la homocinetica cu unele originale, as face altele, tot din pasla. Niste sosoni vechi, o palarie veche... doar imaginatie sa ai. La articulatia aia, importante sunt garniturile de cauciuc. Si cum spunea cineva mai sus, daca de acolo curge ulei, e nasol.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

in afara de manivela geam, stiti cumva daca se potrivesc de la tico, matiz si manerul de la portiera si anmsamblul de inchidere aferent ?? sau de la alt model??

:cl
Link spre comentariu

cu putina munca se potriveste macaraua de matiz, doar ca daca vrei pe stg trebuie sa cumperi de dreapta.

Ca si mica problema geamul va cobori un pic mai mult, sub cheder....dar dupa ceva timp te obisnuiesti.

La mine s-a stricat pe nepusa masa....dar ca si pret nu era fff mare una de samurai,din cate tin minte.

Link spre comentariu

Ce amortizor "mai lung" sa pun pe spate la SJ413 dupa inaltare din cercei si bodylift de aprox 6-7cm?

inaltarea din bodylift nu are influenta asupra suspensiei. se face pentru a permite montarea unor anvelope mai mari si sa nu tai din aripi si contraaripi.

nu pune cercei prea lungi ca o sa ai probleme. cu 2-3 inch mai lungi merge la puntea spate. dar este preferabil sa ai arcuri mai curbate decit cercei mai lungi.

poti folosi amortizoare de lada niva spate pentru un lift de 2-2,5 inch. trebuie sa le schimbi bucsele de la prinderea pe punte cu cele de samurai. gasesti fabricate de sachs pe la 120-130 de ron/bucata.

deschide un topic despre masina ta si vei primi acolo toate informatiile de care ai nevoie.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Ok, deci springuirea fara riscul de a se rupe vreo foaie de arc unde se poate face prin Bucuresti si cat ar costa? Care este nivelul optim de ridicare prin bodylift(4-5cm)?

Multumesc,

Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace !
Link spre comentariu

Ok, deci springuirea fara riscul de a se rupe vreo foaie de arc unde se poate face prin Bucuresti si cat ar costa? Care este nivelul optim de ridicare prin bodylift(4-5cm)?

Multumesc,

-despre springluit arcuri citeste aici

-daca reconditionezi arcurile, pana la anvelope 235/75R15 (29 inch), nu mai e nevoie de bodylift

-deschide-ti topic, nu mai posta peste tot.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Multumesc,

Asta cu springuitul fara sa se rupa arcul este precum reclama: Facem copii frumosi.

Nu ai cum sa ai aceasta garantie, mai ales ca pina nu dai arcurile jos si desfaci foile, nu stii ce este acolo.Eu cin le-am springuit, dupa ce mi le-a demontat am vazut abea cita rugina era intre foi si mai ales cit se erodasera in zona lor centrala.Asa ca... nu prea poti avea garantii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare