Roskat Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Re: compatibilitati piese samurai nu am auzit sa existe compatibilitati. are codul 29951-83050 50 ron la unix 4,8 usd +transport la lowrangeoffroad.ro M-am resemnat. Le voi comanda de pe lowrange. Multumesc mult. Ps: Era bine sa fi fost lowrangeoffroad.ro :grin: Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Ps: Era bine sa fi fost lowrangeoffroad.ro :grin: daca se aliniaza planetele nu excludem posibilitatea.:grin: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Poate spune cineva unde pot gasi un cap de bara dreapta Samurai 1,3 {cel cu 2 pivoti}. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Re: compatibilitati piese samurai S-a mai discutat pe aici. In tara, nu il vei gasi! Sau daca il gasesti, va fi la un pret exorbitant. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=814306&highlight=cap+bara+dublu#post814306 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Ce modificari trebuie facute pentru a monta pe Samurai motor de Vitara sau motor,cutie si reductor de Vitara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcmihai Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Ce modificari trebuie facute pentru a monta pe Samurai motor de Vitara sau motor,cutie si reductor de Vitara ? ce motor de vitara? 8v sau 16v? deschide un topic nou si o sa primesti raspunsuri. acest topic este pentru alt ceva. Mishu 0729 963 330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Ce modificari trebuie facute pentru a monta pe Samurai motor de Vitara sau motor,cutie si reductor de Vitara ? Salut, Suna-ma si iti spun ce ai de facut. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caesar1 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Ce marca recomandati pentru capetele de bara ? Ce cod au capetele de bara ? Edited September 17, 2013 by caesar1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: compatibilitati piese samurai gasesc cablu actionare blocant spate samurai?, este vorba de blocantul original....mi-am rupt un arc spate pe dreapta si la randul lui foaia de arc a rupt cablul, poate sa-mi zica cineva exista de cumparat cablu respectiv sau pot sa improvizez de la altceva? dupa o cautare pe forum nu am gasit nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Si... care e emisiunea ta favorita ce-o vei asculta la radio o data ce vei avea montata aceasta antena? :ha: Ma amuza rau de tot subiectul audio la samurai, cu atat mai mult cu cat eu personal (ca sa ma autoironizez un pic acuma), am schimbat deja 3 seturi de boxe si mi-am montat un SD-card player Blaupunkt, pe care chiar il recomand pentru ca nu are deloc mecanisme in miscare gen cdrom. Ironia aici este ca in teren il inchid iar la drum lung cand ascult muzica la el nu aud nimic din cauza zgomotului produs de simexuri si a proastei antifonari a masinii :h5 So, what's the point? oare tre sa pui asa ceva sa auzi? Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Re: compatibilitati piese samurai oare tre sa pui asa ceva sa auzi? Pentru usa spate am alte planuri in schimb in zona aripilor spate se poate instala o a doua pereche de boxe mai mari Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Pentru usa spate am alte planuri in schimb in zona aripilor spate se poate instala o a doua pereche de boxe mai mari depinde ce vrei ...daca vrei bass exista acele subwoofere active special concepute pt a fi montate sub scaunul soferului , sunt foarte slim si suna foarte bine si un plus e ca nu mai necesita amplificare http://www.booster.ro/car-sound/subwoofer-activ/focal/sb-20-bus-under-seat-3302.html ca si completare de bass e foarte bun eu am avut un model asemanator de la pioneer si era diferenta enorma ;) Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Re: compatibilitati piese samurai depinde ce vrei ...daca vrei bass exista acele subwoofere active special concepute pt a fi montate sub scaunul soferului , sunt foarte slim si suna foarte bine si un plus e ca nu mai necesita amplificare http://www.booster.ro/car-sound/subwoofer-activ/focal/sb-20-bus-under-seat-3302.html ca si completare de bass e foarte bun eu am avut un model asemanator de la pioneer si era diferenta enorma ;) e interesant dar banii astia i-as pune deoparte pentru blocantul fata :wink: Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Re: compatibilitati piese samurai depinde ce vrei ...daca vrei bass exista acele subwoofere active special concepute pt a fi montate sub scaunul soferului , sunt foarte slim si suna foarte bine si un plus e ca nu mai necesita amplificare http://www.booster.ro/car-sound/subwoofer-activ/focal/sb-20-bus-under-seat-3302.html ca si completare de bass e foarte bun eu am avut un model asemanator de la pioneer si era diferenta enorma ;) Cam "iesim pe aratura" cu discutia pe topicul asta.... basi si acustica la samu:wtf1: ai mers cu un samurai vreodata? cu peste 60km/h? Scuze de offtopic :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Re: compatibilitati piese samurai De la ce masina se potriveste T-eul care imparte conducta de frana pe puntea spate. La mine rotile sunt legate "in serie" adica conducta de frana merge la roata dreapta spate si din roata pleca o alta conducta spre roata stanga aerisirea facanduse numai de la roata stanga. Vreau sa trec la sistemul cu T-eu . Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Re: compatibilitati piese samurai nu stie nimeni despre t-eul respectiv sau.........sunt toti in teren . Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosd13 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Spaniol cu T, Japonez cu 'serie' Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Daca cineva se mai loveste de garniturile de la blocul motor - pompa de ulei, pompa de apa, capac simering palier, dupa indelungi cautari am gasit un cod echivalent care contine toate garniturile in cauza plus simeringurile. Garnitura de la pompa de ulei este metalica! Codul kitului este ck2333 si este fabricat de BGA. Pretul este ok din punctul meu de vedere, 70lei pret final fara discount. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DHL Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Ce marca recomandati pentru capetele de bara ? Ce cod au capetele de bara ? Eu am gasit codul OE 48810-60A00 YAMATO e 48 lei bucata + transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Eu am luat de la Federal Mogul acum vreo 2 ani. era cam 100 lei Edited November 17, 2013 by Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Re: compatibilitati piese samurai De la ce masina se potriveste T-eul care imparte conducta de frana pe puntea spate. La mine rotile sunt legate "in serie" adica conducta de frana merge la roata dreapta spate si din roata pleca o alta conducta spre roata stanga aerisirea facanduse numai de la roata stanga. Vreau sa trec la sistemul cu T-eu . up !!! ... mai ales ca am reusit sa tai si conducta Edited November 18, 2013 by adi200100 Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Re: compatibilitati piese samurai up !!! ... mai ales ca am reusit sa tai si conducta exista un furtun care are inclus T-ul respectiv. a fost folosit la nissan patrol. sau il comanzi pe original, are codul: 51640-86CB0 sau ma suni. Edited November 18, 2013 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter erno Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Nu am gasit,poate a mai fost,daca cineva poate sa-mi dea un cod sau corespondent tampon motor. Multumesc! http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 (edited) Re: compatibilitati piese samurai cod sau corespondent tampon motor. tampon motor original 11610-82C00, costa in jur de 210ron aftermarket: GOM-802, in jur de 80 ron GOM-803, in jur de 60 ron tampon cutie: original 11710-80010, 11710-80011 costa 145 ron aftermarket GOM-804 costa 60 ron PS in reteaua unix le cheama GOM-xxx in reteaua bardi/autototal le cheama RU-xxx Edited December 10, 2013 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter erno Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Re: compatibilitati piese samurai tampon motor original 11610-82C00, costa in jur de 210ron aftermarket: GOM-802, in jur de 80 ron GOM-803, in jur de 60 ron tampon cutie: original 11710-80010, 11710-80011 costa 145 ron aftermarket GOM-804 costa 60 ron PS in reteaua unix le cheama GOM-xxx in reteaua bardi/autototal le cheama RU-xxx Multumesc! Am si comandat. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts