gnok Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei mentiune:cei care din diferite motive nu participa in concurs NU vor fi lasati pe dinafara, ei putand efectua traseul in afara competitiei asistati de una sau doua masini ale organizatorilor singura cerinta ar fi niste gume potrivite adica minim at-uri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Subscriu si eu foarte SIGUR !, deci Pilot + Copilot + una bucata masina :grin: . Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Care e situatia cu locurile? Nu mai pot sa dorm de cateva zile cu gandul la activitatea asta :-) As vrea chiar sa ma dau, vedem ce mai fac la masina pana atunci. Daca nu reusesc, profit macar de oferta lui Gnok de 'plimbare pe unde se dau baietii mari' :-) Pilot+copilot sigur, eventual + iubitele celor 2 :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei mai sunt disponibile putine locuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Atunci treceti-ma si pe mine cu o masina si 4 locuri de dormit. Si pana duminica confirm sau eliberez doua din ele :-) Masina si 'echipajul' vin 99.99% (adica exceptand force majeure) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? - miron sorin 2 - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 - Busu 4x4 2 - bogdan.sb 1 (sau 2?) - flow 2 - adrian_mrl 2 - Antal-Balasz Mihai 2? - worldscape 2 - Watcher 4? - goganu 2 - gabi pas 4 - florin stanila 4 - dan ursu Intreaga echipa de organizatori, va asteapta cu drag! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vin si eu...............cu copilotu............total 2 persoane............... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Daca am intrat in hora...trebui sa o calc! :ca ...Deci vin si eu cu copilot+sotii(...2...). In total 4 persoane.Venim cu Tank-u'l bunicel dar fara statie si troliu.Dar poate pana ne vedem mai punem ceva pe masinuta... :ypu ......sper... :hl gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei As dori sa stiu daca se poate veni si cu 2 pui (9 si 4 ani)? Nashu mare(al lui Clatita) pilot si Mitza copiloata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Poti veni cu puiiiiii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei bravo nasuleeee! Hai la echipa ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Merci BRONCO, nashu mare estem la treaba (jos in atelier), aici este mitza. ZIPPO te rog 4 locuri si la noi. BRONCO toate cele bune si salutari la fete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? -DAN URSU -AB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - spatar ovidiu 1? - miron sorin 2 - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 - Busu 4x4 2 - bogdan.sb 1 (sau 2?) - flow 2 - adrian_mrl 2 - Antal-Balasz Mihai 2? - worldscape 2 - Watcher 2 - goganu 2 - gabi pas 4 - florin stanila 4 - dan ursu 1 - Beatrice 1 Intreaga echipa de organizatori, va asteapta cu drag! Din pacate pentru alti doritori suntem nevoiti sa declaram lista inchisa. Mentinem topicul deschis, pentru informatii ulterioare. Echipa din Sibiu, va multumeste! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 65 de echipaje :sh2 WAW :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SWW Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vreau sa particip si eu + Paul Bratu cu 4 runner. Evident + copilotii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Cine nu are rollcage sta acasa :ha: :ha: :ha: Conform noului regulament al offroadului romanesc. A scuze 90% vom fii debutanti :j Ne vedem la start... doar la prietenesti :x "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ne pot recomanda organizatorii si alte locatii alaturate pentru cazare a celor care vor sa participe ca si spectatori si oricum nu mai sunt locuri.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Care e situatia cu locurile? Nu mai pot sa dorm de cateva zile cu gandul la activitatea asta :-) As vrea chiar sa ma dau, vedem ce mai fac la masina pana atunci. Daca nu reusesc, profit macar de oferta lui Gnok de 'plimbare pe unde se dau baietii mari' :-) Pilot+copilot sigur, eventual + iubitele celor 2 :-) daca nu mai gasim locuri, asta e, am cortu cu care merg in Vama (de 4 pers)... si ma descurc :grin: ...asa si deci prin urmare mai scot un ban cinstit, inchiriez cele 2 locuri care mai raman libere in cort :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei AAAA, eu de ce am scuze langa nume??? Ca viiiinnn, sigur, sau ma rog numai daca nu vor cerurile.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei AAAA, eu de ce am scuze langa nume??? Ca viiiinnn, sigur, sau ma rog numai daca nu vor cerurile.... La vremea respectiva am uitat sa te trec in lista. @ doritori participare la eveniment Incercam sa facem rost si de alte locuri de cazare si va dam de stire. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei inchiriez cele 2 locuri care mai raman libere in cort :banana poate se inscriu Niros si cu Pepi la locurile tale "libere" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei NIKE a ridicat o intrebare interesanta: tinand cont de discutia cu noul regulament, ne trebuie rollcage? dar casca? dar centura in 4 puncte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @Watcher - tura nu are nici o legatura cu campionatul. Asa ca vii cu ce ai pe-acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vreau sa vin si eu daca mai sunt locuri libere.KOREANU :hi :h5 Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate