Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ?

vitalies
 Share

Recommended Posts

Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ?

Ciclic, se mai da un zvon de genul asta, ne mai certam intre noi, il injuram pe basescu si cam atat, nu se aplica nimic. Au fost de-alungul timpului o groaza de proiecte/zvonuri/declaratii s.a.m.d. pe aceasta tema. Nu s-a implementat nimic. Nici acum nu se va intampla.

Stay chill! :C Ignorati stirea. A mai crescut ratingul ziarelor, a mai crescut rating-ul acestui topic, s-a mai ingustat un pic coada la Ruse. In rest nimic, intr-o sapt. maxim totul va reveni. Atentia publica va fi reorientata spre o alta tampenie.

Nemo me impune lacessit !

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sunt total de acord plus ca nici bulgarii nu cred ca ar vrea sa ramana fara tonele de bani care le vin din RO.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Cred ca ar trebui sa vedem proiectul de lege in forma finala pentru a ne putea da cu parerea mai constructiv, momentan e doar un titlu care lasa loc la multe "portite", si cred ca daca noi tot dam solutii aici, cineva ar putea corecta respectivele scapari :wink:...

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!

Dar, totusi...cum dovedesc ei CAND am intrat eu in tara?

Caz ipotetic: Imi cumpar masina de la bulgari, o inmatriculez, imi iau procura pe numele meu, dupa care plec la plimbare in lume si ma intorc peste 1 an (timp in care eu nu am fost DELOC in RO) si cand ma intorc procura mea este veche de 1 an....ce fac? imi iau caschetarii numerele si talonul?

In interviul caruia i s-a tot dat link pe aici, se facea vorbire exact de valabilitatea procurii: daca procura e mai veche de 90 de zile, soferul e in abatere.

Evident, solutia cea mai simpla la asta e refacerea procurii in fiecare a 89-a zi de valabilitate. Costurile survenite de aici sunt oricum mai mici decat totalul taxelor in Ro.(asta cu conditia sa nu trebuiasca sa faci un drum din Satu Mare pana la Ruse, de exemplu)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Daca sunt masini care se preteaza la un drum mai lung (pajero, patrol, terrano etc...) mai merge un drum lung daca omul mai are si niste bani pusi deoparte.

Dar pentru ce-i cu Suzuk, SJ410, LJ80, Samurai, la fiecare 3 luni un drum de bulgaria din ce-l mai indepartat colt al tarii si fara platforma ca e mai scump si daca proprietarul nu prea are putere materiala, ce face ?

Eu am fost cu tata in decembrie de 2 ori pana in BG, si nu imi mai trebuie. Si la un an e destul de des cu o biata masina din 84 cu motor de 900, dar la un an...mai zicem, merge, dar tot la 3 luni....e dureros la psihic si la fizic..........

Off-Road in Waldland

@KOAIS a inteles cum sta treaba:h5

Si chiar daca implementeaza o astfel de prostie curierii vor avea de carat procuri ...in nici un caz nu vor veni masinile.

Vor mai cistiga un ban notarii bulgari...atita tot:ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Si la un an e destul de des cu o biata masina din 84 cu motor de 900, dar la un an...mai zicem, merge, dar tot la 3 luni....e dureros la psihic si la fizic..........

Scuza-ma ca te intreb: ce motiv ai avea sa nu inmatriculezi o astfel de masina in Ro? Impozitul e nesemnificativ, asigurarea la fel...cat despre taxa de inmatriculare/poluare sau cum o mai chema, nici aia nu e atat de mare incat sa jutifice un drum anual la bulgari pentru ea. Parerea mea!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Din cauza ca taxa era prea scumpa, aproximativ 2000 euro, si masina a fost numai 1000euro.

Off-Road in Waldland

Dar, totusi...cum dovedesc ei CAND am intrat eu in tara?

-Simplu,se creaza o baza de date(camere ,cititoare,operatori) la fiecare punct vamal ,dupa care in trafic te verifica oricare agent (prin terminalele din dotare) in 2 momente.

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!

-Simplu,se creaza o baza de date(camere ,cititoare,operatori) la fiecare punct vamal ,dupa care in trafic te verifica oricare agent (prin terminalele din dotare) in 2 momente.

...sistem care in plus va atrage muulte spagi in buzunarele guvernantilor nostri :ha: nu m-ar mira daca s-ar ajunge la astfel de complicatii

Va salut !

Cand romanu nu are ce face stiti ce face? ...isi ia o tulpina de trandafir (cu tot cu spini) si si-o baga direct in cur. Si dupa aia sta si se intreaba ...de ce naiba il doare curul asa tare ... :ha: Asa si cu zvonul asta ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Nu "sa-mi" ci..."mi-am bagat deja" ...daca cel care promoveaza mesajul are numere BG ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Oare nu e mai simplu ca inainte de a ziua 90 sa faci o iesire din tara? Ca sa-ti resetezi "contorul"?

Asta daca chiar s-ar intampla ceva...

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Oare nu e mai simplu ca inainte de a ziua 90 sa faci o iesire din tara? Ca sa-ti resetezi "contorul"?

Asta daca chiar s-ar intampla ceva...

Nope.....asa am "muscat-o" si eu..........ei merg pe ideea sa nu te afli cu masina de BG mai mult de 90 zile in RO, deci nu conteaza de cate ori intri sau iesi, in total sa fie 90 zile/an......intelegi ?

pai si daca este "masina de firma" inseamna ca imi limiteaza "afacerile" desfasurate in Romania la 90 de zile? un TIR nu are voie decat 90 de zile pe an sa tranziteze o tara?

Asa cum zicea asfalttango vor face aia mare notarilor din bulbaria prin schimbarea procurilor odata la 3 luni pt persoane fizice.Pt cele juridice cred ca nu au ce sa le faca.Oricum ar fi tot vom circula intr-un fel.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Asa cum zicea asfalttango vor face aia mare notarilor din bulbaria prin schimbarea procurilor odata la 3 luni pt persoane fizice.Pt cele juridice cred ca nu au ce sa le faca.Oricum ar fi tot vom circula intr-un fel.

Aveti idee care este costul acestei procuri?

Tel: 0724998458

Atunci nu asta ar fi o problema. Mai greu e cu deplasarea in Bulgaria odata la 3 luni. la fiecare 3 luni. om face-o si pe asta daca trebuie. alte betze in roate ce s-or mai gandi ai nostri guvernanti sa ne puna?

Tel: 0724998458

Eu cred ca acea procura va putea fi inoita si prin posta/curier la fiecare 3 luni.

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

268561_220309291338910_104971369539370_547702_7649813_n.jpg

@ Baghy VREAU SI EU PLACUTE DIN ASTEA

De unde ai luat poza? Imi pun la toate masinile... indiferent ca sunt de Romania

pai daca o cumpar inainte de a se publica legea pt. 1 an ,astia oricum nu cred ca mai stau mult pe la guvern dupa 1 an mai vedem.

Mitsubishi Pajero 3500 v6

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use