Liviu-San Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Auzi ce zice fatuca aia: " Timbrul este ilegal, într-adevăr, dar mi s-a părut curios că se dorește renunțarea la această taxă":fr2 Adica ei stiu ca e ilegal dar totusi baga mana in buzunarul contribuabililor cu buna stiinta! Asta nu e hotie pe fata? Ce face ministerul mediului cu banii colectati? Vand padurile tarii pe bani de nimic,de replantat nu replanteaza mai nimic si mai distrug si albile raurilor cu microcentralele lor de cacat,in timp ce noi nici macar nu beneficiem de un pret mai mic la energie! Taxa pe poluare,din ce stiu eu, este deja bagata in pretul combustibililor. :sht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Impozitul pe mașină, diferențiat pe clase de poluare http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/impozitul-pe-masina-diferentiat-pe-clase-de-poluare-592547 Frumos cum spune "Din punctul meu de vedere, și asta este ceea ce am discutat la nivelul grupului de lucru, acest timbru de mediu în forma actuală trebuie abrograt, dar trebuie înlocuit cu altceva." ..."TREBUIE" .Singura chestie care trebuie e ala care a spus aia sa sara din avion fara parasuta.Astia cu banii de poluare cumpara drujbe sa taie paduri. Mai spune "Din păcate, și timbrul de mediu a fost inclus pe această listă" ....E chiar un mare pacat desfiintarea unei taxe tampite.Eu zic sa mergem la Arsenie Foca Poca Moca sa ne ierte pacatele. "Eliminând timbrul de mediu, noi nu vom mai avea, practic, niciun fel de taxare a poluării, spune ministrul. "....sinistru nu ministru in primul rand.Vaca aia nu stie ca se afla vreo 200 de accize de poluare in carburant.Daca taxam cacatul aia murea de foame. |"Intrarea României într-un infringement" ....numai ROmania intra in infrigement ,alte tari cum ar fi Bulgaria nu intra.Jegul asta de cucoana e platita cu banii din taxele platite de mine si treaba asta ma oftica puternic. Am vazut http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/ministru-roman-casatorit-cu-un-ofiter-sua-701923.html ....sa il intrebe pe martalogul ala de sot cum sunt taxele de mediu in SUA.Dupa ce ii explica sa faca copy/paste la lege si in ROmania.Asta e ministru in Romania pentru ca in SUA nimeni nu da doi centi pe ea. Ce face ministerul mediului cu banii colectati? Vand padurile tarii pe bani de nimic,de replantat nu replanteaza mai nimic si mai distrug si albile raurilor cu microcentralele lor de cacat,in timp ce noi nici macar nu beneficiem de un pret mai mic la energie! Taxa pe poluare,din ce stiu eu, este deja bagata in pretul combustibililor. :sht Cumpara utilaje sa taie paduri.Doar nu crezi ca taie cu toporu.Au nevoie de utilaje sa scoata lemnul din tara.Taxa de poluare e deja in carburant de mai multe ori .Nu numai ca e in carburant dar se mai afla si in fiecare piesa noua pe care o pui pe masina .Astia isi bat joc de prosti pe fata. Edited October 20, 2016 by Marius_Adrian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonytherunner Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 http://www.capital.ro/timbrul-de-mediu-pentru-masini-eliminat-de-parlamentari.html If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 http://www.capital.ro/timbrul-de-mediu-pentru-masini-eliminat-de-parlamentari.html Da, dar : "Dacă legea va fi promulgată de preşedintele Iohannis, taxa va fi eliminată de la 1 ianuarie 2017." http://www.economica.net/timbrul-de-mediu-a-fost-eliminat_127527.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Cum am asteptat 3 ani,mai asteptam 2 luni.Bine ca dispare timbrul :pt si poate omul sa-si vanda masina la valoarea ei reala, fara comodate,divorturi si alte gaselnite. Poate daca fac si o reglementare la impozit pe cm3,o sa treaca toate masinile de Bg pe Ro si o sa vina banii in bugetul primariilor. Asa o sa aibe toata lumea de castigat. L.E.- daca nu o promulga Iohannis,imi retrag votul si il votez pe Iliescu ala mai tanar! :ha: Edited October 25, 2016 by Liviu-San Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Daca nu revin si la impozitele DE la nivelul din 2007 nu cred ca o sa vedem multe bulgaroaice cu motor mare aduse pe Romania. L.E Inca nu a aparut mos Tiriac sa isi dea cu parerea. Edited October 25, 2016 by Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERR Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Din păcate daca se va scoate "trebuie introdus ceva similar in loc". APIA urla ca in lipsa taxei boborul prost va cimpara "rablele" pe care si le permit in loc sa ia masini noi prin credit pe 10 ani deci pe cale de consecinta se vor pierde locuri de muncă la dealeri. Ministerul mediului deplânge viitoarea catastrofa ecologica cu sărmani iepurasi si căprioare dati cu cracii in sus de fumul EURO 2-3-4 al rablelor ce ne vor invada spatiul carpato danubiano pontic. Basca ca n-or mai fi bani pentru Rabla, Prima masina, casa verde si celelate programe care ne aduc si pe noi in randul civilizatiei. De exemplu Romania are clar si urgent nevoie de un sistem national de incarcare masini electrice cu statii in fiecare sat unde primarul e din partidul castigator de alegeri. Da de unde bani " daca romanii ia rable in loc de Tesla". Drept urmare presimt impozit anual mărit functie de nivelul euro al motorului + marire extra super mega taxa din pretul combustibilului (nici nu mai stii a cata e) ca de ce nu. Edited October 25, 2016 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Din păcate daca se va scoate "trebuie introdus ceva similar in loc". APIA urla ca in lipsa taxei boborul prost va cimpara "rablele" pe care si le permit in loc sa ia masini noi prin credit pe 10 ani deci pe cale de consecinta se vor pierde locuri de muncă la dealeri. Ministerul mediului deplânge viitoarea catastrofa ecologica cu sărmani iepurasi si căprioare dati cu cracii in sus de fumul EURO 2-3-4 al rablelor ce ne vor invada spatiul carpato danubiano pontic. Basca ca n-or mai fi bani pentru Rabla, Prima masina, casa verde si celelate programe care ne aduc si pe noi in randul civilizatiei. De exemplu Romania are clar si urgent nevoie de un sistem national de incarcare masini electrice cu statii in fiecare sat unde primarul e din partidul castigator de alegeri. Da de unde bani " daca romanii ia rable in loc de Tesla". Drept urmare presimt impozit anual mărit functie de nivelul euro al motorului + marire extra super mega taxa din pretul combustibilului (nici nu mai stii a cata e) ca de ce nu. Buna aia cu impozitul pe proprietate marit ,am vazut pe un site ca la 1.9 diesel impozitul o sa creasca la 2000ron pe an.Pe langa ca in Romania platesti impozitul si cand nu folosesti masina e a naibi de retroactiv adica ala cu masina Euro 3 nu i-a spus nimeni cand a cumparat-o ca la un moment dat o sa ii fie interzisa.Cand a cumparata-o se astepta la un fel de taxare ca statul sa schimbe modul de taxare.Intrederea in stat a fost **** de stat deci statul ar trebui sa cumpere masinile celor care la momentul cumpararii aveau un fel de taxa/impozit similar cu ce se intampla cu aia cu creditele in franci elvetieni aka bani de monopoly . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Sper să ajung să trăiesc ziua în care să iasă la suprafață adevăratul motiv legat de deteriorarea mediului în care trăim și când "poluarea" nu va mai avea importanța pe care o are astăzi pentru a le face jocurile și averile multora. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Sper să ajung să trăiesc ziua în care să iasă la suprafață adevăratul motiv legat de deteriorarea mediului în care trăim și când "poluarea" nu va mai avea importanța pe care o are astăzi pentru a le face jocurile și averile multora. Pai se stie clar la nivel mondial care sunt procentele de poluare pentru diverse chestii.Spre exemplu vacile polueaza mai mult ca masinile.Industria si productia de energie suntpe primul loc la poluare.Se tot pune pe masini pentru ca sunt mai vizibile.Cand scoti capul pe geam vezi masini nu furnale (ce e drept in Constanta o sa vezi furnale :grin: ) si la prosti e pe baza de "hai sa ne facem ca lucram".Oamenii se simt bine cand chiar daca nu fac ce trebuie dar fac ceva.Daca masinile ar fi cauza de poluare China nu ar fi pe primul loc la poluare ...China nu prea are asa multe masini pe cap de locuitor comparativ cu alte tari. Eu tot raman fixat cum ala cu bmw i8 plateste impozit mai putin ca unu cu Aro.....a dracu bogati astia cu Aro.Cred ca am identificat adevaratii hoti din Romania,proprietarii de Aro.:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pai se stie clar la nivel mondial care sunt procentele de poluare pentru diverse chestii.Spre exemplu vacile polueaza mai mult ca masinile.Industria si productia de energie suntpe primul loc la poluare.Se tot pune pe masini pentru ca sunt mai vizibile.Cand scoti capul pe geam vezi masini nu furnale (ce e drept in Constanta o sa vezi furnale :grin: ) si la prosti e pe baza de "hai sa ne facem ca lucram".Oamenii se simt bine cand chiar daca nu fac ce trebuie dar fac ceva.Daca masinile ar fi cauza de poluare China nu ar fi pe primul loc la poluare ...China nu prea are asa multe masini pe cap de locuitor comparativ cu alte tari. Eu tot raman fixat cum ala cu bmw i8 plateste impozit mai putin ca unu cu Aro.....a dracu bogati astia cu Aro.Cred ca am identificat adevaratii hoti din Romania,proprietarii de Aro.:grin: Pai de ce ar plati cel cu i8 mai mult? Doar pt ca i-a mers capul sa isi ia masina aia? In germania e interzis accesul in orase ce madini euro 2 de acolo si pretul unui golf 2 sau vitara echivalent a 10 baxuri de bere...cui nu-i convine sistemul de impozitare si alte taxe aberante are dreptul de a pleca in alta parte unde apa calda a ajuns mai repede.. asa e romanul , se plange mereu dar nu face nimic sa isi imbunatateasca nivelul de trai Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pentru ca notiunea de impozit e legata de valoare si intr-o tara civilizata s-ar putea gandi procentual la valoare; si nu la tipul ei. Adica cum ar fi daca ai salariul in euro ( sau masina cu cilindree mare ) sa platesti un impozit iar daca ai salariul /venitul in lei ( masina 1.9 tdi ) sa platesti alt impozit. Tie ti se par normal discriminarea asta ? Impozitul se plateste la valoare , ai i8 sau ce ai , care valoreaza $$$$$$ atunci platesti x% din suma respectiva impozit si inca ceva.. imbunatatirea nivelului de trai tine si de oportunitate , sanse in viata nu neaparat de cat de destept sau hot esti sa faci bani. Edited October 26, 2016 by danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pai de ce ar plati cel cu i8 mai mult? Doar pt ca i-a mers capul sa isi ia masina aia? In germania e interzis accesul in orase ce madini euro 2 de acolo si pretul unui golf 2 sau vitara echivalent a 10 baxuri de bere...cui nu-i convine sistemul de impozitare si alte taxe aberante are dreptul de a pleca in alta parte unde apa calda a ajuns mai repede.. asa e romanul , se plange mereu dar nu face nimic sa isi imbunatateasca nivelul de trai Pentru ca daca taxezi proprietatea atunci taxeaza valoarea nu numarul de suruburi ,numarul de butoane ,cilindree si alte cretinitati.Impozitul e la primarie pe rolul fiscal nu pe rolul mecanic.In Germania am prieten cu Trans Am Euro 2 cu placute istorice (masina are 20 de ani ...nu 30 ca la "mamalicichi go home" ca sa citez pe un nene la care in tara toti isi inmatriculeaza masinile) si circula zilnic prin Berlin.Doar Nimeni Nimenescu l-a oprit deci e chiar "valabila" treaba cu euro 2. Aia cu plecatul in alta tara e buna rau...sa inteleg ca in tara trebuie sa ramana doar aia care au de dat peste 100,000euro pe o masina, trebuie sa urmeze sfatul la Basex si sa plece dupa medici? Am eu o idee cum imbunatatesti nivelul de trai...il rupi cu taxele pe ala care nu are bani de Tesla.Sunt sigur ca daca il bagi in faliment o sa aiba bani de Tesla...logica romaneasca. Pentru ca notiunea de impozit e legata de valoare si intr-o tara civilizata s-ar putea gandi procentual la valoare; si nu la tipul ei. Adica cum ar fi daca ai salariul in euro ( sau masina cu cilindree mare ) sa platesti un impozit iar daca ai salariul /venitul in lei ( masina 1.9 tdi ) sa platesti alt impozit. Tie ti se par normal discriminarea asta ? Impozitul se plateste la valoare , ai i8 sau ce ai , care valoreaza $$$$$$ atunci platesti x% din suma respectiva impozit Nu se poate asta din simplu fapt ca in Romania se face evaziune cu legea in mana .Bogatul mereu o sa plateasca mai putin ca ala fara bani.Unu care isi cumpara o masina mai ieftina o cumpara pentru ca are bani ,logic nu? Oricum ne meritam soarta numai pentru raca de capra vecinului. in SUA (in statele unde exista impozit pe proprietate) taxa e in functie de valoarea masinii iar valoarea e luata din cataloagele asiguratorilor.Cat platesti asigurarea pe baza aia e si taxarea.Cu sistemul asta EPA a amendat VAG-ul si produc mai multe masini electrice decat sfanta Germanie care nu stie decat taxe si alte reguli ce interzic aspiratoare si alte tampenii ,asta doar ca sa faca viata grea omului. Edited October 26, 2016 by Marius_Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pentru ca daca taxezi proprietatea atunci taxeaza valoarea nu numarul de suruburi ,numarul de butoane ,cilindree si alte cretinitati.Impozitul e la primarie pe rolul fiscal nu pe rolul mecanic.In Germania am prieten cu Trans Am Euro 2 cu placute istorice (masina are 20 de ani ...nu 30 ca la "mamalicichi go home" ca sa citez pe un nene la care in tara toti isi inmatriculeaza masinile) si circula zilnic prin Berlin.Doar Nimeni Nimenescu l-a oprit deci e chiar "valabila" treaba cu euro 2. Aia cu plecatul in alta tara e buna rau...sa inteleg ca in tara trebuie sa ramana doar aia care au de dat peste 100,000euro pe o masina, trebuie sa urmeze sfatul la Basex si sa plece dupa medici? Am eu o idee cum imbunatatesti nivelul de trai...il rupi cu taxele pe ala care nu are bani de Tesla.Sunt sigur ca daca il bagi in faliment o sa aiba bani de Tesla...logica romaneasca. Nu se poate asta din simplu fapt ca in Romania se face evaziune cu legea in mana .Bogatul mereu o sa plateasca mai putin ca ala fara bani.Unu care isi cumpara o masina mai ieftina o cumpara pentru ca are bani ,logic nu? Oricum ne meritam soarta numai pentru raca de capra vecinului. in SUA (in statele unde exista impozit pe proprietate) taxa e in functie de valoarea masinii iar valoarea e luata din cataloagele asiguratorilor.Cat platesti asigurarea pe baza aia e si taxarea.Cu sistemul asta EPA a amendat VAG-ul si produc mai multe masini electrice decat sfanta Germanie care nu stie decat taxe si alte reguli ce interzic aspiratoare si alte tampenii ,asta doar ca sa faca viata grea omului. Pai cu plecatul in alta tara e simplu : nu iti convine regimul poti sa hotarasti tu pt tine sa traiesti in alta tara sau sa ramai in ro si sa lupti cu morile de vant ...nu a zis nimeni ca ''trebuie'' am zis doar ca poti ...acum 30 de ani nu puteai asa usor Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pai cu plecatul in alta tara e simplu : nu iti convine regimul poti sa hotarasti tu pt tine sa traiesti in alta tara sau sa ramai in ro si sa lupti cu morile de vant ...nu a zis nimeni ca ''trebuie'' am zis doar ca poti ...acum 30 de ani nu puteai asa usor Sa ma apuc la aproape 40 de ani sa o iau de la capat?Sa imi mut rudele cu mine, sa o iau de la capat sau sa fiu singur cuc in sensul ca sa imi vad rudele si prietenii din viata mea "veche" din an in paste.In loc sa ma bucur de cat mi-a mai ramas sa traiesc eu trebuie sa bag munca ca sa platesc taxa la taxa la taxa de parca m-am nascut pe mosie la altu.Mai am prieteni (plural ca daca era caz singular era exceptie) care au plecat prin Belgia si au stat 7-8 iar cand au venit inapoi nu mai aveau familii ,copiii erau mari si ce le-au ramas sa faca e sa stea singuri si sa se bucure au ceva mai multi bani decat restu...a naibi o viata de vis ,daca legalizau casatoria gay puteau sa se casatoreasca avand vieti asa similare probabil s-ar fi inteles bine intre ei :ha: Sau mai merge sa fac ceva.De fiecare data cand un grup de oameni a fost afectat de o lege aiurea am facut tot posibilul sa ajut nu sa stau sa ma fac ca ploua.Chiar si aici s-a mai pus problema sa ne unim mai multi si sa dam statul in judecata.Cand au iesit camionagii in strada pentru RCA am fost si eu sa dau 2-3 claxoane cu masina mea cu numere de Spania ca deh 3500cmc in Spania e ok dar nu si in Romania :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Pai cu plecatul in alta tara e simplu : nu iti convine regimul poti sa hotarasti tu pt tine sa traiesti in alta tara sau sa ramai in ro si sa lupti cu morile de vant ...nu a zis nimeni ca ''trebuie'' am zis doar ca poti ...acum 30 de ani nu puteai asa usor Stai asa ca nu-i asa ! "Regimul" sunt o minoritate, e adevarat minoritatea care are "painea si cutitul", care are puterea si care a ajuns sa aiba puterea asupra majoritatii prin votul/decizia majoritatii. Pai, nu-i mai simplu sa PLECE minoritatea din tara ? Sa plece EI, infractorii care reprezinta "regimul", nu NOI ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Stai asa ca nu-i asa ! "Regimul" sunt o minoritate, e adevarat minoritatea care are "painea si cutitul", care are puterea si care a ajuns sa aiba puterea asupra majoritatii prin votul/decizia majoritatii. Pai, nu-i mai simplu sa PLECE minoritatea din tara ? Sa plece EI, infractorii care reprezinta "regimul", nu NOI ! E mai simplu sa plece ei , dar nu pleaca pt ca lor le e bine.Pleaca majoritatea pt care viata nu e chiar asa roz ...Avem prieteni de familie care au plecat de tot in Canada , America si Australia...alta viata , mai mult de 4 concedii pe an , nu au grija zilei de maine , nici unul nu este in prezent angajat , au propriile lor afaceri , cat despre Romania nici nu vor sa mai auda ....intr-o tara unde , daca vrei mai mult decat statutul de angajat la un patron ti se pun tot felul de bete in roate .Statul in loc sa te ajute la inceput ca mic intreprinzator iti da in cap de la inceput si apoi se mira ca de ce oamenii capabili pleaca in alte tari unde legile sunt clare si totul e foarte simplificat:de ex in uk iti deschisi firma in 15 min pe loc ,ia vezi la noi cate drumuri faci si pe la cate institutii te poarta.Si pt ce ? Ca mai apoi sa te jecmaneasca in ultimul hal..frumos...tecsi trezesti dimineaca cu chef de lucru si voie buna Ps. Inca o data spun : nu trebuie sa plece nimeni , dar acum avem posibilitatea de a alege unde si cand sa ne schimbam viata dupa dorinta fiecaruia Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 ......dar acum avem posibilitatea de a alege unde si cand sa ne schimbam viata dupa dorinta fiecaruia Hmmm....chestia asta o aud in fiecare campanie electorala and guess what ? TOTI, indiferent de culoarea politica si-au batut joc de noi ! Dar, hai sa ramanem pe subiect ca n-am chef sa mai incepem o alta discutie politica pe care sa fiu nevoit s-o inchid pentru ca se ajunge la chestii personale aproape instant...:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Hmmm....chestia asta o aud in fiecare campanie electorala and guess what ? TOTI, indiferent de culoarea politica si-au batut joc de noi ! Dar, hai sa ramanem pe subiect ca n-am chef sa mai incepem o alta discutie politica pe care sa fiu nevoit s-o inchid pentru ca se ajunge la chestii personale aproape instant...:h5 :h5:tk Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusradovici Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Azi din intamplare l-am auzit pe Ciolos la Jocuri de "putere" cum sustine ca aceasta taxa ar aduce suferinta si poluare masiva, deci e un sustinator al acestei taxe..mai oare astia is din alta lume? nu mai am ce zice, total dezamagit de toata schimbarea asta si imi devine clar ca sansa mea e emigrarea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Rahati astia au o singura grija! ”Eliminarea Timbrului de mediu va genera serioase probleme de siguranţă în trafic, ca urmare a creşterii numărului de autovehicule vechi, multe dintre ele, într-o stare tehnică precară, departe de nivelul de conformitate cu normativele constructorului.”, sunt de părere reprezentanţii APIA, asociaţie care a criticat repetat decizia autorităţilor de eliminare a taxei de timbru. :dr3:dr3:dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiucro Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Stai asa ca nu-i asa ! "Regimul" sunt o minoritate, e adevarat minoritatea care are "painea si cutitul", care are puterea si care a ajuns sa aiba puterea asupra majoritatii prin votul/decizia majoritatii. Pai, nu-i mai simplu sa PLECE minoritatea din tara ? Sa plece EI, infractorii care reprezinta "regimul", nu NOI ! No, așe! :g Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești înțelept dacă știi care jumătate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 (edited) Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Rahati astia au o singura grija! ”Eliminarea Timbrului de mediu va genera serioase probleme de siguranţă în trafic, ca urmare a creşterii numărului de autovehicule vechi, multe dintre ele, într-o stare tehnică precară, departe de nivelul de conformitate cu normativele constructorului.”, sunt de părere reprezentanţii APIA, asociaţie care a criticat repetat decizia autorităţilor de eliminare a taxei de timbru. :dr3:dr3:dr3 Pot sa se apuce de construit de drumuri din jdemiile de taxe incasate ca sa faca loc la jafurile care oricum sunt mult mai sigure si bune decat Renault Logan .Cum Bulgaria nu se umple ce masini vechi?Sa inteleg ca ei stiu bine ca RAR-ul merge pe spaga ?APIA nu era in legatura cu Tariceanu care a pus impozite pe cilindree prin 2007-08 si mai zilele trecute urla tare ca Romania e tara ortodoxa si trebuie sa tinem din bani publici popii?Masinile care se afla deja pe drumuri dar cu numere straine nu se baga la calcul? De unde apar oameni noi cu masini vechi pe langa astia care se afla deja pe drumuri?De unde au scos astia soferi in plus fata de ce e acum .Sunt aceeasi oameni doar ca aia cu masini cu nr straine or sa plateasca taxe in Romania. Sa spunem ca stau in coloana dupa ce se scoate taxa.Sa spunem ca Romania o sa detina 300 de milioane de masini ce sunt non stop pe drum (cu 300 de milioane de votanti imaginari)....cel putin o sa stiu ca stau in coloana intre 2 oameni ce au platit taxe si au facut mai mult pentru tara decat tumoarea care a spus ca o taxa ilegala trebuie sa existe.Tare sunt curios cine a facut lobby pentru taxa asta ...sunt 100% sigur ca Renault e unu dintre lobbisti. Edited November 2, 2016 by Marius_Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 Rahati astia au o singura grija! ”Eliminarea Timbrului de mediu va genera serioase probleme de siguranţă în trafic, ca urmare a creşterii numărului de autovehicule vechi, multe dintre ele, într-o stare tehnică precară, departe de nivelul de conformitate cu normativele constructorului.” "Siguranta in trafic" e o denumire simbolica ce niciodata nu a fost luata in serios in aceasta tara. Pornim de la analfabetii ce au luat permisul pe spaga, continuam cu drumuri carpite de "regii asfaltului", amintim planuri marete ce ies la iveala doar in anii electorali si terminam cu iluzia repetitiva ca odata si odata POATE/SPERAM ca o sa fie bine. Offtopic sau poate nu... Fara sa am vreun chef real sa aprofundez problema, daca poate un coleg binevoitor sa ma lumineze. In intelesul ultimelor pomeni electorale, "taxa P*lii" o sa fie regasita in impozit si/sau pretul carburantului de cei care aduc "rable neconforme pentru siguranta circulatiei" sau vine la pachet inclusiv pentru cei care si-au recuperat/castigat in instanta dreptul de a face pipi pe aceasta taxa absurda ? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Re: Timbrul de mediu este incompatibil cu art. 110 TFUE- 2016 ei o sa puna nou ce o sa puna si tu iti recuperezi banii pe taxa veche (daca i-ai dat). orice taxa nu se poate aplica aleatoriu scutind pe unii si pe altii nu (d-asta a desfiintat UE vechile taxe). cealalta problema e ca nici nu se poate taxa de doua ori acelasi lucru, un lucru relativ in ro... mod normal ar trebui sa prezinte concomitent cu noua taxa si cadrul legislativ pt restituirea banilor pe vechea taxa. cel mai probabil recuperarea se va face pe cale judecatoreasca cel putin initial. off-topic, ce-ar mai vrea ei "mai-marii tarii" sa plece, dar nu se poate, tz-tz-tz. c-asa-i in tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts