Clau Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Cu toate ca nu aveam de gand, la sugestia insistenta a mai multor forumisti, am deci sa consideram confirmare de participare din partea dvs. plata sumei de 400 lei/masina in contul RO14BTRL03301201K87010XX deschis la Banca Transilvania Sibiu pe numele Biclesanu Claudia Doina, pana la data de 15 martie 2009. Restul sumei reprezentand cv.taxei de participare de 400 lei/persoana se va achita la data si locul evenimentului. Va rugam sa ne comunicati la adresa de e-mail cbiclesanu@yahoo.com confirmarea platii dvs.,concomitent cu precizarea nick-namelui pentru identificarea in lista de inscrieri. In speranta ca nu v-am dat o veste neplacuta, echipa din Sibiu va asteapta cu mult drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am o nelamurire - exista taxa de masina si taxe de persoana? Adica un echipaj de 2 persoane plateste 800 de ron + 400 pentru masina? Din postul anterior asa pare. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Eu citind mesajul ala am inteles: din totalul de 800/masina platiti acum 400 si 400 la fata locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei .......sincer nici eu nu inteleg ?!!? Deci cat costa 1 buc masina + 2 pers (eu si copilot) ? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei probabil s-a vrut sa se spuna de echipaj 400 avans...dar poate niste lamuriri oficiale nu ar strica zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei taxa participare este de 400 lei pentru o persoana,confirmarea este de 400 lei avans de masina: ex:ORLY4x4 - 3 persoane total de plata 1200 lei, avans 400 prin care se confirma prezenta , diferenta de 800 lei se plateste la fata locului;in cazul in care nu mai vin 3 persoane ci doar 2 plateste doar o diferenta de 400 lei,daca vine singur nu mai plateste nici o diferenta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am o nelamurire - exista taxa de masina si taxe de persoana? Adica un echipaj de 2 persoane plateste 800 de ron + 400 pentru masina? Din postul anterior asa pare. Taxa pentru 2 persoane in masina este de 800 lei. 400 lei avans trimisi prin cont si 400 lei platiti la fata locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei .......sincer nici eu nu inteleg ?!!? Deci cat costa 1 buc masina + 2 pers (eu si copilot) ? total 800 lei din care avans 400 trimisi prin cont si 400 la fata locului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Phoenix - Cantecul lebedei Memorial bogdan 4x4 27 - 29 martie 2009 ........................................................................... Specificatii speciale: In zona NU exista semnal GSM. Concursul se va desfasura pe echipe de cate doua masini, dintre care cel putin una va fi dotata cu statie de emisie receptie si troliu. Se asigura asistenta medicala si salvamont Pret: 400 lei/persoana Termen de inscriere: data la care se ocupa locurile de cazare sau data de 15.03.2009 Pentru vizualizari si informatii referitoare la locul de cazare, va rugam sa accesati adresa http://turism.birotec.ro/continut.php?pg=3 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei daca-mi fac rost de cotetz, vin si eu..daca mai sunt locuri :grin: :x :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei am inteles sa traiti :h5 ma duc la banca :wink: :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @clau..........mersi :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei am inteles de acord cu conditiile si termenul .ma incadrez negresit. multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Plata confirmata pentru Andrei Musetescu - Bucuresti 2 persoane Eram datoare cu nickname Andrei G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI (dana, pune-mi pile, pls!) jimny8 (oraan, numele real) cu masina suzuki jimny problema: sunt pe bara cu permisul, nu stiu daca reusesc sa mi-l iau inapoi pana la data eventului. asadar deci prin urmare, sunt deschis la propuneri de soferi din bucuresti (fiind luna martie, as prefera soferita...) masina NU PARTICIPA IN CONCURS. dar poate ii gasesc organizatorii vreo intrebuintare pe langa casa omului (are doar AT-uri...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Pilot si capilot la acest eveniment!!!!!! present! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI (dana, pune-mi pile, pls!) jimny8 (oraan, numele real) cu masina suzuki jimny problema: sunt pe bara cu permisul, nu stiu daca reusesc sa mi-l iau inapoi pana la data eventului. asadar deci prin urmare, sunt deschis la propuneri de soferi din bucuresti (fiind luna martie, as prefera soferita...) masina NU PARTICIPA IN CONCURS. dar poate ii gasesc organizatorii vreo intrebuintare pe langa casa omului (are doar AT-uri...) mosule dar ce-i cu tine fara permis? iar te iau cu mine in masina??? de data asta te costa ceva palinca de la tine de acasa :x BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Saptamana care vine fac plata. Pana atunci vreau sa anunt eliberarea a doua locuri (prietenele) de cazare Care va sa zica Watcher = 2 persoane + 1 masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista este deschisa si vom asigura actualizarea zilnica: - gepetto 2 - Unimog 2 - Semaca 1 - Kermit 2 - Pokemon 2 - Vitalies 2 - bronco 2 - ursu 2 - melente 2 - ORLY4x4 3 - AdrianZUZ 2 - Ionut73 2 - tudop 2 - vstef_is 2 - Vali alias Barbu 1 - cheliosu 2 - drujba 2 - niku iorga 2 - navara 2 - crinu 3 - nike@patrol 2? am inteles bine? - trooper 2 - cfantana 2 - ALF-DMAX 2 - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Baditescu 2 - Munteanu 4 - Niros 2 - robert 4 - ionutzt 2 -afantana 2 -cornel 2 - Rotty 2 - lazar 2 - felics 2 - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) - sese 2 - daniel66 2 - emil 2 - dream_car 2 - mugur 2 - csok 2 - skipper 2 - plummer 2 - tony pruteanu 1 - miron sorin 2 - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 - Busu 4x4 2 - bogdan.sb 1 (sau 2?) - flow 2 - adrian_mrl 2 - Antal-Balasz Mihai 2? - worldscape 2 - Watcher 2 - goganu 2 - gabi pas 4 - florin stanila 4 - dan ursu 1 - Beatrice 4 - Koreanu 2 (in locul celor 2 locuri eliberate de Watcher) Intreaga echipa de organizatori, va asteapta cu drag! Din pacate pentru alti doritori suntem nevoiti sa declaram lista inchisa. Mentinem topicul deschis, pentru informatii ulterioare. Echipa din Sibiu, va multumeste! Urmeaza Manole si Manoleasa :) Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei mosule dar ce-i cu tine fara permis? iar te iau cu mine in masina??? de data asta te costa ceva palinca de la tine de acasa :x BAFTA! salut multam de propunere, dar vreau sa merg cu masina mea, chiar daca o conduce altcineva :) cu palinca no problem, sunt in curs de completare a stocului :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei domnu zippo, lista este inchisa, dar nu mai era una de rezerva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei domnu zippo, lista este inchisa, dar nu mai era una de rezerva? Ba da. Watcher ne-a anuntat ca prietenele nu mai vin si ca urmare din 4 participanti au ramas 2 (vezi postul lui de mai sus) Koreanu era primul dupa inchiderea listei. Dupa cum am spus, daca mai renunta cineva urmeaza Alpinman.... Ne pare cumplit de rau ca suntem tinuti de locurile de cazare limitate. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Da pentru doua sote mai gasesti loc? :h5 You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei au mai intrat bani in cont de la : Felicia Doinita si Demetrius Stirbu Branco Baraghiu Dumitru Cristian Plummer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Va rugam sa-mi comunicati in PM cati dintre voi veniti cu copii sub 10 ani. Multumesc Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate