gnok Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offr masina e ''utilitara'' in jurul fermei...cand ploua:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Arabii se dau cu 4x4 pe nisip...ati vazut... Iata insa o greseala fatala : http://www.nothingtoxic.com/media/12439 ... ting_Stunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Vai de capul meu .... ce imbecil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! raposatul era cumva american !?!.....probabil ca a fost o executie :grin: :p https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! [youtube:3ftr8g1a] [/youtube:3ftr8g1a] 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! tipului cu gq-ul ii trebuia un copilot care sa-i spuna ca roata dreapta-spate in sant inseamna rasturnare... sau sa-i fi dat talpa cand a inceput dezechilibru. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! :P Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Putea sa incerce o alta abordare, sa ia santul intre roti. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! http://www.nothingtoxic.com/media/12448 ... uring_Race Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! asta imi aduce aminte de o intamplare de la un concurs cand pe o speciala cu o ravena f adanca, un concurent (cred ca dean, dar nu mai stiu sigur) a trecut peste un spectator care a alunecat de sus fix sub masina... a trecut de tot peste el, si toti ii strigau sa de inapoi, el nu a vazut cand respectivul a alunecat, ma rog, a ascultat, a dat inapoi, asa ca a mai trecut o data peste el...si abia a 2 a oara ia rupt coastele, ca prima data ala a avut noroc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Salut,scuze pt. neprezentare si unele greseli de ortografie dar m-au luat frigurile cand am vazut imaginile.Dupa cum am spus greseli mari de pilotaj si lipsa mare de comunicare pilot-copilot si nu au fost iertati,de fenomenul off road. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Un adevarat maestru... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Urat! Pacat de frumusete de masina... :P A avut talpa grea... :ha: "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Urat! Pacat de frumusete de masina... :P A avut talpa grea... :ha: Mare gradina Domnului :P 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Un adevarat maestru... E posibil sa se fi intamplat datorita cutiei de viteze automate , el neputand sa dozeze eficient cuplul la roata. Am avtut un Ford Explorer 4L V6 , cutie automata si pe 4x4 LO aveam acelas sentiment. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! [youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=jMCEdgbaCkA&feature=rec-HM-fresh+div[/youtube:1lsly7a5] [youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=hIpc4fgEcrs&feature=related[/youtube:1lsly7a5] [youtube:1lsly7a5] [/youtube:1lsly7a5] [youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=uqFtL5KhCk8&feature=related[/youtube:1lsly7a5] [youtube:1lsly7a5] [/youtube:1lsly7a5] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asta cel putin nu s-a chinuit. [youtube:2jjwtb2i]http://www.youtube.com/watch?v=QX6Zov-FFI4&feature=related[/youtube:2jjwtb2i] Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! http://www.moabjeeper.com/articles/gene ... icleID=468 sau ce nu trebuie facut cu carligele forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Mai stiu si eu pe unul cu un Pajero ca cel de la inceputul topicului, respectand proportiile incidentului... tot la fel am pierdut-o si eu in spate, incercand sa urc panta cu avant, si cand s-a oprit, din instinct am cautat frana, normal, dar era beton! ... si m-am dus in spate cu frana cu tot, nu am avut timp nici macar sa ma gandesc ca daca as lasa frana din volan o puteam duce inapoi pe urme... asa ca m-am proptit in pom! Sper ca macar din experienta proprie sa invat, daca nu din ce citesc toata ziua pe forum... Este un exemplu perfect de situatie in care fara dotari minime dar cu adrenalina multa nu te poti opri pana nu dai cu capul!!! :P Ma puteam opri din timp ca tot tras de buldozer am iesit... :ang2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! http://www.nothingtoxic.com/media/12480 ... d_Explodes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! @ tavi dragotoiu: nu am inteles exact...ti-a murit motorul si nu ai mai putut frana?...si de ce nu ai tras frana de mana? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Cand considerati ca ati facut cele mai grave greseli sau cele mai impecile alegeri? La plimbarile prietenesti sau in concurs? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Laurr Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! off roadul nu e pt. toti soferi te arde cand ti lumea mai draga bravo asta e intrarea ta pe forum in loc sa iti faci o prezentare la sectiunea dedicata, postezi o maxima personala... :P Ce l-ai parlit :)) :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu mi-a murit motorul, greseala mare a fost ca am calcat frana dar si ambreiajul, ca daca o lasam sa moara motorul nu pleca in spate. Iar frana era beton, nu stiu de ce, nu stiu daca are legatura cu faptul ca aveam blocate ambele diferentiale. Iar de frana de mana nu am avut timp... acum stiu ca trebuie sa stai sa gandesti la ce se poate intampla si cum trebuie reactionat inainte de a face o asa incercare. Oricum, am reparat-o, azi a fost gata. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! gresala ta a fost ca ai calcat frana . pe noroiul ala din poze e ca si cum ai calca frana pe gheata. bine ca a fost numai bara ... cand iti mai pleaca masina la vale cu spatele , baga repede in marsarier si frana de motor va face restu' . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate