Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm
 Share

Recommended Posts

Re: compatibilitati piese samurai

Salut! M-am lovit si eu de curand de doua probleme la samuraiul meu 413 japan : manivelele de la macaraua geamului care este partial rezolvata, insa de ce nu dau nicaieri este ultimul inel de cauciuc care tine toba de esapament agatata de sasiu, cel din spate, are cineva un cod , eventual ceva compatibile?

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut! M-am lovit si eu de curand de doua probleme la samuraiul meu 413 japan : manivelele de la macaraua geamului care este partial rezolvata, insa de ce nu dau nicaieri este ultimul inel de cauciuc care tine toba de esapament agatata de sasiu, cel din spate, are cineva un cod , eventual ceva compatibile?

Merge cam orice tampon de cauciuc pt toba. Eu am pus ceva universal si se potriveste perfect.

Cat despre manivelele de la macarale, eu am luat de cielo si nu se potrivesc.

Le returnez si cer de matiz (cica s-ar potrivi).

Go big or go home.

Am luat manivela de Matiz.......:beat nu se potriveste!!!

Imi pare rau. Tot in topicul asta am citit ca s-ar potrivi.

Cred ca ramane sa luam de suzuki :(

Go big or go home.

Am luat manivela de Matiz.......:beat nu se potriveste!!!

Imi pare rau. Tot in topicul asta am citit ca s-ar potrivi.

Cred ca ramane sa luam de suzuki :(

mister elucidat... mai raman cele de Tico: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=637577&viewfull=1#post637577

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:

Nu va mai chinuiti atata cu compatibilitatile pieselor ieftine. Uite aici pe ebay cu doar 17USD puteti cumpara o pereche de la indianul asta. Transport si taxe vamale zero.

http://www.ebay.com/itm/2-x-Suzuki-Samurai-SJ-Window-Crank-Handles-85-86-95-Black-New-Free-Shipping-/350788454951?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item51ac9f0a27

Am cumparat de la el si e serios, doar ca livrarea dureaza o luna :grin:

LE: vedeti ca are doua modele. mai sunt unele tot la el care contin ceva subansamble in plus si costa 24USD

Edited by omoroka

Va salut !

Nu va mai chinuiti atata cu compatibilitatile pieselor ieftine. Uite aici pe ebay cu doar 17USD puteti cumpara o pereche de la indianul asta. Transport si taxe vamale zero.

http://www.ebay.com/itm/2-x-Suzuki-Samurai-SJ-Window-Crank-Handles-85-86-95-Black-New-Free-Shipping-/350788454951?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item51ac9f0a27

Am cumparat de la el si e serios, doar ca livrarea dureaza o luna :grin:

LE: vedeti ca are doua modele. mai sunt unele tot la el care contin ceva subansamble in plus si costa 24USD

Sunt mult mai ieftine pe ebay, dar nu vroiam sa astept atat:

http://www.ebay.com/itm/251169290797?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Go big or go home.

In weekend am fost in targ, in Vitan si mi-am luat o antena pt Samurai.

Nu stiu cam care ar fi dimensiunile de la antena originala, dar asta are cam 46cm de la cablu pana in capat si arata cam la fel.

IMG_2112_resize.JPG.5508541e7962614ccfb73b7019369412.JPG

IMG_2111_resize.JPG.7962e9aa343531c56235e05def5a7a80.JPG

IMG_2109_resize.JPG.5eb9d478447f646d2ec27cca3936eeca.JPG

Pt doritori, am luat-o de la un cort (al unor moldoveni, banuiesc) unde aveau tot fell de chestii, de la stergatoare, antene si tot felul de maruntisuri (trebuia cautat intr-un maldar). Si cel mai important, a costat, fabuloasa suma de 5 lei :grin:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

salut

eu sper sa te bucuri de ea si sa te ajute la receptie. Poate fi o MAAARE diferenta intre 2 antene care teoretic arata la fel...

Asta este adevarat, dar fata de sarma, pe care am montat-o acum vre-o trei ani (provizoriu :ha:), cred ca asta o sa se descurce mai bine, nitel :wink:

Samurai 2002

Asta este adevarat, dar fata de sarma, pe care am montat-o acum vre-o trei ani (provizoriu :ha:), cred ca asta o sa se descurce mai bine, nitel :wink:

Si... care e emisiunea ta favorita ce-o vei asculta la radio o data ce vei avea montata aceasta antena? :ha:

Ma amuza rau de tot subiectul audio la samurai, cu atat mai mult cu cat eu personal (ca sa ma autoironizez un pic acuma), am schimbat deja 3 seturi de boxe si mi-am montat un SD-card player Blaupunkt, pe care chiar il recomand pentru ca nu are deloc mecanisme in miscare gen cdrom. Ironia aici este ca in teren il inchid iar la drum lung cand ascult muzica la el nu aud nimic din cauza zgomotului produs de simexuri si a proastei antifonari a masinii :h5

So, what's the point?

Va salut !

Pai cu antena asta, sper ca o sa prind mai multe melodii la RockFm, ca deja m-am cam plictisit de playlist-ul lor :wink:

A mea, este lux la capitolul izolatie fonica. Tin minte, ca am mers acum vre-o 2 ani cu Samuraiul lui Semaca :ha: Trebuia sa urlam unul la altul!

Samurai 2002

Va rog frumos un cod pentru busonul de golire la radiator.

S-a rupt (fiind de plastic) in timp ce l-am strans si daca vreau sa mai desfac nu pot.

Multumesc.

Edit: Arata exact asa: http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mZevti60yiajC_ZQfWPM8yQ.jpg

Edited by Roskat
Go big or go home.

Va rog frumos un cod pentru busonul de golire la radiator.

S-a rupt (fiind de plastic) in timp ce l-am strans si daca vreau sa mai desfac nu pot.

Multumesc.

Edit: Arata exact asa: http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mZevti60yiajC_ZQfWPM8yQ.jpg

sal, codul pe original este 17751-72010

oringul aferent : 17759-72010

bafta la cautari!

SJ410 - '86 - in reconstructie.

Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88.

sal, codul pe original este 17751-72010

oringul aferent : 17759-72010

bafta la cautari!

Am gasit cu 30 lei pe comanda in 6 zile.

You are a life saver. Thank you.

Go big or go home.

Daca aveti nevoie de saboti pentru frana de mana pe tambur/cardan, de la SJ410, dimensiunile sunt 180x30 mm, coduri:

OEM 52200-60812

OEM 54710-73040

Blueprint ADK 84109

TRW GS 8735

Nipparts J3508005

Jurid 361335J

Daca aveti nevoie de saboti pentru frana de mana pe tambur/cardan, de la SJ410, dimensiunile sunt 180x30 mm, coduri:

OEM 52200-60812

OEM 54710-73040

Blueprint ADK 84109

TRW GS 8735

Nipparts J3508005

Jurid 361335J

oare a fost doar un singur model de tambur pe cardan sau exista mai multe?

ma refer la dimensiuni, gauri de prindere etc.

SJ410 - '86 - in reconstructie.

Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88.

Salutare tuturor,

Ma intereseaza un sfat. Am un Samurai SJ413 din 89 si recent am luat niste jenti pe 15 model 6.00JX15H2 KBA44740 cu ET negativ cca - 10 si niste flanse. Acum vreau sa iau si niste gume INSA TURBU SPECIAL TRUCK insa vroiam un sfat : sa merg pe unele de 80 cu latime 195 sau 235 sau sa iau unele de 70 cu latime 205 ? Avand in vedere ca nu am planetare hd si am si flansele montate, ma intereseaza sa nu suprasolicit masina in sarcina. Masina este un pic inaltata insa ma gandeam ca daca iau unele pe 80 e si mai ok. Ce parere aveti ? Latime in detrimentul inaltimii sau mai inguste dar mai inalte ? Multumesc

Salutare tuturor,

Ma intereseaza un sfat. Am un Samurai SJ413 din 89 si recent am luat niste jenti pe 15 model 6.00JX15H2 KBA44740 cu ET negativ cca - 10 si niste flanse. Acum vreau sa iau si niste gume INSA TURBU SPECIAL TRUCK insa vroiam un sfat : sa merg pe unele de 80 cu latime 195 sau 235 sau sa iau unele de 70 cu latime 205 ? Avand in vedere ca nu am planetare hd si am si flansele montate, ma intereseaza sa nu suprasolicit masina in sarcina. Masina este un pic inaltata insa ma gandeam ca daca iau unele pe 80 e si mai ok. Ce parere aveti ? Latime in detrimentul inaltimii sau mai inguste dar mai inalte ? Multumesc

Daca nu vrei sa dai in alte modificari mergi pe 195/80. In plus, s-a mai discutat aici, inguste sunt mai bune in teren :h5

Va salut !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use