Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Phoenix - Cantecul lebedei

zippo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 452
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Phoenix - Cantecul lebedei

G-ul e vandut, range-ul in pregatiri pentru extrem , asa ca ma orientez si eu in recesiune asta britanica dupa o masina noua e off road. 2 persoane, si de-abia astept sa ies la OFF-Road. :rules

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamnelor si Domnilor,

Se vede treaba ca-i musai sa deschidem "lista de asteptare"

Pe cei care doresc sa se inscrie, ii vom avea in atentie iar in masura in care vreunul dintre participanii inscrisi renunta, va vom anunta de indata.

Inca odata, va multumim pentru interes.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Acum ca oarecum s-a definitivat lista vreau sa intreb si eu niste chestii organizatorice (deh, daca sunt nou nu stiu cum functioneaza):

cum se vor alege echipele ?

'pe road book' inseamna ca avem startul in fata, roadbookul in mana si trebuie sa gasim finishul, corect?

Link spre comentariu

Acum ca oarecum s-a definitivat lista vreau sa intreb si eu niste chestii organizatorice (deh, daca sunt nou nu stiu cum functioneaza):

cum se vor alege echipele ?

'pe road book' inseamna ca avem startul in fata, roadbookul in mana si trebuie sa gasim finishul, corect?

Veteranii in off road au deja echipele facute. Cine nu are echipa va fi cupla la fata locului cu o masina aflata in aceeasi situatie. Da ai inteles foarte bine ce inseamna pe road book.

Link spre comentariu

Fiind insa o intalnire prieteneasca, vom insista ca veteranii de care vorbea clau, sa faca echipa cu novici. Astfel valoarea echipelor se va echilibra iar cei noi vor avea posibilitatea de a invata tehnici de orientare dupa r.b., tehnici de pilotaj etc.

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Fiind insa o intalnire prieteneasca, vom insista ca veteranii de care vorbea clau, sa faca echipa cu novici. Astfel valoarea echipelor se va echilibra iar cei noi vor avea posibilitatea de a invata tehnici de orientare dupa r.b., tehnici de pilotaj etc.

:g :g :g

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

copilot universal 1.pot primi un raspuns daca mai sunt locuri?

Din nefericire nu mai sunt, dar va tinem la curent daca apar modificari.

Multumim,

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Pentru cei care stau rau cu timpul si nu pot face o rezervare cu o luna inainte, nestiind ce se va mai intimpla pina la sfirsitul lui martie, ne puteti spune care este cea mai apropiata locatie unde ne-am mai putea caza mai aproape de ,desfasurarea evenimentului?

Multumesc.

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Ne cerem scuze celor care asteapta inca un raspuns din partea noastra.

Inca nu-l avem :)

Stam, le plitocim, le facem si le desfacem.....

Oricum, un raspuns vom da fiecaruia!

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Aflindu-ma in situatia celor de mai sus si intentionind sa vin ca spectator si participant doar la plimbarile soft pe munte am gasit cazare in SADU deoarece in RIUL SADULUI propietarii de pensiuni nu fac rezervari cu 1 luna inainte :P pentru ca nu renteaza sa cazeze 2-3 persoane.Plus ca se face cazarea cam claie peste gramada ...camere 3-5-7 locuri.

Eu am gasit in SADU prin intermediul unor prieteni de acolo si dupa ce rezolv cu plata avansului ...si daca este cineva interesat il pot ajuta cu datele de contact pe PM.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

.Plus ca se face cazarea cam claie peste gramada ...camere 3-5-7 locuri.

pai tocmai asta e farmecu :P

anul trecut la Poarta Oilor m-am simtit ca in tabara. Am ras in 2 zile pentru tot anu.

Echipa din Sibiu iti multumeste Asfalt tango, pentru reclama pozitiva pe care ne-o faci fara nici un interes :twisted:

Trebuie sa subliniez un lucru:

Problemele care se ridica si au nevoie de rezolvare sunt 2:

- este foarte greu sa conduci un eveniment in care sunt implicate aproape 70 de masini. Nu ne plangem dar vrem sa iasa foarte bine si sa va aduceti aminte cu placere de intalnire!

- cei care vor fi cazati la alte pensiuni, este normal sa participe si la petrecerile din fiecare seara. Locurile in restaurantul pensiunii sunt limitate si nici nu vrem sa mancampe rand. Distractia este pentru toata lumea.

In continuare incercam sa gasim o solutie in asa fel incat sa fie toata lumea multumita.

@Ionut :g

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Inscrierile sau inchis deocamdata.Lista de asteptare este deschisa.Confirmarea inscrisilor o asteptam pana cel tarziu cu o saptamana inainte de desfasurarea evenimentului.In functie de cei care renunta va facem cunoscuta rezervarea.

Link spre comentariu

In atentia celor inscrisi la eveniment!

As dori ca pana in data de 15 martie 2009 sa imi faceti confirmarea ferma de participare la acest eveniment.

Dorim confirmarea prin PM, mie sau lui Zippo. Acest lucru ne va ajuta sa complectam diagrama locurilor de cazare.

Va multumesc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare