Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD

adrianfd
 Share

Recommended Posts

Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD

Salut,

Aventuri :)

Mersi pt link.

Plasticul ar merge "modelat" si la caldura. Nu stiu de ce au iesit asa mult in afara cu imbinarea aia de tabla.

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut,

:jp1

Si nu freaca pe nicaieri in flex ?

Acum daca ai trecut la hankook dynapro mt, poate ne faci si o comparatie cu km2 dupa ce te joci putin cu ele :tk

Din ce am citit ar avea tractiune mai buna in namol, dar se uzeaza mai repede (e mai moale cauciucul).

Salut,

De frecat freaca si in fata si in spate la felx .

Am iesit azi la namoale iar anvelopele sunt foarte ok , mi-e greu sa fac o comparatie cu BFG urile , mai ales ca a trecut ceva vreme de cand le-am avut. Totusi pot spune ca sunt mai silentioase decat BFG urile . De asemenea nu pot face comparatie pentru ca BFG urile aveau latimea 245 mm iar acestea sunt 10,5" adica aproximativ 265 mm , deci iarasi performantele nu sunt similare .

Mai este cert un lucru - va creste consumul ........ :) si intr-un caz si in altul

Eu am ales Hankook -urile pentru profil (mi s-a parut mai agresiv) si pentru faptul ca sunt printre cele mai usoare MT -uri.

Va mai trebui sa tai din plasticurile din fata si sa maresc bump stoperul cu 1-2 cm (trebuie sa vad ce si cit) ca sa nu mai frece deloc.

Oricum acum masina pare si ea incaltata....

Edited by dragosh16z
Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"

• 2 weeks later...

Salut Adrian,

Mi-am adus aminte .... cu jantele stock ale masinii , anvelopele 245/75/16 montate , va freca la viraj maxim si in bara stabilizatoare .

Lucrul acesta se poate remedia mergand pe un et 0 la janta ( stock-ul este +12) . Iar in aceasta varianta cerd cas e rezolva problema frecatului destul de elegant.

Jante cu ET 0 gasesti la GTC.

Sa nu uiti sa-ti verifici cardanul fata.

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"

Salut Dragos,

O sa vad cand o sa vina suspensia ce si cum.

Pana una alta masina a fost pe tester, senzorul de abs dreapta fata era stricat. A fost reparat, si termostatul a fost schimbat impreuna cu placutele de frana.

Mai trebuie sa ii schimb furtunul de la turbo, nu mai tine prea mult. Am aflat ca furtunul acesta e cam buclucas pe motoarele VM motori la Jeep.

A inceput sa ma bata gandul sa ii pun blocant spate. Am fost pe niste drumuri macinate de suvoaie si am cam suferit fara blocant. Mai cu avant unde s-a putut, mai cu balans, cam greu si e si fortata aiurea masina.

Prin baiului, sunt multe drumuri pe acolo.

tot pe at-uri, dar era uscat si aveam aderenta, problema e daca drumul e valurit "strategic", si mai ales daca mai e si pe marginea vaii/rapei.

iar daca sunt singur sau doar cu o masina prin munti ultimul lucru pe care vreau sa il fac e sa ii dau span aiurea sau sa imi iau avant din fundul gradinii.

plus ca mai ajuta si in multe alte situatii.

din pacate pretul unui blocant bun e $$$

Sfat personal, deoarece vad ca te aventurezi destul de mult singur, blocantul nu o sa faca prea mare diferenta cand mergi singur, cred ca un troliu de calitate te-ar ajuta mult mai mult. Stiu ca e greu sa te sincronizezi cu alte persoane in ceea ce priveste timpul, sau locul de deplasare, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te duci de fiecare data singur. As merge mai intai pe ideea de troliu, si dupa blocant, daca LSD-ul inca isi mai face treaba.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Salut,

Troliul il am deja, Warn M8000, doar ca nu l-am montat inca pe masina pentru ca astept sa vina bara fata ARB.

Multe drumetii le-am facut prin golul alpin (urc cu masina pana unde imi place si de acolo balauresc per pedes, la intoarcere cobor prin alta parte), iar acolo sus troliul e de mai putin ajutor in multe cazuri pentru ca nu prea am de ce sa ma troliez, in schimb niste tractiune extra mi-ar prinde bine.

suspensia in jur de 24 luna asta; bara mai incolo.

arb. :grin:

cu compresor compact si cablu hd.

imi facusera cu ochiul aussie lockers, dar cand am vazut pe youtube cum fac poc in teren am trecut peste.

macar daca pun ceva, sa fie de calitate.

• 2 weeks later...

suspensia in jur de 24 luna asta; bara mai incolo.

arb. :grin:

cu compresor compact si cablu hd.

Daca folosesti masina preponderent pe sosea si e masina de zi cu zi ARB o sa iti dea mai multe probleme decat reusesti tu sa spargi un Aussie.

OX Locker este o varianta de luat in seama mult mai multe decat ARB sau Aussie.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP

Daca folosesti masina preponderent pe sosea si e masina de zi cu zi ARB o sa iti dea mai multe probleme decat reusesti tu sa spargi un Aussie.

OX Locker este o varianta de luat in seama mult mai multe decat ARB sau Aussie.

Corect ! :grin:

nu merg cu tractorul zi de zi, pentru asta am masina mica pe benzina :wink:

masina e preponderent pentru ture si off road.

ce fac cu ea ?

imi pare rau ca nu am avut camera la mine weekend-ul trecut. am coborat din poiana marului spre sinca noua iar prin padure am luat-o pe scurtatura tafurilor pe AT-uri :ha:, peste noapte plouase. la un moment dat m-a furat un sleau pe o coborare abrupta si era sa ma dau peste cap :grin:

poze nu am facut ca pe AT-uri nu prea vroia sa se opreasca...

de coborat am coborat pe acolo, dar as vrea sa si urc :h5

personal as alege ARB-ul oricand, doar bani sa am.

Daca tot esti fan de senzatii tari cu AT-uri, de ce nu vrei sa mai scapi de morcovii aia care se strang gramada in dos si sa treci pe niste anvelope mai competente, de preferat niste MT-uri? Lasa AT-urile ca sunt foarte bune pentru sosea, pentru la iarna o sa faca treaba buna. Pentru plimbari pe sleauri de TAF fara prea mari emotii, foloseste ceva mai capabil...

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

MT-urile sunt in pivnita...

maine se va incepe montajul la suspensie si blocant. si o sa vada lumina zilei si MT-urile.

de morcovi nu stiu ce sa zic, dar cand am ajuns la forestierul bun, imi venea sa ma duc sa aprind o lumanare.

cireasa de pe tort a fost bariera de la capatul drumului :bleah, care parea total artizanala, dupa amplasament si dupa cum arata.

nu stiu daca o sa fie gata saptamana asta, maine pe dupa masa ajunge la GTC.

ce o sa fie si cu gumele MT mai mari.

saptamana trecuta am testat si hi-lift-ul. cam nasol la ea stock. nu prea am de unde sa o ridic cu el. in viitor pe fata o sa fie prinderile de la bara ARB.

la spate doar de unde se remorcheaza cu o bucata de lant.

pe laterale are pragurile de plastic, am indoit unul de la roata spate cand am vrut sa ridic roata stanga spate. nu s-a rupt dar a iesit sifonat si nu prea e un punct sigur de ridicare.

adaptor de janta inca nu am.

Nu ii asculta Adrian!

Dai tare de tot!

Sei incerto, tieni aperto! = Esti nesigur, tine full throttle! :ha2

La ce te aventurezi tu, nu stiu daca e de MT-uri sau de Simex, de masina sau de motocicleta.

Poate lasi masina acasa si treci la motoreta de enduro.

Eu dupa ce am facut niste din astea ca in poze, am lasat masina acasa si am trecut la enduro. :grin:

DSC_0031.thumb.jpg.9e36bbaf6539c99f98b21fbb4a5c08b5.jpg

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use