impero Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Pupate-ar fetele frumoase (alea cu perna pe fata...ma abtin :grin: ) Hai cu pozele nenea. Apropos de sasiu bun. Crezi ca vreunu din posesorii de carute de aici de pe forum nu viseaza la un sasiu solid si bun (nu tre neaparat nou noutz) dar clar nu exista premier intreg la cap al Romaniei deci nici sasiu bun nu gasim. In calitate de posesor de atelaj, o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ofer din experienta mea putina asa cum e altor colegi ca sa nu faca si ei greselile mele sau cel putin sa invete din ele. De asemenea astept la fel si eu sa invat de la alti colegi din greselile lor si eventual metode mai bune decat cele testate de ei :wink: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Pana la proba contrarie care nu s-ar incadra deloc la ce vad io cu ochii mei ... eu am sasiul perfect la o masina de '93 , fara rugina . In schimb am cateva probleme minore la tabla ,unele normale ( fusta de portiere ) unele inexplicabile ( un punct de coroziune pe plafon ...) ... in curs de rezolvare ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Vorba doamnei Andreea Esca - "se futu" Azi dupa o ora si 30 de min de la iesirea pe poarta service-ului ma plimbam linistit cu cotetul prin oras si evident "ala mic cu coarne nu doarme" - am avut accident frontal cu un logan :ang S-au cracanat rotile , s-a indoit bara stabilizatoare fata si probabil alte vicii ascunse... In rest masina a mers pe roti pana la service-ul cel mai bun din Oradea in domeniul de reparatii tinichigerie - sasiu POZE : Din pacate asta e :( :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Vorba doamnei Andreea Esca - "se futu" Azi dupa o ora si 30 de min de la iesirea pe poarta service-ului ma plimbam linistit cu cotetul prin oras si evident "ala mic cu coarne nu doarme" - am avut accident frontal cu un logan :ang S-au cracanat rotile , s-a indoit bara stabilizatoare fata si probabil alte vicii ascunse... In rest masina a mers pe roti pana la service-ul cel mai bun din Oradea in domeniul de reparatii tinichigerie - sasiu POZE : [ATTACH=CONFIG]248349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248350[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248352[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248353[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248354[/ATTACH] Din pacate asta e :( pune si niste poze cu Loganul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Care logan ? E total car ...din pacate pentru femeie nu ma bucur pentru ea. Abia iesisem cu masina de la doctor...acum iar ma apuc inapoi de lucru...fut-o cainii de treaba :wink: Bine ca nimeni nu a patit nimic , doamne fereste de probleme la oameni - metalul se face. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Cum ati reusit sa va pupati? Se vede ca Loganu e masina tare, din moment ce ti-a indoit si bara de directie si pe cea de conexiune... :sr 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Doamna conducea loganul de pe o straduta laterala si a virat dreapta la intersectie pentru a intra pe drumul principal. La virare intrucat TIR-ul logan are nevoie de spatiu mare de manevra si nu poate sa intre scurt pe prima banda , ce crezi ca a facut doamna ? Nimic mai mult decat ca mi-a iesit in fata mea cu loganul la 1 metru - evident ca am luat-o in plin fara franare. Crede-ma Adi ca ma doare umarul stang de la socul pe care l-am avut.(purtam centura atfel trageam un cap in parbriz) Din pozitia initiala cu fata catre mine (loganul) l-am ridicat pe sus si l-am mutat cu fata catre directia in care mergeam eu. Unghiul de intrare in coliziune a fost cam la 155-160 grade , aproape frontal , eu am prins practic cu coltul barei zona unde e sigla de logan . iar de acolo am intrat in motor si in restu. Bine ca nimeni nu a fost ranit:wink: Am schitat ceva mai rudimentar ca sa vezi diagrama accidentului. Vehicul albastru = Nissan y60 , Vehicul rosu = Logan De asemenea in poza urmatoare am marcat cu A, B, si C cele trei bare din fata indoite in urma tamponarii. Daca ma ajuta cineva cu numele exact ca sa pot sa le cer in procesul verbal la constatarea daunei unde am nevoie de numele exact. Multumesc Editat Septembrie 15, 2015 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Diferite moduri de descriere , cele mai raspandite : A - bara de directie , de la caseta de directie la roata , bara din fata puntii . C - bara de conexiune , de la roata stanga la roata dreapta , bara din spatele puntii . B - bara panhard , de la sasiu la punte . Dupa cum arata si amortizorul de directie e afectat . Editat Septembrie 15, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Ceau nenea cos Multumesc pentru raspunsul prompt. Da din pacate si amortizorul de directie e dus , am vazut ulterior si eu in poze. Din pacate o sa am un pic de lucru la caruta dar asta e. Ma bucur ca nu au fost victime. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Adi , uite am atasat o poza sa vezi ce parte de la sasiu imi trebuie, intrucat a suferit in urma tamponarii. Am nevoie daca se poate pe ambele parti , intrucat dupa tamponare si intindere degeaba le fac eu la loc o sa cedeze. Prefer sa le schimb cu totul. Multumesc frumos :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Ok Marius, am retinut... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului ar trebui sa vezi si caseta de directie , nu cumva fortele sa se fi rasfrant si asupra ei. o geometrie ar fi indicata nu cumva sa fie afectata si puntea fata. Is naspa fazele astea pt ca la masinile astea putina lume se pricepe cu adevarat si repararea poate fi dificila. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Multumesc Adi si Irod. @Irod - da ai dreptate. Am dus masina la cel mai performant service din judetul Bihor, au geometrie la roti , la sasiu , la caroserie, cu masurare cu laser etc, am vorbit cu seful de service si l-am rugat frumos sa imi constate tot - dar absolut tot ce poate fi afectat chiar daca asigurarea nu o sa plateasca o schimb eu piesa, dar masina mea clar nu ramane cu vicii ascunse. Sunt foarte pretentios cu masina mea , nu imi permit sa ies in teren si sa ma lase in mijloc de padure fara semnal de telefon si sa imi cedeze o piesa care a fost indreptata sau "reparata". :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului interesant cum s-a produs accidentul asta.... . Te-a lovit pe stanga si si in roata stanga corect? a fost o lovitura frontala da cumva un pic dintr-o parte. Editat Septembrie 16, 2015 de Astral Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Da, foarte corect ai simtit modul de producere. Lovitura s-a produs undeva la 50-60 km/ora , fara franare (nu am sesizat obstacolul pur si simplu mi-a iesit in fata) Unghiul de intrare a loganului in masina mea a fost undeva la 20-30 grade. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Apoi tare ma tem eu ca ai mai multe daune ca loganul.Ori e loganul tare ca dracu,ori fieru de pe patrol e din rumegus Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Loganul e total damaged car...deci mai rau ca el sigur nu. Sper din suflet sa nu fie nimic viciu ascuns. Oricum am rabdare si o sa il fac bine de tot inapoi. Sfaturi de la colegi sunt intotdeauna binevenite. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Daca sasiul e intreg,e ok,suportii aceia vor fi mai greu de procurat,insa sper sa reusesti sa rezolvi problema,desi cei de la sigurare,in functie de compania la care era asigurat loganul,iti va despagubi tot devizul sau doar ce considera ei Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Da , din pacate in tara asta din cauza unora care au abuzat de sistemul de asigurari si au fraudat, restu...noi muritorii suntem tratati pe post de tampiti. No offence daca vreun coleg e in sistem - ma refer ca mi s-a spus de exemplu la o faza patita de mine: eram in sens giratoriu, intra in sens fara sa se asigure o masina, o lovesc, ating un pic datorita unghiului loviturii si bara spate. La care compania de asigurari a respectivului decide : culpa comuna...asta ca sa nu dea banii. Cand am urlat la ei ca sunt tampiti mi-au raspuns sec : cine v-a pus sa veniti la intelegere amiabila? Eu cu o privire tampa (a se citi desteapta :grin: ) intreb pe nenea ala : cum adica? El sec : poi daca mergeati la servicul circulatie al politiei si obtineati hartie de la ei cum s-a desfasurat accidentul nimeni nu comenta accidentul si va despagubea total paguba, dar asa la intelegere amiabila nu functioneaza codul rutier ce un fel de intelegere reciproca intre firmele de asigurari. Deci...doamne fereste sa trebuiasca sa ne facem masinile fratilor dar nici nu pot sa merg la politie pt orice faza ca il las pe celalalt din tamponare sifonat si la masina si la buzunar ca sa nu mai vorbim ca poate sa ii suspende si carnetul... Deci greu de decis cum e mai bine... Editat Septembrie 16, 2015 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Apoi tu de grija altuia mori?Daca omul a gresit....plateste Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului ...... Deci...doamne fereste sa trebuiasca sa ne facem masinile fratilor dar nici nu pot sa merg la politie pt orice faza ca il las pe celalalt din tamponare sifonat si la masina si la buzunar ca sa nu mai vorbim ca poate sa ii suspende si carnetul... Deci greu de decis cum e mai bine... De ce o fi asa greu ? Daca tu stii ca ai dreptate 100% si impricinatul nu e de acord cu tine, te duci direct la politie, fara discutii si fara nici o amiabila ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Stiu stimati colegi ca aici aveti voi dreptate. Dar femeia aia la 54 de ani si fara masina si fara carnet si fara 1600 lei in buzunar ? Nu pot fi asa rau ca ma bate Dzeu. Oricum nu castig nimic ca ii ia carnetul pe 3 luni. Eu vreau masina facuta , la mine e simplu. Oricum am informat-o ca daca asigurarea nu ma despagubeste o sa o dau in judecata si chem in solidar si compania de asigurari , pentru ca o groaza de modificari facute recent am facturi pe tot. Si nu ma pot lua cu faze din alea ca lipim ca dezdoim ca ii bag undeva... :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Avand in vedere faptul ca s-a indoit telescopul de la directie, sunt nevoit sa comand de la un furnizor local respectiva piesa. Stie careva coleg daca vanzatorii autorizati vand doar telescopul de directie pe producator ARB ? Multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Stiu stimati colegi ca aici aveti voi dreptate. Dar femeia aia la 54 de ani si fara masina si fara carnet si fara 1600 lei in buzunar ? Nu pot fi asa rau ca ma bate Dzeu. Oricum nu castig nimic ca ii ia carnetul pe 3 luni. Eu vreau masina facuta , la mine e simplu. Oricum am informat-o ca daca asigurarea nu ma despagubeste o sa o dau in judecata si chem in solidar si compania de asigurari , pentru ca o groaza de modificari facute recent am facturi pe tot. Si nu ma pot lua cu faze din alea ca lipim ca dezdoim ca ii bag undeva... Pai prin asta esti 100% ca ea e vinovatul si nu mai lasi la latitudinea asigurarilor si in plus te trezesti ca maine poimaine acelasi se urca pe trotuar si calca vreo doi oameni Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Da Catalin aici ai dreptate. Pfoai ecuatie grea de tot... :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate