rockshox Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Confirm amortizoarele pe spate de matiz. Se potrivesc cu schimbul bucsilor de cauciuc. Pret imbatabil! [ATTACH=CONFIG]205496[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]205497[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]205498[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]205499[/ATTACH] ...pe samurai stock, inaltat, daca da ce lift? :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskat Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Re: compatibilitati piese samurai ...pe samurai stock, inaltat, daca da ce lift? :h5 Eu am SPOA, dar cred ca merg si pe stock. Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Bună ziua, Are cineva cunoştinţă de vreo compatibilate cu o altă maşină pentru crucea cardanică de la coloana de direcţie? La mine în oraş nu mi-o poate aduce la comandă nici un magazin... Mulţumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Bună ziua, Are cineva cunoştinţă de vreo compatibilate cu o altă maşină pentru crucea cardanică de la coloana de direcţie? La mine în oraş nu mi-o poate aduce la comandă nici un magazin... Mulţumesc anticipat! doar crucea nu se poate aduce, dar ansamblul in care este presata da. cu citeva ajustari poti folosi crucea de damas. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macu Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Salutare! Am o problema...exista vreo compatibilitate pt cardanul spate pt suzuki samurai sj413?? Ms anticipat? P.s. Am vopsit samuraiul kaki 6014; o sa pun poze curand:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panturescu Ion Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Re: compatibilitati piese samurai o rugaminte , daca stie cineva codul la pompa de frana AISIN samurai japonez an fabr.1989 , nu am gasit decat ansamblu pompa-servofrana va multumesc.tel.0744143720 Ionut Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Re: compatibilitati piese samurai codul la pompa de frana aisin samurai japonez an fabr.1989 51100-70a40 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Sant alternative pentru sustinatorul de pompa de benzina la un Samurai pe injectie unde pompa este in rezervor? teava de retur a ruginit la intrare in rezervor si ar costa 99€ pe Ebay. mersi http://www.ebay.de/itm/Benzinpumpe-Halter-im-Tank-SUZUKI-Vitara-Samurai-Santana-Benzinpumpenhalter-/190926755265?pt=DE_Autoteile&fits=Model%3ASamurai&hash=item2c741f15c1 Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Sant alternative pentru sustinatorul de pompa de benzina la un Samurai pe injectie unde pompa este in rezervor? teava de retur a ruginit la intrare in rezervor si ar costa 99€ pe Ebay. tevile se inlocuiesc cu unele de cupru de diametrul potrivit si se alamesc pe capac. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70576-Rezervor-suport-pompa-benzina 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollyon Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Salutare! Am o problema...exista vreo compatibilitate pt cardanul spate pt suzuki samurai sj413?? Ms anticipat? P.s. Am vopsit samuraiul kaki 6014; o sa pun poze curand:) La recomandarile unor cunoscatori eu am trecut pe cardan de aro! Scurtat si modificat flansele de la grup si reductor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizuzizu Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Ma intereseaza si pe mine un diferential spate pentru un Samurai SJ 413 fab. 89. Am inteles ca e un model asamblat in spania cu punti inguste. Raportul este 3,9 adica 43 de dinti cu 11. Multumesc PLatesc taxa de urgenta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventura Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Imi cer scuze daca s-a postat pe undeva, dar, desi am cautat peste tot, nu am gasit raspunsul... Gasim compatibilitati pentru esapament la un Samurai din '97, ori trebuie sa cumpar originale? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanPatzitW Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Salut Am citit o parte din postari si sper ca pana la urma sa reusesc sa le citesc pe toate dar avand in vedere sa majoritatea discutilor sunt despre SJ am hotarat sa intreb direct....Pe LJ80-ul meu de 800 CMC daca vreau sa pun un motor mai mare ( de preferat injectie ) ce motor recomandati sa pun ? Care este motorul pe care il pot pune cu modificari minime.. Edited May 18, 2014 by StanPatzitW Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Pe LJ80-ul meu de 800 CMC daca vreau sa pun un motor mai mare ( de preferat injectie ) ce motor recomandati sa pun ? Care este motorul pe care il pot pune cu modificari minime.. "modificari minime" nu se exista. pui motorul si cutia de samurai si refaci cardanele. si ar fi o idee buna sa-i pui si reductorul de sam. daca pui motorul pe injectie iti mai trebuie instalatia electrica si calculatorul plus pompa de benzina electrica si conductele aferente. eu i-as schimba si puntile cu unele de samurai sa beneficiez de ecartamentul marit si de franele disc pe fata. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanPatzitW Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Prin modificari minime ma refer la modul de fixare al motorului in masina sa nu fi nevoit sa sudezi si sa tai.... Ma gandeam ca exista un motor de 1.3-1.6 ( injectie cu tot cu parte electrica, calculator.... ) care sa se potriveasca pe masina la care sa leg cutie, grup...punti de samurai. Edited May 19, 2014 by StanPatzitW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafy Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Alternativa la telescoapele fata si spate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Alternativa la telescoapele fata si spate ? alternativa la ce? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafy Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Avand in vedere ca topicul este dedicat Samuraiului , doresc o alternativa de telescoape (amortizoare) fata si spate pentru SAMURAI . Sunt explicit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Imi poate da si mie cineva un cod de producator petru tampon motor nu gasesc nicaieri si cele originale sut 290 lei buc.scumpe de le ia dracu :dr3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Imi poate da si mie cineva un cod de producator petru tampon motor nu gasesc nicaieri si cele originale sut 290 lei buc.scumpe de le ia dracu :dr3 fata: - ASHIKA GOM-803 - JAPANPARTS RU-803 - JAPKO GOJ803 spate: - ASHIKA GOM-804 - JAPANPARTS RU-804 - JAPKO GOJ804 Ashika sunt undeva pe la 50-60lei/buc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Daca te referi la tampoanele de fata, nu au cum sa coste atatia bani! In functie de ce tip de motor ai, codurile sunt astea: Motor G13BA - 11610A80010 Motor G13BB - 11610-81A00 Si ar trebui sa fie pana intr-o suta de lei! http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Multumesc frumos :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Am dat comanda dupa codul de mai sum acum si sunt 45 lei de la asika , cele originale sunt scumpe oricum va multumesc inca odata Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Salut, caut de ceva timp un butuc de volan sport pt Sami si nu gasesc nimic predestinat pt Samurai. Stie cineva oare de pe ce masina se mai poate pune butuc pt volan sport? Sper sa nu sune cocalaresc. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Re: compatibilitati piese samurai Eu iti multumesc pentru intrebarea pusa, sunt la acelasi capitol... schimbare de volan, ceva sport, mai mic in diametru, aproximativ 350mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts