stefan79 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Salut sunt miti poti sa pui bucsa de Dacia Solenza Miti....mitica...citeste regulamentul acestui forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 apoi treci pe la rubrica de prezentare a membrilor: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=695489#post695489 :rules www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitica Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Miti....mitica...citeste regulamentul acestui forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 apoi treci pe la rubrica de prezentare a membrilor: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=695489#post695489 :rules Mersi. Chiar nu stiam de prezentarea asta. Sunt membru din 2008 dar m-am reintors acum in 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micuTZU Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: compatibilitati piese samurai la sami nu imi idica corect nivelul benzinei din rezervor, cred ca este vorba de vreun plutitor ceva, aveti idee de la ce s-ar putea adapta? :tk aceeași întrebare și de la mine, cu mențiunea că mie îmi arată indicatorul jumate la rezervorul gol și de acolo crește spre plin Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: compatibilitati piese samurai pe fata ce telescoape potrivesc?:dr3 de solenta.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Multumesc @minitehnicusro, o poza face cat 1000 de cuvinte. Tampoanele de Fiesta sunt mai inalte decat cele de cv de Dacia dar calitativ banuiesc ca sunt mai bune. Treaba cu unghiul cardanului s-a mai dezbatut pe forum, intradevar se ridica un pic reductorul si creste solicitarea pe cardan. O sa incep niste investigatii ca sa gasesc niste tampoane la fel de inalte ca cele de Sam dar mai groase ca sa fie mai rezistente. Nu conteaza cat de groase, pana la urma grosimea (diametrul) se poate ajusta. sunt unele de camion....o sa ma uit si dupa poze.....sunt rotunde si au cam aceeasi innaltime ca cele originale,dar sunt foarte rezistente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caesar1 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: compatibilitati piese samurai La samuraiul meu nu am gasit la absolut nici un magazin cablu de vitezometru care sa se potriveasca (partea ce intra in ceas este cu cleme nu cu filet la al meu...ca de altfel si la consamuraienii pe care i-am intrebat). Am sunat la un domn din sebes ce dezmembreaza samuraie, iar el mi-a spus ca la toate care le-a luat jos au fost cu cleme (ca si al meu)... mi-a trimis unul si se potriveste brici. Presupun ca are ceva compatibilitati...dar care? Mersi. PS.: pentru siguranta incercati sa modelati cablul de la vitezometru cat mai ferit de crengile ramase prin paduri de la domnii cu mustata(si caruta) ce se fac ca ploua cand trecem pe langa ei cu masinile:uameni Cu ce cablu l-ai inlocuit pana la urma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Cumparati un cablu vitezometru cu piulita si scoateti pur si simplu cablul din mansonul sau protector si bagati ca un "sarpe" cablul metalic pana se aude un clic, semn ca s-a facut conexiunea in spatele bordului.nu uitati sa ungeti cu vaselina "sarpele" ca sa alunece mai usor prin vechiul manson, pe care presupun ca-l mai aveti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 (editat) Re: compatibilitati piese samurai toate cablurile au aceeasi lungime(2225mm ...parca), problema este ca daca si camasa e deteriorata atunci va trebui remediata ... nu are sens sa va chinuiti sa scoateti mufele de pe camasa veche si sa le montati pe cea noua (daca sunteti sceptici incercati primadata camasa noua, care oricum e inutila daca mufa nu potriveste cu ceasul). Acolo unde era "ranita" eu am pus o "atela" dintr-o sarma mai groasa (ca sa isi pastreze o curbura normala) si am etansat cu o banda de izolat de calitate Editat Iunie 12, 2011 de yuk Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Am o intrebare de baraj: nu gasesc arcuri fata pentru samurai vx -samuraiul pe arcuri elicoidale -ar fi ceva compatibiltati? ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wdcrls Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: compatibilitati piese samurai alternativa la tampoanele de reductor care se rup usor si se gasesc greu si scump, sunt tampoanele de motor/cutie de viteze de la ford fiesta, modele vechi (ex:1,3 benzina, 1990). pe un forum din uk, povesteau ca rezista f bine la reductoare "tunate". http://www.compot.ro/tranzit/tampon_fiesta.jpg am luat doua exemplare fabricate de producatori diferiti, impregom 30051=15ron si corteco 21652988=32ron pentru a le urmari comportarea in timp. sunt mai inalte decit cele standard (30mm), dar nu deranjeaza. mai trebuie taiat/polizat pintenul care este din cauciuc. au dimensiunile lxLxH 50x70x40 mm. aveti nevoie de piulite autoblocante noi, deoarece surubul este M10 nu M10x1,25 cum este la cel original. in we o sa le montez si o sa revin cu impresii. is foarte bune tampoanele pentru reductor. eu rupeam la ele intr-o veselie. recordu' ii de 50m cu tampoane de cv de dacie. am incercat tot felu de variante (mecanicu deja era disperat). intr-un final am pus de la corteco 21652988 si ma tin de prin august anu trecut. sunt mai rigide dar merita. singurul "downside" am rupt tamponu de la cutia de viteze. acuma caut o alternativa HD si pt cutie. PS. am reductoru' modificat. si roti de 31. de aici i se trage. Rocar Tv 14f 1978 Suzuki Samurai 1999 Nissan Micra K11 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: compatibilitati piese samurai is foarte bune tampoanele pentru reductor. sunt mai rigide dar merita. sunt mai rigide daca le lasi intregi, daca le tai si micsorezi (le faci patrate) o sa devina mai moi. in poza de mai jos sunt de la stanga la dreapta: tampon ashika, original suzuki, corteco taiat si micsorat, corteco intreg asa arata montat pe suportul de la reductor. eu nu am simtit ca sunt diferente intre cele originale si acestea. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 (editat) Re: compatibilitati piese samurai ma poate ajuta cineva cu un cod la tampon cutie de viteza samurai, partea din spate,:x Editat Iulie 25, 2011 de dalmatianul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Asta ar fi codul de la Unix Pe cel original, nu am curaj sa ti-l dau, deoarece, la mine in catalog arata altfel :( Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Cod original: 11710-80010 MOUNTING, ENGINE REAR Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Cine este interesat de manual cu toate codurile de piese de la samurai cabrio si metal top sa, copieze linkul acesta si sa il lipeasca sus in bara de adrese urmat de enter, apoi, se va descarca singur. http://suzukiinfo.com/sierra/part_cat_samurai.zip Cine nu se descurca sa imi spuna pe PM. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Thx! Pentru cine nu stia pana acum, SJ410 se mai cheama si Holden Drover (si parca Maruti Gipsy - LWB) Daca stie cineva o echivalenta la burduful dintre filtrul de aer si carburator la SJ410. Al meu e distrus irecuperabil. Sau un cod de comanda pe original, nu cred ca o fi o avere !? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: compatibilitati piese samurai toata lumea in vacanta? :banana SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thenoizz Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Nu stiu daca a mai postat cineva, dar am gasit piulite de roata originale la Unix, la 1,65 lei/buc :ypu UnixNr®: 696413; Cod original: 09140-12026. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Daca stie cineva o echivalenta la burduful dintre filtrul de aer si carburator la SJ410. Al meu e distrus irecuperabil. Sau un cod de comanda pe original, nu cred ca o fi o avere !? Intre timp am mai sapat in domeniul asta si nu am gasit nimic pe echivalente. Exista totusi ca si piesa originala, o pot cumpara la 85 ron, deocamdata ma abtin. In cazul meu burduful s-a distrus din cauza benzinei care iesea din carburator, deoarece returul era infundat... SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: compatibilitati piese samurai caut ceva similar cu burdufele de protectie de la amortizoare (pro comp) ... dar sa fie ceva mai lungi. si un furtun de frana care face legatura dintre conductele de pe sasiu si punte... caut unul mai lung , cel original ramanand fix din cauza inaltariii.....in ultima instanta tai suportul Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: compatibilitati piese samurai caut ceva similar cu burdufele de protectie de la amortizoare (pro comp) ... dar sa fie ceva mai lungi. si un furtun de frana care face legatura dintre conductele de pe sasiu si punte... caut unul mai lung , cel original ramanand fix din cauza inaltariii.....in ultima instanta tai suportul Daca-i vorba de cel din spate vezi ca am scris eu pe topicul asta la un moment dat de el (pentru Santana). Pentru fata am cautat si nu am gasit, cel putin pentru modelul Santana. Pentru Japoneze este scris aici deja. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: compatibilitati piese samurai Un lucru marunt dar important pentru ca rugina le-a terminat deja, holsuruburile de la semnalizatoare. Au pasul destul de marunt iar daca bagi orice altceva strici filetul si-ti curg semnalizatoarele precum ochii melcului. Rezolvarea e la Hornbach (posibil si in alte parti): holsurub 4.2 / 34) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: compatibilitati piese samurai aceeași întrebare și de la mine, cu mențiunea că mie îmi arată indicatorul jumate la rezervorul gol și de acolo crește spre plin vezi ca ai rezervorul indoit... pompa de benzina sta in rezervor incadrata de o colivie de tabla...pe langa acea colivie urca si coboara plutitorul...indoind rezervorul colivia respectiva s-a inclinat lateral...in momentul cand ai facut plinul plutitorul a urcat peste colivie, ramanand agatat pe ea la intoarcere....de aia arata corect numai de la jumatate in sus... rezolvare: dai rezervorul jos, desfaci capacul pompei (fara sa desfaci si pe cel al plutitorului) si cu un lumn sau orice alta metoda indrepti rezervorul dinspre interior... sa nu uiti sa verifici daca se mai agata dupa. bafta Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: compatibilitati piese samurai despre furtunul de frana am gasit.... dar burdufele de amortizoare nu am gasit nimic in cele 25 de pagini. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: compatibilitati piese samurai despre furtunul de frana am gasit.... dar burdufele de amortizoare nu am gasit nimic in cele 25 de pagini. daca ai gasit alte furtune de frana decat ce era postat aici spune-ne si noua te rog. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate