Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 385
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!

[youtube:3ftr8g1a]

[/youtube:3ftr8g1a]

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tipului cu gq-ul ii trebuia un copilot care sa-i spuna ca roata dreapta-spate in sant inseamna rasturnare...

sau sa-i fi dat talpa cand a inceput dezechilibru.

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

asta imi aduce aminte de o intamplare de la un concurs cand pe o speciala cu o ravena f adanca, un concurent (cred ca dean, dar nu mai stiu sigur) a trecut peste un spectator care a alunecat de sus fix sub masina...

a trecut de tot peste el, si toti ii strigau sa de inapoi, el nu a vazut cand respectivul a alunecat, ma rog, a ascultat, a dat inapoi, asa ca a mai trecut o data peste el...si abia a 2 a oara ia rupt coastele, ca prima data ala a avut noroc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Salut,scuze pt. neprezentare si unele greseli de ortografie dar m-au luat frigurile cand am vazut imaginile.Dupa cum am spus greseli mari de pilotaj si lipsa mare de comunicare pilot-copilot si nu au fost iertati,de fenomenul off road.

TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Un adevarat maestru...

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Un adevarat maestru...

E posibil sa se fi intamplat datorita cutiei de viteze automate , el neputand sa dozeze eficient cuplul la roata.

Am avtut un Ford Explorer 4L V6 , cutie automata si pe 4x4 LO aveam acelas sentiment.

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

[youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=jMCEdgbaCkA&feature=rec-HM-fresh+div[/youtube:1lsly7a5]

[youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=hIpc4fgEcrs&feature=related[/youtube:1lsly7a5]

[youtube:1lsly7a5]

[/youtube:1lsly7a5]

[youtube:1lsly7a5]http://www.youtube.com/watch?v=uqFtL5KhCk8&feature=related[/youtube:1lsly7a5]

[youtube:1lsly7a5]

[/youtube:1lsly7a5]
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

http://www.moabjeeper.com/articles/gene ... icleID=468

sau ce nu trebuie facut cu carligele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mai stiu si eu pe unul cu un Pajero ca cel de la inceputul topicului, respectand proportiile incidentului... tot la fel am pierdut-o si eu in spate, incercand sa urc panta cu avant, si cand s-a oprit, din instinct am cautat frana, normal, dar era beton! ... si m-am dus in spate cu frana cu tot, nu am avut timp nici macar sa ma gandesc ca daca as lasa frana din volan o puteam duce inapoi pe urme... asa ca m-am proptit in pom! Sper ca macar din experienta proprie sa invat, daca nu din ce citesc toata ziua pe forum... Este un exemplu perfect de situatie in care fara dotari minime dar cu adrenalina multa nu te poti opri pana nu dai cu capul!!! :P Ma puteam opri din timp ca tot tras de buldozer am iesit... :ang2

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Vizitator Laurr

off roadul nu e pt. toti soferi te arde cand ti lumea mai draga

bravo

asta e intrarea ta pe forum

in loc sa iti faci o prezentare la sectiunea dedicata, postezi o maxima personala... :P

Ce l-ai parlit :)) :rules

Link spre comentariu

Nu mi-a murit motorul, greseala mare a fost ca am calcat frana dar si ambreiajul, ca daca o lasam sa moara motorul nu pleca in spate. Iar frana era beton, nu stiu de ce, nu stiu daca are legatura cu faptul ca aveam blocate ambele diferentiale. Iar de frana de mana nu am avut timp... acum stiu ca trebuie sa stai sa gandesti la ce se poate intampla si cum trebuie reactionat inainte de a face o asa incercare. Oricum, am reparat-o, azi a fost gata. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

gresala ta a fost ca ai calcat frana . pe noroiul ala din poze e ca si cum ai calca frana pe gheata.

bine ca a fost numai bara ...

cand iti mai pleaca masina la vale cu spatele , baga repede in marsarier si frana de motor va face restu' .

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare