impero Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Asa dupa cum promisesem la sfarsitul saptamanii trecute am trecut azi pe la reprezentanta NISSAN. Am intrebat care ar fi posibilitatea sa ajute si alti colegi de forum. Omul a fost foarte transant si a spus ca in mod normal elibereaza aceste documente DOAR clientilor din Oradea, dar ca de gura mea ma ajuta si pentru alti colegi care doresc , dar acestia trebuie sa plateasca taxa de constatare de 500 lei. Nu stiu ce sa zic e mult e putin, ideea e ca omul e dispus sa ma ajute la randul meu sa pot ajuta alti colegi. Evident se emite factura si bon fiscal pentru intreaga suma. Eu ajut gratuit si ma deplasez la reprezentanta cu copia de CIV trimisa pe mail de doritori si cu copia de carte de identitate. Hartia emisa de reprezentanta impreuna cu factura si bonul fiscal le voi trimite in original cu posta sau curier rapid . Va salut si va doresc o zi buna :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului O mica iesire la zapada. La noi in Oradea abia azi noapte a nins in sezonul acesta si am profitat de ocazie.... :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Asa dupa cum promisesem la sfarsitul saptamanii trecute am trecut azi pe la reprezentanta NISSAN. Am intrebat care ar fi posibilitatea sa ajute si alti colegi de forum. Omul a fost foarte transant si a spus ca in mod normal elibereaza aceste documente DOAR clientilor din Oradea, dar ca de gura mea ma ajuta si pentru alti colegi care doresc , dar acestia trebuie sa plateasca taxa de constatare de 500 lei. Nu stiu ce sa zic e mult e putin, ideea e ca omul e dispus sa ma ajute la randul meu sa pot ajuta alti colegi. Evident se emite factura si bon fiscal pentru intreaga suma. Eu ajut gratuit si ma deplasez la reprezentanta cu copia de CIV trimisa pe mail de doritori si cu copia de carte de identitate. Hartia emisa de reprezentanta impreuna cu factura si bonul fiscal le voi trimite in original cu posta sau curier rapid . Va salut si va doresc o zi buna nu cam mult cer ordinarii? 500 ron pt ce? pt o hartie ? sau ai adaugat un 0 din greseala , atunci imi cer scuze :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului te salut timberland nu...din pacate atata este factura si bon fiscal cum eu sunt clientul lor si am fisa la ei mie nu mi-au cerut constatarea aceasta azi am fost pentru un coleg si am facut constatarea si s-a emis fisa tehnica pentru ca acest coleg sa isi treaca in CIV 33 si 35 Eu ajut atata cat pot, asa cum am mai spus, mie nu imi trebuie nimic, umblu pe la service si obtin aceste documente gratuit....(bem o bere cand ne vedem) pentru cei care considera ca e ok. Da e mult taxa de constatare, dar eu nu am nici un amestec in valoarea acestei taxe. Eu sunt economist (firma de audit) - nu am nici o legatura de prietenie sau de familie cu respectiva firma. Acestia sunt reprezentanta Renault - Nissan - Dacia din Bihor. o seara placuta Editat Ianuarie 21, 2016 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Asta e pretul oficial de mult timp la orice reprezentanta . Cunosc asta pe prpria piele , m-am lovit si n-am rezolvat ca probabil e cam multa ceata pe Dunare . ... probabil ca voi profita si eu cat de curand de aceasta oportunitate si voi incerca cumva sa nu raman dator ca sa avem ambii somnul linistit ... mai am de intrebat cateva intrebari si sa primesc cele cateva raspunsuri ca sa nu agit oamenii fara rost . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului te salut timberland nu...din pacate atata este factura si bon fiscal cum eu sunt clientul lor si am fisa la ei mie nu mi-au cerut constatarea aceasta azi am fost pentru un coleg si am facut constatarea si s-a emis fisa tehnica pentru ca acest coleg sa isi treaca in CIV 33 si 35 Eu ajut atata cat pot, asa cum am mai spus, mie nu imi trebuie nimic, umblu pe la service si obtin aceste documente gratuit....(bem o bere cand ne vedem) pentru cei care considera ca e ok. Da e mult taxa de constatare, dar eu nu am nici un amestec in valoarea acestei taxe. Eu sunt economist (firma de audit) - nu am nici o legatura de prietenie sau de familie cu respectiva firma. Acestia sunt reprezentanta Renault - Nissan - Dacia din Bihor. o seara placuta e totusi mult , cand la cluj se poate direct la rar fara nici o hartie de la nissan ...acuma daca in alte parti nu se poate mai bine dai 500 odata si stii ca rezolvi treaba p.s. nico nu mi-a trevut prin minte ca ti-ai pune tu ceva comision man :)))) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului @cos - astept un semn @timberland - nu vreau sa creada lumea despre mine tampenii - chiar incerc sa ajut doar colegii in nevoie. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului @cos - astept un semn @timberland - nu vreau sa creada lumea despre mine tampenii - chiar incerc sa ajut doar colegii in nevoie. pai de asta ziceam si eu man ... daca nu sunt alte portite deschise varianta cu hartia de la nissan/dacia e cea mai buna si nu mai ai batai de cap Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Eu sunt contabil (specia aia ce o urasc toti patronii pentru ca suntem tipicari) si am facut toate acestea pentru mine personal. Deci recomand ce am facut eu si am facut temeinic si evident LEGAL. Sincer imi venea sa il imbratisez pe "nenea" inginerul de la RAR cand a urlat la mine sa nu o mai frec atata si sa vin la ghiseu sa imi iau hartiile.... Ma deranjeaza ca in Romania lumea chiar vrea sa fie legal , ne chinuim atata sa facem masinile mai bune si mai performante si unii se leaga de chichite. Dar nah suntem romani si romanii gasesc solutii la orice. Eu asa am facut asta pot oferi si altor colegi de forum. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Eu sunt contabil (specia aia ce o urasc toti patronii pentru ca suntem tipicari) si am facut toate acestea pentru mine personal. Deci recomand ce am facut eu si am facut temeinic si evident LEGAL. Sincer imi venea sa il imbratisez pe "nenea" inginerul de la RAR cand a urlat la mine sa nu o mai frec atata si sa vin la ghiseu sa imi iau hartiile.... Ma deranjeaza ca in Romania lumea chiar vrea sa fie legal , ne chinuim atata sa facem masinile mai bune si mai performante si unii se leaga de chichite. Dar nah suntem romani si romanii gasesc solutii la orice. Eu asa am facut asta pot oferi si altor colegi de forum. si eu tot legal le-am trecut in carte doar ca fara hartia de la nissan, ca le-a gasit cretinul de inginer in baza de date :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Macar al tau a avut bunul simt sa recunoasca ca exista o baza de date, daramite sa mai si caute in ea..... In fine se pare ca in tara cate judete avem atatea obiceiuri ale domnilor de la RAR Ce bine ar fi se le spuna domnul de la RAR si altor colegi din tara ca exista o baza de date care sa pemita verificare pe loc si trecerea in CIV Puii mei macar cu hartia asta sa ii ajut pe cei care vor ca astia de la RAR cu programul in fata te mint ca nu se poate .... :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Macar al tau a avut bunul simt sa recunoasca ca exista o baza de date, daramite sa mai si caute in ea..... In fine se pare ca in tara cate judete avem atatea obiceiuri ale domnilor de la RAR Ce bine ar fi se le spuna domnul de la RAR si altor colegi din tara ca exista o baza de date care sa pemita verificare pe loc si trecerea in CIV Puii mei macar cu hartia asta sa ii ajut pe cei care vor ca astia de la RAR cu programul in fata te mint ca nu se poate .... pai s-a uitat cu ce roti au mai omologat alte y60 si apareau si 35 " :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Pai no ... si la mine s-a uitat in baza de date la diverse CIV ce roti se pot omologa si chiar a gasit mai mult decat suficient si chiar unele exotisme dar n-a vrut muschiu' lu' el sa binevoiasca ... A zis clasicul ' nu se poate ' si ca aia a fost ... dupa mai multe incercari repetate a inceput sa ma recunoasca si ca sa scape de mine mi-a indicat clar ca are nevoie de fisa asta tehnica ... stiind ca n-am de unde s-o obtin in zona judetului Moldova ... A intuit bine ... cumva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Pai no ... si la mine s-a uitat in baza de date la diverse CIV ce roti se pot omologa si chiar a gasit mai mult decat suficient si chiar unele exotisme dar n-a vrut muschiu' lu' el sa binevoiasca ... A zis clasicul ' nu se poate ' si ca aia a fost ... dupa mai multe incercari repetate a inceput sa ma recunoasca si ca sa scape de mine mi-a indicat clar ca are nevoie de fisa asta tehnica ... stiind ca n-am de unde s-o obtin in zona judetului Moldova ... A intuit bine ... cumva ... aha , deci si la voi se poate doar ca nu se vrea :| ...asta e rautate pura combinata cu invidie , de fapt il inteleg pe inginerul RAR : poate si-a prins prietena/nevasta in ceva patrol cu roate mari pe ceva deal si de acolo sa fie :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Ei a prins pe ma-sa ... astia sunt , e mai comod soi mai sigur sa stai linistit pe cur fara raspundere , fara decizii ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Salutare Ieri a ajuns la Timisoara la Vargoneti hartia de la Nissan. Sper sa poata sa isi treaca in CIV cauciucurile , ca sa merite efortul depus. Zilele trecute in padure am constatat ca MRL-ul pe dreapta fata nu lucreaza, motiv pentru care azi a fost schimbat. De asemenea telescoapele au fost schimbate azi. Telescoape vechi OME, telescoape noi OME Nitrocharger Sport. Clar se simte diferenta , primele impresii le-am avut pe asfalt pe o bucata de drum valurita de la TIR-uri unde s-a comportat impecabil. Osa le testez in week-end in namol si padure dar din ce am vazut deja azi lucreaza superb. E drept ca vechile telescoape erau uzate si nu pot sa compar doua modele unul vechi si uzat si celalalt nou si superior ca model. Editat Ianuarie 27, 2016 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului de ce ai schimbat vechile amortizoare ? nu mai amortizau ? sau curgeau ? de curiozitate stii ce varsta si nr de km aveau ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Salut Da, din pacate curgeau si nu mai amortizau, cel putin pe asfalt ondulat simteam cel mai tare lipsa de amortizare. In ziua cand le-am montat am iesit cu ea si am testat - diferenta fabuloasa. vechime - hmm - din cate stiu undeva minim 5 ani - km - nu stiu dar il intreb pe colegul nostru (Adi) de la care am cumparat bivolul. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului In week-end trebuia sa ies cu colegii la noroi dar zimbrul meu nu a fost de acord. Vineri m-am trezit ca faza scurta fluctueaza si releu de comanda pentru faza scurta bazaia zici ca era sonerie (asa de des cupla si decupla). Asa ca nu m-am riscat si azi am dus animalul la electricianul auto care a luat la puricat instalatia electrica. Tot ce era papuc sa contact cu masa a fost desfacut , curatat si dat cu spray de contact si repus la loc. Puii mei au lucrat oamenii 5 ore pe masina. In fine e ok. Presupun ca nu sunt nici primul nici ultimul care a avut contacte imperfecte dupa cate o ieseala la noroi. Voi cum intretineti instalatia electrica (daca e cazul) si ce recomandari dati celor care ies cu animalul....la pascut? :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului am patit si eu ceva similar la terano, dar spre ghinionul meu, la mine s-a manifestat in teren, mai precis am ramas cu ambele geamuri fata deschise complet si fara plus pe bujiile incandescente (asta nu era atat de grav) cand trebuia sa plecam spre casa, dupa o noapte petrecuta cu masina la verticala (e si o poza pe-aici pe forum cu pozitia-mi nefireasca). vinovat a fost un cablu gros de plus care pleca de la baterie spre releul principal de curent, problema pe care am solutionat-o acasa cand am luat la puricat instalatia electrica. partea urata a fost atunci ca am mers 30km la 0 grade cu ambele geamuri deschise complet, pe drum de asfalt. la prima benzinarie (dupa cei 30km) am dat plus pe butonul geamului de la sofer si am inchis astfel ambele geamuri de pe fata, eram nedormit de 26 ore cand am avut sclipirea de moment :) ca sa previn treaba asta pe viitor, am inlocuit contactele imperfecte sau am curatat si uns contactele bune (papucii cu protectia rupta sau cei care mi-au parut suspecti i-am inlocuit). la mine nu intra namol sub capota, deci nu de-aici a venit problema. timpul si vibratiile si-au spus cuvantul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului @Injust - clar timpul si trepidatiile sunt inamicul numarul unu al contactelor, la care adaugam umezeala. Sunt inca multe chitibusuri pe care vreau sa le rezolv...incetut...one at a time.:wink: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Salutare Azi am fost la service sa imi testez franele caci mi se parea ca nu am asa buna frana cum o stiam. Surpriza: spatele nu imi lucra de loc - repartitorul nu lucra de loc. A coborat mecanicul sub masina - a scos arcul de la repartitorul de frana de pe puntea spate si a blocat repartitorul pe deschis tot timpul. A pus din nou masina pe bancul de teste si surpriza (una placuta de data asta) . Frana merge excelent. Acum intrebarea : sunt singurul care a patit asta? E ok sa merg asa cu frana pusa pe manual pe toate cele 4 roti? De comentat nu am ce comenta caci acum simt ca masina opreste mai agresiv si e mai ferma in franare. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului Teoretic e inacceptabil dpdv al sigurantei ,in functie de suprafata de rulare poate induce deraparea pe puntea spate ( care induce pierderea controlului pe traiectorie ) . Practic deja este prevazut constructiv ca franarea pe puntea spate sa fie inferioara franarii de la puntea fata ( etrieri mai mici , placute mai mici , discuri mai mici ) dar tot practic reducerea fixa nu nu e suficienta in exploatare daca se urmareste randamentul maxim al unui sistem de franare . Cauta alt reparitior de franare si pune masina in regula , o faci pentru tine . Odata cu inaltarea masinii s-a inaltat si piesa de pe punte care tine arcul de la repartitor ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului @cos - Nu cred ca s-a umblat la repartitor dupa inaltare. O sa merg la un coleg din echipa care se ocupa de Nissan-uri si care stie de problema inaltarii. Daca cumva ai poze cu repartitorul cum ar trebui sa arate dupa inaltare te rog... Multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Transfer Nissan Y60 SWB intre membrii forumului daca te ajuta cu ceva repartitor second iti dau eu de pe sasiul meu :) la mine mergea bine doar sa il dau jos de pe sasiu ca nu am facut treaba asta :) nu te costa nimic da nu te iert de o palinca buna :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate