Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului

impero

Postări Recomandate

Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului

Salutare

Careva dintre colegi au mai avut intampinat problema de a avea joc la planetara pe fata din punte la intrarea in grup, daca da cum au rezolvat , eventual niste poze si preturi.

Sunt pe final de reparatie dupa accidentul pe care l-am avut acu o luna si ceva si service-ul mi-a comunicat ca ar fi bine sa rezolvam problema, nu de alta dar avand joc la planetara supune la eforturi suplimentare simeringul de pe planetara catre bila care nu lasa uleiul din punte sa treaca care vaselina, si ca acest efort se materializeaza in uzura prematura care duce inevitabil la trecerea uleiului din punte catre vaselina pe care o spala si care duce la alte neplaceri.

Va multumesc in avans

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 406
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

... joc la planetara la intrarea in grup ? Nu cumva voiai sa spui la intrarea in fuzeta ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu eu am spus asta.

Seful de la service unde se face reparatia asa mi-a spus.

Maine intreb din nou exact in care parte e jocul ca sa nu vorbesc prostii.

Dar sincer asa a spus si mi-a si spus ca Mercedes G klass are sistemul cu bucsa ce vrea sa il implementeze la mine.

Repet..ca sa nu vb prostii maine il mai intreb o data.

Link spre comentariu

Cred ca e despre rulmentul cu ace din fuzeta ...deja aplicat de Nissan ... de la inceput ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Salutare

Careva dintre colegi au mai avut intampinat problema de a avea joc la planetara pe fata din punte la intrarea in grup, daca da cum au rezolvat , eventual niste poze si preturi.

Sunt pe final de reparatie dupa accidentul pe care l-am avut acu o luna si ceva si service-ul mi-a comunicat ca ar fi bine sa rezolvam problema, nu de alta dar avand joc la planetara supune la eforturi suplimentare simeringul de pe planetara catre bila care nu lasa uleiul din punte sa treaca care vaselina, si ca acest efort se materializeaza in uzura prematura care duce inevitabil la trecerea uleiului din punte catre vaselina pe care o spala si care duce la alte neplaceri.

Va multumesc in avans

uite de asta ai tu nevoie ;)

o solutie profi oferita de @Max

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89866-Reparatii-tije-planetare&highlight=reparatie+planetara

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Nu ai absolut nici o problema cu planetara . Nu are cum sa joace . Problema asta am intalnito si eu in momentul in care am sesizat lipsa sigurantei care se pune pe planetara care are fix acest rol de a tine planetara sa nu vibreze in timpul mersului . Sunt 2 sigurante .La mine lipsea una si vibra ca dracu .Rulmentii mei cu ace au 300 de mii si nu au absolut nici o problema. Verifica tu PERSONAL ce ti-am spus innainte de a da banii pe geam Eu am desfacut grupul de 2 ori si am desfacut si verificat puntea de 6 ori pana am sesizat dracia .Devenisem expert in puntea fata . Asa ca te rog verifica daca mai ai sigurantele AMBELE . ( Acesta este un forum unde ne dam cu parerea .) Bafta .

• Like 1
Link spre comentariu

Nu ai absolut nici o problema cu planetara . Nu are cum sa joace . Problema asta am intalnito si eu in momentul in care am sesizat lipsa sigurantei care se pune pe planetara care are fix acest rol de a tine planetara sa nu vibreze in timpul mersului . Sunt 2 sigurante .La mine lipsea una si vibra ca dracu .Rulmentii mei cu ace au 300 de mii si nu au absolut nici o problema. Verifica tu PERSONAL ce ti-am spus innainte de a da banii pe geam Eu am desfacut grupul de 2 ori si am desfacut si verificat puntea de 6 ori pana am sesizat dracia .Devenisem expert in puntea fata . Asa ca te rog verifica daca mai ai sigurantele AMBELE . ( Acesta este un forum unde ne dam cu parerea .) Bafta .

poti pune o poza cu acele sigurante? vreau sa verific si eu

Link spre comentariu

@iulian popescu - multumesc foarte mult de sfat. chiar intentionez sa tin cont de el dar vorba lui timberland te rugam niste poze daca se poate.

Azi m-au sunat cei de la service sa merg pana la ei si mi-au arata bratul caster de pe partea soferului INDOIT !?!?

Fratilor ala e turnat din fier masiv - cum pana mea s-a indoit la accident cu un logan?

Mda - oricum dupa primul soc l-am sunat pe MadMadi si l-am rugat sa pregateasca un caster.

In fine masina e pe final de reparatie - abia astept.

Iulian te rugam sa nu uiti sa pui niste poze

THX

Link spre comentariu

Pune si tu o greutate de 1 tona sa se opreasca intr-un metru de la 60 Kmh pana la 5 KMh intr-un timp scurt ca si la impactul in cauza , vezi cam ce forta se implica in tot procesul de incetinire fortata si vei vedea ca e foarte posibil sa indoi tendonul fata . Pentru masina singura e mai mult decat suficient asa cum e , alte tendoane fata la aceasi greutate proprie sunt si mai firave .

Se poate indrepta dar nu prea merita redresarea lui exceptand cazul in care ai cu ce si ai cum si cand ( cale negative , poanson dedicat ) . Cum mai trebuie si un dispozitiv specific doar tendonului respectiv ( plan de masurare cu bucse aliniate ) e limpede ca cei 50 sau cat o mai fi 100 euro te scutesc de bataia de cap ...

Link spre comentariu

Imi pare rau sa aud de necazurile tale,insa ma faci sa imi schimb parerea despre Patrol....zici ca e facut din hartie

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Carton sigur nu e. In iunie la concurs daca ai vedea pe unde a mers masinutza asta ai realiza ca foarte putine vehicole pot intra pe acolo. Dar vorba colegilor: sa opresti 2 tonein 1 metru e cu urmari

Link spre comentariu

Carton sigur nu e. In iunie la concurs daca ai vedea pe unde a mers masinutza asta ai realiza ca foarte putine vehicole pot intra pe acolo. Dar vorba colegilor: sa opresti 2 tonein 1 metru e cu urmari

acuma blindata nu e , dar pune o poza cu loganul te rog sa vedem cum arata :D

Link spre comentariu

Capatul de planetara are 2 caneluri unde sunt fixate 2 sigurante otelite care nu dau voie planetarei sa joace si sa distruga simeringul ce tine uleiul in punte .nu stiu daca reusesc sa ma fac inteles . incerc sa pun 3 imagini exemplificatoare .Sigurantele pot fi comandate de la WURTH . Masurati cu un subler Grosimea planetarei in dreptul canelurilor si dati comanda pe net . nu sunt scumpe si sunt si suficiente (25- 30 buc )I Incerc sa pun imaginile

09380-26004_v1.jpg.15237e27bf8503badfed21f3ae6ffa6a.jpg

inel-siguranta-bolt-rola-saboti-frana-daf-65-cf-f460e207a74a0bc949-200-150-2-85-1.jpg.b355057d2eedeb074ffc5e5af31c2425.jpg

1116416.jpg.446490a3336390de8cf14098e7838b5f.jpg

Editat de iulian_popescu
Link spre comentariu

Nu contest potentiualul masinii in teren,ci pur si simpku constructia acestuia.De cand am permis de conducere,am avut un singur accident si acela frontal.Eu conduceam o autoutilitara Renault Master,cealalata o Dacie Super nova.In urma impactului,am facut dacia acordeon,desi nu aveam viteza,iar masina mea nu a avut pagube majore inafara de bara fata,radiator.Motorul nu a fost afectat deloc,iar impactul a fost undeva la o viteza de maxim 40 kmh pe ceasul autoutilitarei,dacia nu stiu ce viteza a avut....si de aici o comparatie.

Link spre comentariu

@iulian popescu - multumesc mult de poze - le printez si le dau celor de la service sa verifice existenta sigurantelor

@Catalin - nu zic nimic de masina - in dinamica accidentului pot spune clar ca daca eram cu masina de familie (WV Passat) eram varza cu masina

Asa vizual masina (Nissan-ul) nu zici ca ar avea ceva. E posibil ca in urma iesirilor pe offroad sa fi slabit eu un pic cate ceva si acum la accident pur si simplu au cedat reperele respective

Nu stiu sa spun - nu sunt inginer de meserie (sunt economist - firma de audit) dar clar ca in alta masina eram spart si la cap si masina era varza - total car

Link spre comentariu

Nu contest potentiualul masinii in teren,ci pur si simpku constructia acestuia.De cand am permis de conducere,am avut un singur accident si acela frontal.Eu conduceam o autoutilitara Renault Master,cealalata o Dacie Super nova.In urma impactului,am facut dacia acordeon,desi nu aveam viteza,iar masina mea nu a avut pagube majore inafara de bara fata,radiator.Motorul nu a fost afectat deloc,iar impactul a fost undeva la o viteza de maxim 40 kmh pe ceasul autoutilitarei,dacia nu stiu ce viteza a avut....si de aici o comparatie.

pai aici e diferenta ...tu ai lovit cu bara care a preluat socurile iar patrolul fiin foarte inalt a dat mai mult cu punte,bara de directie , etc...ca si eu la ce bara am daca dau frontal cu ceva masina inalta , sa nu ma urc pe ea ,se cam zgasie putin bara si cam atat ;)

Link spre comentariu

De exemplu cu fosta masina echipata fata cu bara arb ca pe actualul nissan, abia am zgaraiat vopseaua pe bara pe cand la masina cealalta nu mai exista fata masinii. Numai ca in acel caz eu am prins din latelal. Acum a fost tamponare frontala unde practic roata stanga a preluat tot socul inclusiv puntea fata.

Editat de impero

Link spre comentariu

Daca e asa,la un accident cu o viteza mai mare,nu vreau sa ma gandesc ce patestc ocupantii masinii.....sa ma felicit ca nu mi-am luat patrol?LOOOOL

Link spre comentariu

Pai cam ce banuiesti ca ar fi mai sigur ? ...

Link spre comentariu

Daca e asa,la un accident cu o viteza mai mare,nu vreau sa ma gandesc ce patestc ocupantii masinii.....sa ma felicit ca nu mi-am luat patrol?LOOOOL

te invit la un frontal : eu cu patrolul tu cu conserva de la avatar...hai sa facem un mythbusters , ce zici? si punem filmuletul aici sa vedem dinamica accidentului ,daune ulterioare , esti de acord? nu tot o da in suparata cu patrolul ca e net superior conservei tale ;)

Link spre comentariu

te invit la un frontal : eu cu patrolul tu cu conserva de la avatar...hai sa facem un mythbusters , ce zici? si punem filmuletul aici sa vedem dinamica accidentului ,daune ulterioare , esti de acord? nu tot o da in suparata cu patrolul ca e net superior conservei tale ;)

Haideti sa nu exageram....cu offtopicul,cu X VS Q ,cu combaterea ideii nu a omului....

PS sunt fan Patrol dar sa nu uitam ca mai sunt masini si depinde si de noroc ..... daca compari 3 To cu 2 To cine castiga?

Din amintiri,Vitalie a pus masina pe plafon la o iesire candva.hyundai din ala lung cu portbagaj ARB -sau copie.

dupa ce a muncit si l-a pus pe roti c grija,nu a avut nimic....doar noroi in portbagaj....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Bobu' se storseste foarte repede, doar ce pui mana pe el...asa umbla vorba in lume...bobu' de strugure acru, da-l dracu'....

• Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Tare asta cu vulpea si strugurii nenea Ursu'

Eu nu sunt fan neaparat Patrol - prefer un Kamaz dar nu am bani de umblat pe strada cu ala si ma multumesc cu un Patrol :grin:

• Like 1

Link spre comentariu

Daca ai jucat prea mult carmagedon,incearca sa intri tu frontal intr-un zid,eu iubesc viata si mai bine o traiesc,decat sa dau curs unor idei tampite

P.S. conserva e aia din ce iti manci tu mancarea.Ar trebui sa te controlezi cu astfel de "apropouri"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare