alex44 Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! @alex44 Ordinea in care s-a coborat: 1 samurai 2 vitara 3 masina lui Regep (usoara!!) 4 g-eul a alunecat si s-a rasturnat (pilot experimentat!!!) 5 mitsubishi coborat in sufa 6 toyota lunga coborata in sufa. Dupa cum am zis de prima data nu tineam minte exact....ce vroiam sa subliniez era ca ca atunci cand ti se pare prea dificil , chiar daca altii te numesc in diferite feluri bine este intotdeauna sa primeze siguranta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Din UK si cu EORI. 20 m de la terrafirma sunt si la landatelier. M ai sunt niste sufe chinezesti late de 20 m pe la 250 ron, parca avea si razvanGTC. Apropo de troliu pe spate: Este foarte important sa se mentioneze ca troliul nu a fost facut sa cobori in el, ci sa te traga la deal prin urmare, este posbil ca frana unor trolii sa cedeze sau sa se blocheze si atunci ai o problema... Cel mai simplu este sa ai o sufa in capul troliului pe care sa o tai, asta in cazul in care nu ai plasma pe troliul spate. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDI OPREA Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Era imposibil, nu dificil. Am fi avut aceeasi soarta ca g-ul. Trebuie facuta diferenta clar intre masini usoare si masini grele si foarte grele. Fizica este una singura,difera numai datele problemei si in functie de ele rezultatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Adrian, cate masini erati in grup si care a fost ordinea de coborare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian03 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! 5 masini, daca nu ma insel. Eu am coborat ultimul. Ei erau mai mici, doar un Mitsubishi era mai maricel. Nu as vrea sa se ajunga la discutii ca ceilalti puteau sa faca sau sa nu faca ceva. Eu am fost la volan si decizia a fost a mea. Ei m-au ajutat cat au putut si as iesi oricand cu ei, chiar mi-ar face placere sa se intample cat mai repede. Din pacate, unele discutii se transforma in altceva. Nu vreau sa le alimentez.. 1 PATROL Y61 SWB 3L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! 5 masini, daca nu ma insel. Eu am coborat ultimul. Ei erau mai mici, doar un Mitsubishi era mai maricel. Din pacate, unele discutii se transforma in altceva. Nu vreau sa le alimentez.. Nu am niciun gand sa alimentez nimic. Te-am intrebat pt ca eram curios. N-am sa spun niciodata cum AR FI TREBUIT sa faci ca si cum as stii, ci doar daca mi s-a intamplat si mine, dar OBSERV ABIA ACUM, desi am scris mai sus ca eu am ingropat roata in sant si am franat scapand astfel sa ma duc in prapastie, ca nu e cazul aici. Din pacate, in ceea ce facem noi - fie ca e sport, fie ca e hobby - situatiile se schimba de la un minut la altul si ceea ce e valabil la coborarea celui din fata ta nu mai este valabil la tine chiar daca aveti masini identice. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat si sper sa revii in teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! in cel de-al doilea filmulet, la secunda 00 : 14 colegul care vorbeste ii spune sa tina piciorul pe ambreiaj, si sa ii dea drumul cand simte ca o ia mai tare, si sa mai apese, si sa ii mai dea drumul. Eu asa am auzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Buna observatie! Eu am sarit peste partea de inceput, am fost atent doar la ce s-a intamplat cu masina pe coborare. Dar s-a putut vedea "ambreiajul" cand o ia masina tare fara "motiv". Ascultand acum, am auzit si indicatia cu "frana" exact pe zona unde era noroiul mai mare... Deci s-a elucidat misterul... Asa cum spune si adrian03, acuzele nu-si au rostul, evenimentul s-a produs, din fericire nu au fost urmari grave, fierul se repara. Ramane lectia de invatat pt toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Re: O buna lectie de offroad ptr toti! [quote=Yonutz As propune ca pe forum sa existe o rubrica dedicata "evenimentelor" de acest gen ...de la noi din tara. Desi nu e o parte prea placuta, pe care unii ar dori poate sa o ascunda undeva sub pres cred ca s-ar invata multe din astfel de discutii si toata lumea ar avea de castigat.[/COLOR] Personal sunt de acord cu aceasta propunere si o gasesc utila. Edited April 11, 2013 by nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! @ semaca + @ Yonutz = Lasati astea, si mai bine haideti maine la o tura lejera: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78168-Ati-ruginit-beeeeei!-Hai-la-mocirlealaaaaa!&p=880040&viewfull=1#post880040 Eu aduc sublerul. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugur Iacob Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Domle' bine ca ai scapat cu bine!!! Treaba cu frana la vale din punctul meu de vedere este un instinc care trebuie cultivat, exersat pana devine reflex, dupa care din nou exersat ca sa se pastreze...NU este suficient sa iti spuna cineva nu calca frana....instinctul pe care il ai deja va pune frana.... Extrem de important pentru mine este sa simt ca pot face acea coborare SI sa ma gandesc ce fac DACA.......am solutii salvatoare(aigurat spate, sufe, copaci in care sa ma opresc...sau schimbi drumul) Daca nu am si o fac de oaie....ce ma salveaza? Norocul? "Instinctul" ca nu mi se intampla mie.... Daca nu esti sigur 110% pe ceva nu o face....decat daca ai solutii alternative salvatoare.....Doamne fereste de accident....in cat timp ajunge SMURD cu descarcerarea.....deci trebuie sa fii 110 % safe Cand iesi in OFF auzi extrem de des spaaaan spaaaan nu asa baaaaa......ia uite ba la asta....ba pierdem toata ziua....sau fel de fel de incurajari sa faci diverse lucruri fara asigurari sau ca cineva sa se gandeasca daca omul ala chiar poate sau nu.... Fratilor - nu sunteti 110% siguri pe voi - NU o faceti.....NU coborati/urcati/span/stanga/dreapta....Ori variante ajutatoare ori altcineva la volan... "Dupa 3 ani de ATV, coboram o panta lejera can ma gandesc acum la ea si un preten care manacase ceva off statea la geamul meu si urla cat il tinea gura NU CALCA FRANA - esti pe coborare si fuge curu dreapt spre prapastie..TRAGEEE DREPTAAA....usor sa redresezi..." dar toate vin cu timpul cu experienta Din punctul meu de vedere cei cu experienta au o OBLIGATIE morala sa se asigure ca toata lumea e ok, nu contraza ca e prima data cand va vedeti...sunteti 5-10 in padure..sunteti frati pana la asfalt toti pentru unu si unul pentru toti Domnilor nu va cunosc personal pe cei de la iesire, dar va respect! Dar e clar ca ceva nu a mers bine si trebuia facut altfel....bine ca nu a fost mai rau....fieru e fier....DAR....ceva trebuia facut ALTFEL.....intotdeauna cel putin o masura de siguranta...externa masini si soferului! parerea mea.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Din punctul meu de vedere (teoretic) si din practica pot spune ca in 90% din cazuri frana la vale trebuie evitata, dar am facut cateva coborari unde a fost necesara. Adica pe o inclinatie mare si destul de lunga cu aderenta buna cu toate ca aram in 4x4 L masina usor, usor incepea sa prinda viteza (nu din ruperea aderentei ci din turatie) si a fost cazul sa controlez coborarea si cu ajutorul franei, dar franarea a fost usoara si constanta. Cu siguranta 100%...pai nu suntem siguri nici ca ne trezim a doua zi dimineata sau cand mergem pe strada, dar pe o masinarie care se poate comporta uneori neasteptat in functie de sofer, aderenta, inclinatie, presiune in roti, etc. Siguranta, evident, trebuie sa fie pe primul loc, dar niciodata, cel putin eu, nu as putea spune ca sunt sigur 100% in teren mai ales ca peste 80% din iesiri le fac in zona de munte unde riscurile sunt mult mai mari. Important este sa cautam minimizarea acestor riscuri. Cat despre 'sfaturile' de pe margine eu le ignor in totalitate (poate fac bine, poate nu dar este alegerea mea). In cazurile in care conditiile au impus dirijarea din exterior, am ascultat de indrumarile unei singure persoane pe care o cunosc, a facut ceva off-road inclusiv competitie si in care am incredere. Cum spunea cineva mai sus, crea ca ar fi bun si util un topic cu situatii mai delicate in care ne-am aflat sau cu accidente desi din el am putea doar sa ne facem o idee de pericole sau sa ne mai speriem putin pentru ca doua masini se pot comporta total diferit in aceleasi conditii. As avea si eu vreo doua intamplari de povestit. Si nu in ultimul rand felicitari Adrian pentru curajul de a o lua de la inceput. Imi pare rau si de masina deoarece stiu cati bani /timp/pasiune sunt necesare pentru pregatirea ei, dar usor, usor sper sa se rezolve. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Frana usoara si constanta e folosita uneori si de mine ( dar sunt perfect constient ca e incorect - in unele situatii e ca si cum ai tenta diavolul sa vezi care e mai smecher ) . Pe uscat aderent poate ca ar mai merge ( ma rog , depinde mult de situatie ) ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Frana usoara si constanta e folosita uneori si de mine ( dar sunt perfect constient ca e incorect - in unele situatii e ca si cum ai tenta diavolul sa vezi care e mai smecher ) . Pe uscat aderent poate ca ar mai merge ( ma rog , depinde mult de situatie ) ... Cand nu ai reductii suficient de mari in 4x4L e normal sa pisti un pic si frana. Eu, pe langa faptul ca ma dau jos din masina intotdeauna la portiunile dificile si le inspectez la picior facandu-mi in cap un film pe care sa-l urmez, incep coborarile abrupte cu cea mai mica viteza posibila (e drept am si reductii) astfel incat daca va fi nevoie sa accelerez pentru un mai bun control sa nu ia viteza prea mare masina. Chiar si asa insa, te poti intalni cu situatii in care sa ai nevoie de o viteza mai mare decat iti poate oferi 1-a redus... dar ce vrei, totul e relativ in offroad :grin: Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Acum caut caroserie,si cred c-o sa fac si un roll cage. Mie chiar imi place sa ma dau, doar ca trebuie sa fiu mai atent. Nu mi-a fost frica nici atunci, nici acum. Poate sunt putin inconstient,nu am simtul conservarii. Asa sunt eu. Dar am vazut altii care ma intrec cu mult. Pana la urma, altii aluneca pe o coaja de banana si se duc.. Cum e horoscopul.. Topicul e despre patania mea, dar nu e topicul meu. Eu as vrea sa elucidez ce s-a intamplat, dar nici eu nu mai tin minte, s-a intamplat repede. Nu imi pare rau de fier, sunt fericit ca sunt intreg, si va asigur ca nu dau inapoi din cauza ca am patit-o acum. Merci de incurajari! Nu te descuraja...ce nu te omoara te intareste...dar totusi ar fi bine daca mai vrei sa te dai sa schimbi...masina...nu e ptr asa ceva pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! @Omoroka Reductiile cred ca sunt suficiente (3.954 treapta I de viteza, 2.65 reductorul pe low si 4.625 in punti) dar e si animalul mare (2200 kg cu mine la volan). @jighi Nu prea am inteles ultima parte din mesajul tau in care spui ca masina nu e pt asa ceva. La ce te referi? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Adica e mai mult de strada modelul asta...fara performante in off...parerea mea.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 (edited) Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Adica e mai mult de strada modelul asta...fara performante in off...parerea mea.. Style , corectez cu un citat : " ...cand o iesii un Patrol din mocirla la deal asa cum face Pajero atunci poa' sa intre in padure " ...tot la greutate ma refer , incerc sa nu fiu subiectiv , incerc dar mi-a iesit ?!:ha: Edited April 12, 2013 by Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! :ha1:ha1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXX Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! anul trecut am participat la prima mea tura mai adevarata de offroad, la magureni. am fost intr-o situatie, nici pe departe asemanatoare, dupa cum se vede in filmul de mai jos. intradevar atunci nu mi-am putut abtine instinctul de a calca frina pina in podea. desi iwa tipa la mine sa ridic. de atunci cum vad o coborire imi tot repet. A intaia, pe reductor, fara frina. si tin picioarele aproape de scaun. chiar daca e de ala moale. e .. nici chiar asa. dar pe acolo pe linga pedale.... 1 DXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Style , corectez cu un citat : " ...cand o iesii un Patrol din mocirla la deal asa cum face Pajero atunci poa' sa intre in padure " ...tot la greutate ma refer , incerc sa nu fiu subiectiv , incerc dar mi-a iesit ?!:ha: Mariane da-mi voie sa te contazic .La luciada 2012 la care ai participat si tu au fost vreo 20 de pajero dotate cu toate motoarele disponibile inclusiv cateva cu 3500 si la urcarea aia mai abrupta cu noroi a urcat netroliat numai Gigi cu jimni si cu mine cu patrol amart cu motor de 2,8.Credeti ca daca era alta masina nu arata asa sifonata?-eu zic ca la alte masini soferul era spitalizat.Adriane nici sa nu te gandesti sa-ti cumperi alta masina decat tot un patrol si eventual poti sa-i faci si un roll cage. Edited April 13, 2013 by dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 (edited) Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Na ca am auzit-o si pasta ... Daca era Mitzu in loc de Patrol in cazul acestui "incident" ...probabil ca lucrurile au fi fost mult mai tragice. Am avut si Mitzu (despre care prefer sa zic ca e o marca de masina si atat) , am avut (am) si Patrol .. si stiu foarte bine ce si cat poate Y61 ... A mai fost un caz de rasturnare cu un Y61 ...si nici atunci n-au fost victime ... A mai fost un caz cand un Y60 s-a "pupat" aproape frontal cu un tir si totul a fost bine ... Avantaje si dezavantaje vom gasi mereu ... la ambele modele ...depinde din ce tabara sunt cei care cauta nodul in papura sau diamantele din cacat ... dar in cazul asta ... Patrol e solutia ...nici macar Toyota ... :grin: Edited April 13, 2013 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Re: O buna lectie de offroad ptr toti! concluzie:roll cage va ramane sfant ! Edited April 13, 2013 by Yonutz Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Mariane da-mi voie sa te contazic .La luciada 2012 la care ai participat si tu au fost vreo 20 de pajero dotate cu toate motoarele disponibile inclusiv cateva cu 3500 si la urcarea aia mai abrupta cu noroi a urcat netroliat numai Gigi cu jimni si cu mine cu patrol amart cu motor de 2,8.Credeti ca daca era alta masina nu arata asa sifonata?-eu zic ca la alte masini soferul era spitalizat.Adriane nici sa nu te gandesti sa-ti cumperi alta masina decat tot un patrol si eventual poti sa-i faci si un roll cage. Asa este Ioane , Patrolul tau l-am vazut de foarte multe ori urcand si coborand pe unde si unei caracatite ii era greu sa treaca , jos palaria , am glumit citandu-l pe Marius sa ne mai descretim fruntile un pic , sa uitam ,sa uite si baiatul cu pricina de necaz , ca de n ar exista uitarea ce ne am face ?! Pentru mine toate masinile sunt a fel de bune si la fel de proaste , omul ce le conduce/cu care iesi conteaza , fiarele nu . Sanatate la toata lumea ! Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Re: O buna lectie de offroad ptr toti! Incep sa se incordeze muschii... :uameni Omul asta s-a dat peste cap si voi va laudati ca babele care stau la umbra cu ce fiare aveti in curte :off Eu propun sa ramaneti la subiect, sau si mai bine sa iesiti la offroad. @Ioane, stai jos ai 5 la istorie cu indulgenta... Nu a fost nici un 3500 si nu ati urcat doar voi :grin: @ adrian03, ma bucur ca esti intreg, ai gresit..se vede unde si cu ce... sper ca ai tras concluziile, bine ca nu ai ramas cu sechele. Multa bafta in continuare! Numai cine nu se da nu greseste!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts