zippo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei TRICOURI - RUGAM VERIFICATI SI COMPLETATI! - gepetto 2 xl, m - Unimog 2 xxl, xxl - Semaca 1 xl - Kermit 2 xl, s - Pokemon 2 xxl, m - Vitalies 2 xxl, s - bronco 2 xxl, m - ursu 2 xl, m - melente 2 xl, xl - ORLY4x4 3 xl, xl, m - AdrianZUZ 2 l, m - Ionut73 2 xl, m - tudop 2 L, L - vstef_is 2 xxl, s - Vali alias Barbu 1 l - cheliosu 2 xxl, m - drujba 2 xl, s - niku iorga 2 l, s - navara 2 l, m - crinu 3 xl, m, s - nike@patrol 2? am inteles bine? xl, s - trooper 2 xxxl, m - cfantana 2 m, s - SXN 2 - Dumitrescu 2 - Mihok 2 s, xxl - Gosnea 4 s, l, xxl, xxl - Niros 2 xxxl, l - robert 4 m, m, xl, m - ionutzt 2 m, s - afantana 2 m, s - cornel 2 m, s - Rotty 4 xl, xxl, l, l - lazar 2 xxl, xxl - felics 2 xl, s - dan barabas 2 - mares 2 - tutuianu 2 - mihai aro 1 - flash 4x4 2 (cu scuzele de rigoare) xxl, l - sese 2 s, m - daniel66 2 xl, xl - emil 2 xl, m - dream_car 2 m, m - mugur 2 m, l - csok 2 m, xl - skipper 1 xl, m - plummer 2 l, m - tony pruteanu 1 xxl - iulian syncronizatu 2:grin: - Andrei Museteanu 2 xxl, xxl - Busu 4x4 2 m, m - bogdan.sb 1 (sau 2?) - flow 2 - adrian_mrl 2 m, m - worldscape 2 M, L - Watcher 2 l, l - goganu 2 l, l, S - gabi pas 4 - dan ursu 1 - Beatrice 4 l - Koreanu 2 - Alpinman 2 - Jimny8 1 - Razvan GTC 2[/size][/size][/size] Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei va rugam sa verificati daca marimile la tricouri corespund cu cerintele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei .....se mai poate un tricou marimea L si pt mine ? :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei da notat L Goganu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Cel mai probabil si mie tot 2 x L imi trebuie. deci Watcher - 2 x L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @clau......multumesc :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Phoenix - Cantecul lebedei Memorial bogdan 4x4 PROPUNURE O idee ,si doar o idee! In incinta locatiei majore, la Räul Sadului, fie ea sala de restaurant principalä sau holul de intrare, as propune sä ruleze un program cu filmulete si poze, non stop (monitor si un PC sau un televizor "videoproiector???" cu un DVDplayer) cu si despre Bogdan4x4(Fiecare sä adauge din arhiva personalä materiale referitoare).Incä nu este prea tärziu pt. o eventualä colaborare a cunoscutiilor, in scopul "lipiri" tuturor mici metraje pe un singur DVD sau pe un Hard de PC( PC-ul poate fi el si o vechiturä färä mare valoare ). Multumesc Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Merci Silviu 4x4 pentru propunere. Am intrebat-o pe Dana daca este de acord cu acest lucru si a spus ca nu. Ne pare rau, dar ii respectam dorinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Trimis banii ! Niros - Mitrescu Sorin www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei au mai intrat in cont banii de avans: Popescu Daniel Mitrescu Sorin Vitalie Stan Georgescu Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :hi Clau Esti mai rapida ca marfaru' :ha: ... eu acum m-am intors de la banca. Masuri tricouri - L & M Multumesc FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei masuri tricouri M si L Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :hi Clau Esti mai rapida ca marfaru' :ha: ... eu acum m-am intors de la banca. Masuri tricouri - L & M Multumesc Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei @tudop: 2 tricouri L . Banii din pacate abia dupa 1martie :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ash mai dori inca un tricou pt copilotul meu .....marimea S daca se poate.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Clau cu foarte mare regret comunic neprezentarea mea la eveniment.Am examen la "ästia"din link, cu comisie, in parcul de aventurä din rezervatul natural Kottenfrost-Ville! Acum am fost anuntat pentru 27.Si aveam atätea de väzut si atäti de intälnit. Pare räu räu. :sr Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei La Flash 4x4 e correct. Banii de taxa dupa 1 martie. Multam de intelegere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Avem solicitari de tricouri xs. Sigur luni dupamasa va pot spune daca avem sau nu. In cazul in care nu pot face rost de tricouri xs voi trece marimea s. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am uitat de tricouri.Pilot XL, copilot M, minicopilot XS sau S.Multe multumiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Clau comfirm doar 3 locuri, am un pui bolnavior si vom veni doar cu fetita de 9 ani si 10 luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei am primit avansul de la: Munteanu Nicolae Turcanu Laur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei pentru echipa mussonica 2 tricouri una bucata XL si una L . OK! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Va steptam cu mult drag la eveniment. Trebuie sa va pregatiti acareturile ca va fi treaba multa.....................Pot confirma baietii care au mers in zona sambata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei clau sau zippo, cum stam cu punctele de alimentare cu combustibil in zona? si ca intrebare secundara cam ce lungime au traseele? Ultima data am ramas fara combustibil si nu vreau sa mai repet figura TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei punct de alimentare este numai in orasul Cisnadie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate