ssrli Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Revin cu un update: rulmentul dreapta fata. Știam de el, dar nu am tras de roata. Jocul este destul de mare. Vedem după înlocuire si când fac rost de bani. Legat de debitmetru, chiar cred că a meritat curățarea. Valoare pe soft este aproximativ aceeasi, dar merge parcă mai ușor. Oricum lamelele erau negre si acoperite de...ceva. Drumuri bune! Cu ce ai curatat debitmetrul ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Am avut un spray împrumutat de la un mecanic(MAF sensor cleaner), folosit la final, deoarece nu indeparta nimic. Am folosit nitrodiluant cu bețișoare de urechi. Are 2 terminații metalice pe partea interioara si o piesă metalică pe sub o carcasa de plastic. Acesta din urmă este mai dificil de accesat, poate cu o pensula mica, desi nu cred că are vreun rol. Un risc asumat, dar și cu 19 si ceva la sută urban... Și uscat cu feon-ul sotiei. Edited April 1, 2016 by alex_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrobinrazvan Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari salutare...a mai facut cineva cv cu bara aia spate de la adco?...as fi interesat si eu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari A mea e pe drum, postez pareri dupa ce ajunge si o montez. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari A mea e pe drum, postez pareri dupa ce ajunge si o montez. Si eu sunt interesat. Din ce am citit pe net, diferenta fata de cea stock este notabila. Ma bate gandul si la un kit inaltare(ssrli stie)... Consumul din bord(ma rog, plafon la noi) - 12,4 % urban. Si vremea s-a mai incalzit. Edited April 6, 2016 by alex_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Sterge-o pe aia cu body lift, ca WJ-ul e fara sasiu :2dr '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari ai dreptate...tocmai ce s-a discutat pe forum, la Suzuki parca. Trebuie sa verific si bucsile de la bara panhard. Am fortat eu putin cu un levier, dar nu pare a avea joc. Cred ca trebuie sa o desfac. Merg pe ideea ca tot ce am schimbat era imbatranit, nu vad de ce bucsile de aici ar face exceptie. Edited April 6, 2016 by alex_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrobinrazvan Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari azi am terminat in sfarsit cu clapetele de caldura...cu ajutorul unui strungar si a unui prieten am rezolvat...a trebuit sa renunt la dual zone ...dar...important e ca functioneaza...sper si sa tina...atasez cateva poze[ATTACH=CONFIG]261830[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261819[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261820[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261821[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261822[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261823[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261824[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261825[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261827[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261829[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261817[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrobinrazvan Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari maine ma apuc de sonorizare...deja am demontat tot din sistemul audio original Infinity ...le vor lua locul 2 kituri Hertz componente cu crossover , un ampli Audison 5 canale si un sub Hertz deja montat in portbagaj intr-o incinta custom home made din fibra si mdf...bineinteles ca in consola centrala va ramane momentan vechiul meu Clarion max688rbt...:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari in consola centrala va ramane momentan vechiul meu Clarion max688rbt...:grin: Cum l-ai integrat cu comenzile de pe volan ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrobinrazvan Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari din pacate inca nu l-am putut integra...inca mai caut un adaptr comenzi volan care sa nu coste cat playerul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Eu am mers pe solutia Note2 in bord, imi trebuie doar un adaptor de OBD2 si am comenzi pe volan, GPS, internet... http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_9869.jpg http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_20151211_174851210.jpg http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_20160116_133456302.jpg http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_20151229_212509936.jpg http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_20150605_160825404.jpg Difuzoarele in bord sunt cele Infinity standard, cu putina izolatie pe langa. As fi ramas si pe cele stock din usi, dar erau compromise. Cu procesare adecvata suna foarte bine. Marele avantaj al difuzoarelor din bord e pozitia si raspunsul in frecventa, cred ca acum le tai de la 500Hz in sus, ceea ce face foarte mult pentru stage si imagine. Edited April 7, 2016 by ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari De cateva zile mi-a intrat in cap ideea de a inalta putin GC-ul din dotare. In plus ieri prin centrul orasului a traversat prin fata mea un Jeep GC negru, care cred ca era(este) inaltat si anvelope mai mari si...arata bine. Oricum daca este si el pe aici il salut(nr. se termina cu ZT sau ZV, parca). Cam 2" ar fi un compromis acceptat. Prima optiune un kit din arcuri + amortizoare(doar ce le-am inlocuit) si cea mai indicata. Locul doi distantiere + amortizoare. Trei - distantiere(si cea mai ieftina), dar sunt de ajuns? Cum se comporta? Indiferent de optiune, anvelope mai mari. Masina este stock, nu este modificat nimic. Scopul este estetic, nu fac offroad, doar tractez o remorca cu stupi cand se impune. In rest oras si nici nu am mania vitezei. Cred ca ar mai fi nevoie de niste trepte laterale...tot estetic. Ceva propuneri, idei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Modificarea asta aparent minimala va influenta comportamentul pe sosea. Eu am simtit si am redus din efect cu distantiere la roata si prelungiri link-uri bara torsiune. De asemenea daca puntea fata ( rulmenti, capete de bara, toate bucsile ) nu e in stare perfecta, poate vei avea si un woblaj ( uneori ) Plus ca avand putin uzata, la cardanul fata piesa aceea renumita dinspre cutia de transfer, odata cu lift ul , a trebuit schimbata si aia , ca a inceput sa cante. Pentru estetic nu as face modificarea asta. Eu am facut ca sa pot pune gume 31 pe ea. In cazul tau amortizoarele nu cred ca trebuie schimbate. Ele se schimba pt un llift de 2inch ca sa se poata lasa roata mai mult ( pt offroad ) Daca vrei ceva estetic , pune jante de 17 vopsite custom ( gume 235/65/17 sau 245/60/17 ) si distantiere la roata 1 XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Stiti cumva ce dimensiuni au difuzoarele din usile spate si față?? As vrea sa le schimb tot cu Hertz si n-as vrea sa demontez usa de doua ori.. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviu.lazarescu Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari http://wjjeeps.com/jlaudio.htm#FRONT http://wjjeeps.com/jlaudio.htm#REAR De la un cetatean care si-a facut un upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Săptămâna aceasta mă voi ocupa de un rulment dreapta fata si pivotul superior aferent. Cel din urma a fost schimbat acum aproximativ 10 mii km(Moog). Se mai întâmplă. Arcurile de pe mașină sunt moi, ca să nu zic obosite si conduc la balansul stanga-dreapta enervant. Există vreo metoda de a le întări puțin? O să încerc să introduc niște distanțiere pentru a anula o spira. Doar de test, nu este ok ca toată greutatea sa se concentreze în doar două puncte. Ideal este să le schimb, dar nu pot acum, din punct de vedere financiar. Dacă aveți alte sugestii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Daca amortizoarele sunt ok, balansul stanga-dreapta il corectezi cu bare stabilizatoare mai solide. Cel putin pe spate...eu astept cu sufletul la gura bara stabilizatoare spate Addco :beat '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Știu că ai comandat si te invidiez! Amortizoarele sunt ok. Poate bucsile de la bara stabilizatoare fata puțin uzate, desi nu cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Sa nu ma apuc de treaba si sa nu am cu ce...nu ar fi prima data. Piulita de la butucul fata este de 36 pentru ale noastre GC-uri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Daca nu ai, nu poti , nu iese planetara din butuc, se poate sa desfaci butucul ( cele 3 suruburi care il prind de fuzeta ) si iese planetara cu tot cu butuc. Eu as incerca varianta asta avand in vedere ca trebuie sa reglezi cuplul plus piulitei de 36 si mai pui ca este posibil ca planetara si fie "sudata" in canelurile alea si sa nu iasa din butuc. Spor XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Cel din urma a fost schimbat acum aproximativ 10 mii km(Moog). Se mai întâmplă. . Esti al doilea de la care aud asta despre Moog. cred ca le cam nimersc baietii aia doar cu bucsile, dar cu pivotii... XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Spicer am inteles ca sunt pivoti buni. Se gasesc pe rockauto la preturi decente Edited April 19, 2016 by ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Toti pivotii pe care i-am schimbat sunt Moog. Dintre toti 5, acesta are putin joc. Daca tot desfac, il schimb si pe acesta. O sa imprumut o cheie de 36. Am gasit la Obor la Ploiesti 30 lei + patratul inca ceva. Asa ca...solicit frumos la un garaj. Tot ei mi-au dat si cheia de filtru de ulei. Cum eu lucrez doar vineri si sambata, nu-i incomodez. Sper sa mearga bine si relativ usor. Cele trei suruburi le-am mai desfacut cand am schimbat pivotii. Asa ca am si cheie si presa...Mai am nevoie de timp frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari Toti pivotii pe care i-am schimbat sunt Moog. Dintre toti 5, acesta are putin joc. Daca tot desfac, il schimb si pe acesta. O sa imprumut o cheie de 36. Am gasit la Obor la Ploiesti 30 lei + patratul inca ceva. Asa ca...solicit frumos la un garaj. Tot ei mi-au dat si cheia de filtru de ulei. Cum eu lucrez doar vineri si sambata, nu-i incomodez. Sper sa mearga bine si relativ usor. Cele trei suruburi le-am mai desfacut cand am schimbat pivotii. Asa ca am si cheie si presa...Mai am nevoie de timp frumos. Salut,ne arati si noua presa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts