KAROLOKW Posted July 20, 2012 Author Share Posted July 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct tot asa periodic va tin la curent cu noutatile :) scurgerile de care vorbeam in mesajele anterioare de pe la grupuri au fost rezolvate cu ajutorul colegului V-stef,tot cu ajutorul colegilor furumisti am luat decizia de a elimina si canistra de carbon si tot sistemul aferent,lucru care fie vorba intre noi nu e mare lucru dar intradevar dau dereptate celui/lor care au spus ca din cand in cand mai miroase a benzina in interior. cu eliminarea canistrei de carbon am eliminat si furtunele , tevile si rezervorul acela suplimentar mic care era in contraaripa spate deasupra busonului. reducerea de masa generala aproximativ 4 kg dar cel mai important este din punctul meu de vedere spatiu creat in compartimentul motor,spatiu care imi permite aceesul mult mai facil la alte componente. tot cu ocazia asta am decis si montarea unor scaune tip "scoica" si eliminarea celor originale care din amintiri au undeva la 14-17 kg.aportul aici si castigul de masa fiind mult mai important si anume aproximativ 20kg daca mai arunc din suruburile din trusa de scule si din chei daca mai fac ordine mai castig si de acolo vreo 10 Kg :):):) aaa si am mai facut ceva ce sigur pe unii va distra :) am decupat capota motor si astfel acum am 3 goluri mari de forma triunghiulara pe unde sper ca se evacueaza mai bine caldura :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudop Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct am decupat capota motor si astfel acum am 3 goluri mari de forma triunghiulara pe unde sper ca se evacueaza mai bine caldura :):):) De ce nu ne arati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirvu Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Nu te-ai lasat......ai inceput sa traforezi:ha: Poti sa arunci si macaralele din usi si iti faci sistemul de culisare a geamurilor cu curelusa din piele:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Nu te-ai lasat......ai inceput sa traforezi:ha: Poti sa arunci si macaralele din usi si iti faci sistemul de culisare a geamurilor cu curelusa din piele:wink: la asta nu m-am gandit :) dar pe bune daca ai ceva de talii te rog baga aici ceva informatii ca tare e interesant :) Tudop va arat curand curand dar cum nu am avut aparatul foto la indemana nu am facut poze iar in ultimul timp am tot fost cam agitat :) fac si poze si le postez curant ca abia astept ccriticile ca de aici apar ideile "progresiste" :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct la asta nu m-am gandit :) dar pe bune daca ai ceva de talii te rog baga aici ceva informatii ca tare e interesant :) Tudop va arat curand curand dar cum nu am avut aparatul foto la indemana nu am facut poze iar in ultimul timp am tot fost cam agitat :) fac si poze si le postez curant ca abia astept ccriticile ca de aici apar ideile "progresiste" :):):) hai ca suntem curiosi !!:banana VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Prinderea si/sau modificarea dif. fata :http://www.offroadexpress.co.nz/Forums/viewtopic.php?f=18&t=24689 Nu recomand modificarea geamurilor pe usi:- plasticul se matuieste de la soare si noroi , vizibilitate redusa , la manevre in zone strinse te obliga sa deschizi usa , etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct [http://www.offroadexpress.co.nz/Forums/viewtopic.php?f=18&t=24689[/url] Stiu ca exista alt topic cu inaltarea nivei, dar daca tot am vazut pozele aici,vreau sa intreb si eu daca operatile din tutorial se pot executa la noi in tara,presupunand ca s-ar putea face rost de suportii si flansele respective+arcuri si amortizoare?Si cam la ce costuri s-ar ridica manopera?:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct [http://www.offroadexpress.co.nz/Forums/viewtopic.php?f=18&t=24689[/url] Stiu ca exista alt topic cu inaltarea nivei, dar daca tot am vazut pozele aici,vreau sa intreb si eu daca operatile din tutorial se pot executa la noi in tara,presupunand ca s-ar putea face rost de suportii si flansele respective+arcuri si amortizoare?Si cam la ce costuri s-ar ridica manopera?:tk parerea mea este ca daca ai materialele piesele aferente restul e "frectie" :) adica eu consider ca avand ceva cunostinte de mecanica de reparatii le poti face singur lejer atata timp cat ai si sculele aferente necesare (aparat de sudura,flex...etc) costuri si manopera aici cred ca e discutabil si doar daca incredintezi lucrarea altcuiva, daca o faci tu nu mai este cazul de asta ca toata munca o faci tu. eu din pacate nu am o locatie adica un garaj unde sa pot mesteri la masina si tot ce fac trebuie sa fac afara in fata blocului :) iar toate lucrarile mele trebuie sa nu se intinda peste noapte din cauza acestui aspect al lipsei spatiului de lucru, dar daca ai unde sa lasi masina desfacuta peste noapte eu zic ca 2-3 oameni la un sfarsit de saptamana cald sa mearga berea si gratarul nu au ce face,desigur trebuie ca si respectivii sa aiba habar de ce trebuie facut :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 (edited) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct si dupa cum am promis mai acum ceva timp vin cu pozele:) lipsa de timp ma determinat sa nu fac asta pana acuma:) in ultima fotografie se vad celebrele bucsi de amortizor care au fost schimbate acum 2 luni, au facut 2 iesiri de test si arata dupa cum le vedeti si voi, amortizorul care curgea,deaia am luat decizia schimbarii lor. Edited August 4, 2012 by KAROLOKW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct astfel sa le iau pe rand:) in una din poze se vad decupajele din capota...facute cu flex-ul destul de repede; motivul: o eliminare mai buna a aerului fierbinte si speranta ca va ajuta la imbunatatirea racirii motorului, asta ar fi un avantaj dezavantajul este ca acum in mocirla sare apa si noroiul in sus si totul e gramada pe parbriz ceea ce inaintea decupajelor nu se intampla. in alta poza se vad scaunele si bordul defapt lipsa bordului scaunele au 4 kg si a fost ceva chinuiala cu prinderea si pozitionarea lor, bordul nu a fost greu de eliminat a fost mai greu sa fixez ceasurile de bord pe doua table. iar intr-o alta fotografie se vad amortizoarele schimbate,sunt sachs au costat 100 lei bucata se potrivesc foarte bine :) dar nu pot sa spun cum se comporta masina cu ele ca abia le-am schimbat si nu am apucat sa merg cu masina sa le testez, vreau sa le bag putin prin padure dar mai astept sa ploua putin:D nu stiu ce alte detalii sa va dau eventual daca vreti sau va intereseaza ceva nu ezitati sa ma intrebati:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivaforever Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ai repozitionat cumva si calculatorul? Daca nu ma insel in poza nr.4 pare sa fie calculatorul undeva mai sus in partea stinga a volanului. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ai repozitionat cumva si calculatorul? Daca nu ma insel in poza nr.4 pare sa fie calculatorul undeva mai sus in partea stinga a volanului. da corect ai dreptate asta am uitat de mentionat :) am ridicat calculkatorul la baza parbrizului datorita faptului ca am eliminat de pe masina o gramada de mataraie am gasit loc sa il montez acolo unde erra pusa inchiderea centralizata si cutiuta aia de la imobilizatorul electronic. am mutat si tot ceea ce tine de relee de sigurante si alte cele cat de sus se poate fara a interveni pe lungimea de fire, deasemenea am mai eliminat si o gramada de fire,mufe care nu erau deloc folosite. in partea de bord mai e mult de lucru dar va fi gata sper cat de curand trebuie sa gasesc loc pentru statie,tereatrip...etc mai e de lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibles Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct parerea mea este ca daca ai materialele piesele aferente restul e "frectie" :) adica eu consider ca avand ceva cunostinte de mecanica de reparatii le poti face singur lejer atata timp cat ai si sculele aferente necesare (aparat de sudura,flex...etc) costuri si manopera aici cred ca e discutabil si doar daca incredintezi lucrarea altcuiva, daca o faci tu nu mai este cazul de asta ca toata munca o faci tu. eu din pacate nu am o locatie adica un garaj unde sa pot mesteri la masina si tot ce fac trebuie sa fac afara in fata blocului :) iar toate lucrarile mele trebuie sa nu se intinda peste noapte din cauza acestui aspect al lipsei spatiului de lucru, dar daca ai unde sa lasi masina desfacuta peste noapte eu zic ca 2-3 oameni la un sfarsit de saptamana cald sa mearga berea si gratarul nu au ce face,desigur trebuie ca si respectivii sa aiba habar de ce trebuie facut :) daca intereseaza pe cineva am de dat o pereche de distantiere la pivot (3 cm) si penele care vin montate sub suportul de arc, eu am renuntat la ideea de inaltare masina asta e buna cum a facut-o rusul Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct m-am intors dintr-o proba si pot sa spun ca se simt amortizoarele,masina e mult mai stabila mult mai ferma pe viraje si mult mai echilibrata pe inclinari deci recomand cu caldura schimbarea lor daca simtiti ca masina nu prea va mai asculta pe denivelari iar ca o comparatie un drum care inainte il faceam cu maxim 60 de km/ora acum am trecut pe el lejer cu 90-100 km/ora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct daca intereseaza pe cineva am de dat o pereche de distantiere la pivot (3 cm) si penele care vin montate sub suportul de arc, eu am renuntat la ideea de inaltare masina asta e buna cum a facut-o rusul M-ar interesa pe mine,pt ca vreau sa schimb rotile de aliaj,sa pun jante de tabla cu et- si anvelope cu profil mai agresiv,sa nu mai patesc rusine in teren:grin: si nu vreau sa renunt la ornamentele de pe aripi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct m-am intors dintr-o proba si pot sa spun ca se simt amortizoarele,masina e mult mai stabila mult mai ferma pe viraje si mult mai echilibrata pe inclinari deci recomand cu caldura schimbarea lor daca simtiti ca masina nu prea va mai asculta pe denivelari iar ca o comparatie un drum care inainte il faceam cu maxim 60 de km/ora acum am trecut pe el lejer cu 90-100 km/ora. Ce bucse ai folosit la amortizoare, pt ca cele originale sunt o gluma proasta.... Eu am schimbat toate bucsele spate cu cele mai tari de la cei din cj,dar la amortizoare nu am gasit inca solutia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct eu am pus jante pe 15 de suzuki samurai si gume profil sahara de la insaturbo,neinaltata am taiat numai colturile din fata de la aripi , si ai vazut cum se comporta! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct eu am pus jante pe 15 de suzuki samurai si gume profil sahara de la insaturbo,neinaltata am taiat numai colturile din fata de la aripi , si ai vazut cum se comporta! Si eu o sa pun tot pe 15,dar nu mai stiu daca jantele tale au et- si ce dimensiune au anvelopele.Daca pun jante cu et 0,iar o sa arate urat masina,cu rotile intrate in interior si nu vreau.As vrea sa evit taiatul, pt ca ar trebui sa tai si din ornamente si dupa sa le peticesc si sa le finisez cu set de reparatii de fibra de sticla si chit dupa,deci e cam deranj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct raspund pe rand :) bucsile la amortizor ramane ca solutie polipropilena sau cum se numeste sau le faci din teflon,cele de fabrica originale la mine aratau mai bine ca cele pe care le-am schimbat :) la amortizoarele astea noi montate nu mai ai nevoie de bucsi ca vin ele cu bucsi gata montate. iar in legatura cu cauciucurile si jantele cu et negativ ...nu ai incotro ori tai ca sa nu iti atinga la denivelari flexari in viraje ori iti asumi riscul sa iti atinga si sa iti manance din cauciucuri :) asa ca fie iei colturile la flex fie le iei la ciocan ca mine:) dar oricum una din cele doua tot o vei folosi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct up date de ultima ora :) am incercat adaptarea unui generator electric, defapt incerc sa vad unde pot fixa sau prinde un generator de 3kw ma refer aici strict la partea de "generare"ca rezervorul vreau sa ii fac alimentare directa din rezervor sau din rezervor aditional asa ca va adresez intrebarea aceasta...daca e cineva care a facut asa ceva? eu ma gandesc sa il fixez in spate adica in zona unde era portbagajul la niva cu intariturile aferente pe dedesubt ca sa tina...spatiu am studiat locul...exista dar nu stiu daca e o solutie buna, deasta va intreb, oricum alt spatiu ar mai fi doar in locul rotii de rezerva dar nu suficient deci tot pe undeva prin interior ramane varianta cea mai buna. stiu ca vor incepe scepticii sa spuna ca de ce am nevoie de generator in masina sau cu mine... pa vreau sa spun doar atat...curent pentru ustensile flex masina de gaurit...lumina la 220V generator de sudura...etc si toate astea undeva in varful muntelui unde nu ai acces la un service sau la un atelier s aiti faci reparatiile :) si desigur sa nu uitam ce e cel mai important :) lada frigorifica pentru a fine berea rece :):):) marea problema este ca tot ansamblul are cam 40 de kg ceea ce e destul de mult :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudop Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Eu nu te intreb de ce ai nevoie :ha: Te intreb cum crezi ca o sa incapa in Niva un gen. de 3kw si o lada frigorifica (in acelasi timp) Mai degraba tratezi problema mai "integrat" si pe bucati: Sudura cu un alternator suplimentar: Flexul alimentat de la un invertor de 1000w. Lada frigorifica, e mai dubioasa, dar cred ca oricum nu incapea in masina :ha: Dar daca nu ai ce face cu banii, ia un frigider Engel :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 (edited) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct intreb si eu nu dati cu parul: nu ai loc in compartimentul motor sa mai pui inca un alternator (evident curea de servicii mai lunga, rola intinzatoare, tot tacamul), si fulia d ela alternator sa fie cu cuplaj electromagentic. Pui un invertor de putere mare (true sinus daca te tine buzunarul). Cand ai nevoie de curent ptr scule, alimentezi cuplajul fuliei, dai gaz la motor si alternatorul suplimentar iti da 100-120A sau de ce capacitate e... prin invertor scoti 220V (e drept ca putere mai mica, nu 3kW ca ceea ce voiai tu, eventual in invertor bagi curentul din ambele alternatoare legate in paralel ca sa scoti putere mai multa)...zic asta in ideea de spatiu ocupat. Bafta! :h5 Edited August 20, 2012 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudop Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct La alternator nu e necesara fulia decuplabila, daca nu e excitat rotorul nu da curent deloc, deci nu opune rezistenta/ nu consuma din puterea motorului - sa zicem doar cei 0,0001kw de la frecarea rulmentilor si a curelei de fulie :grin: Deci e de-ajuns un buton on/off pt alternator Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct l-stoian ce spui tu ma incanta foarte tare dar te rog baga detalii ca din ce constat e o varianta excelenta din punc de vedere spatiu :) tudop :) lasa prostiile ca lada o fac toata frigorifica:):):) asa ca nu doar berea sta la rece si noi stam la rece deasemenea:) si imi pun si un aer conditionat de 12000btu :) ca ala face fata :) serios vorbind toata ideea a plecat de la faptul ca in ultimele 2 saptamani m-am tot plimbat si am tot folosit un generator pentru diverse activitati si tare a fost practic de acolo a venit si ideea montarii unuia,acum eu personal detin un astfel de generator deci nu ar fi nici o investitie suplimentara in ceea ce ma priveste doar eventual pentru a pute fixa generatorul undeva si pentru a face adaptarile aferente,in acelasi timp ma gandesc daca intradevar la ceea ce ma gandeam e necesar sau nu ...sau e un moft...sau il las asa si cand stiu ca plecam pe undeva la o iesire il arunc in spate si am rezolvat treaba? apropo Tudop, ce stii de cabestan ca nu mai dau de el de 3 saptamani si vroiam sa mai discutam una alta:) daca vorbesti cu el sau daca ai vreun nr de telefon dami si mie un PM cu el te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts